Voorspel de winnaar van Gent-Wevelgem en maak kans op een RIDE windbody
zaterdag 26 maart 2022 om 19:30

Voorspel de winnaar van Gent-Wevelgem en maak kans op een RIDE windbody

Ride Gent-Wevelgem zit precies in het weekend tussen Milaan-San Remo en de Ronde van Vlaanderen, maar dat betekent niet dat de Vlaamse voorjaarskoers geen waarde heeft. Sterker nog, de wedstrijd In Flanders Fields wint de laatste jaren aan status. Zondag 27 maart wordt de koers verreden. Dit jaar organiseren we op WielerFlits iedere week samen met RIDE Magazine een voorspelgame, waarbij er steeds leuke wielerprijzen te winnen zijn.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Denk jij te weten wie er zondag gaat winnen? Geef dan jouw voorspelling door via onderstaand formulier. Wil je weten wie er aan de start staan? Bekijk dan de deelnemerslijst van Gent-Wevelgem. Onder de goede voorspellingen verloten wij drie exemplaren van de RIDE Windbody van Grupetto Cycling (t.w.v. € 49,-).

De deadline is verstreken. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen

RIDE Magazine