Vuelta 2022: Gerben Thijssen krijgt groen licht om te starten in rit drie

zondag 21 augustus 2022 om 11:17
Vuelta 2022: Gerben Thijssen krijgt groen licht om te starten in rit drie

foto: Cor Vos

Gerben Thijssen zal starten in de derde etappe van de Ronde van Spanje. De Belg van Intermarché-Wanty-Gobert kwam in finale van de tweede etappe ten val, waarna gevreesd werd voor een enkelblessure, maar kan zijn weg toch vervolgen. Dat meldt zijn ploeg op sociale media.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Na de etappe van zaterdag werd Thijssen naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Nu schrijft Intermarché-Wanty-Gobert: “Geweldig nieuws. Bij de onderzoeken van Gerben Thijssens enkel zijn geen breuken of scheuren gevonden. Onze sprinter heeft groen licht gekregen om te starten in de derde etappe van de Vuelta.”

Thijssen won onlangs een rit in de Ronde van Polen. Met zijn rappe benen maakt hij vandaag op papier ook weer kans op de zege, want op de route van en naar Breda liggen geen noemenswaardige obstakels. Het is uiteraard wel even afwachten of Thijssen over al zijn krachten beschikt na zijn val.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Emootje 21 augustus 2022 om 12:00

Dat is wel fijn, dan heb ik niet meteen een uitvaller in mijn team. Al betwijfel ik inderdaad of hij zich vandaag alweer sterk genoeg voelt om mee te sprinten…

0
Geerkos 21 augustus 2022 om 13:46

Doet wel pijn, ik had twee Belgen. Cras en Thijssen, geen beste keuzes…..

0
hjjanssen1973 21 augustus 2022 om 13:13

Mijn team was juist gebaat bij een DNS vandaag … ;-). Maar goed, ik wens hem het beste, sneu dat ie zo’n slechte start heeft, hij werd toch in de top 5 verwacht.

0
De Dikbilgorgel van Dorestad 21 augustus 2022 om 13:39

Oeh, sterkte dan maar.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone