WielerFlits Quiz: Tien vragen over de jarige Dylan Groenewegen

zondag 21 juni 2020 om 19:30
WielerFlits Quiz: Tien vragen over de jarige Dylan Groenewegen

foto: Cor Vos (archief)

De laatste jaren heeft Nederland met Dylan Groenewegen (die vandaag 27 wordt) een van de veelwinnaars in het peloton. De Amsterdammer koerst al enkele jaren voor Jumbo-Visma en was in 2019 zelfs de renner met de meeste zeges achter zijn naam. Wat weet jij allemaal van Dylan Groenewegen? Test het met deze tien vragen. Succes!Deel je score in de reacties!

Dit artikel delen:

3 Reacties

toiletduck 21 juni 2020 om 13:14

Ik heb leukere quizzes gezien van jullie. Maakt me niet zoveel uit dat ik weinig antwoorden wist, maar wel dat ik de antwoorden op deze vragen ook niet echt hoef te weten. Ben ik de enige?

Arie den Blanken 21 juni 2020 om 15:07

Eens, vragen als hoeveel ritzeges in de Tour, hoeveel totale overwinningen , wie er tweede werd in een door hem gewonnen rit en hoeveelste hij werd in Milano-San Remo maakt het tot een minder leuke quiz. ( Hetzelfde geldt voor soortgelijke vragen in eerdere quizzen.)
Bij deze vragen had ik er drie van de vier goed gegokt. De andere vragen waren wel gewoon leuke weetjes ( zoals bij welke club begonnen, opa die framebouwer was)

Martino87 21 juni 2020 om 20:59

Hoeveelste plek in MSR slaat inderdaad nergens op, maar het aantal overwinningen in de Tour weten de meeste liefhebbers wel hoor.

Headlines

Materiaalzone

Populair