Voorspel de eerste drager van de roze trui in de Giro en maak kans op een RIDE windbody

donderdag 5 mei 2022 om 08:00
Voorspel de eerste drager van de roze trui in de Giro en maak kans op een RIDE windbody

Eindelijk is het zover, deze week gaat met de Giro d’Italia de eerste grote ronde van 2022 van start! Met Mathieu van der Poel en Tom Dumoulin zijn twee van de grootste Nederlandse wielrenners erbij. Vrijdag 6 mei begint de openingsrit in het Hongaarse Boedapest al en daarom deze actie. Dit jaar organiseren we op WielerFlits iedere week samen met RIDE Magazine een voorspelgame, waarbij er steeds leuke wielerprijzen te winnen zijn.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Denk jij te weten wie vrijdag de openingsetappe gaat winnen en dus de eerste roze trui in ontvangst mag nemen? Geef dan voor vrijdagmiddag 12.30 uur jouw voorspelling door via onderstaand formulier. Onder de goede voorspellingen verloten wij drie exemplaren van de RIDE Windbody van Grupetto Cycling (t.w.v. € 49,-).

Wil je weten wie er allemaal meedoen? Bekijk dan hier de deelnemerslijst van de Giro d’Italia en hier het rittenschema.

Dit artikel delen:

Headlines

Populair

Materiaalzone