Kijk WielerFlits Live met Michael Boogerd, Michel Cornelisse en Job v/d Zon terug

woensdag 14 juni 2017 om 07:00

De voorbereiding op de Tour de France is in volle gang. De topfavorieten hebben in het Critérium du Dauphiné een robbertje gevochten met elkaar en enkele outsiders proberen in de Ronde van Zwitserland de Giro-mannen te snel af te zijn. Genoeg om over te praten. Dat deden we deze week met analist Michael Boogerd, ploegleider Michel Cornelisse (Roompot-Nederlandse Loterij) en journalist Job van der Zon.

Naast de twee grote WorldTour-koersen in Frankrijk en Zwitserland keken we terug op de OVO Energy Women’s Tour. Daarnaast staat de Ster ZLM Toer voor de deur. Wat kunnen we verwachten van de koers in eigen land?

WielerFlits Live #30 – zapservice


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

52 Reacties

simplex 13 juni 2017 om 23:50

@sooike. Je zou nie meer kijken sinds vorige week (of heb ik je toch al kunnen overhalen) zoals vermeld, maar nu gebruik je een keurige foto om Maxim naar beneden te halen. Waarom is dat nodig. Het merendeel van de mensen hier is zeer content met Maxim en zijn gespreksleiding en verdere kwaliteiten. Zie o.a. de interviews!

Je mag het uiteraard (vaak per definitie) best oneens zijn met anderen en de gebrachte onderwerpen. Dat je Gesink en TLJ afbrand kunnen we hier inmiddels wel tolereren en is niet zoveel mis mee wat mij betreft.
Maar je verliest je krediet wel sneller als er andere en vaak niet relevante en goede zaken worden aangepakt.
Desalniettemin, blijf posten maar wel relevant en graag wat meer nuance.
En blijf uiteraard ook WF live inhoudelijk volgen.

0
Wheely 14 juni 2017 om 00:22

Leuke show weer! Mooi dat een aantal actualiteiten alweer anders zijn, Aquablue wint een rit in Zwitserland en Dumoulin verliest inderdaad tijd. Gelachen om het Tiefenbachferner itempje en Reichenbach is naast een renner blijkbaar ook een klim (naar een waterval of zo)

Drie topgasten ook deze keer, Cornellise hulde!

0

Headlines

Populair

Materiaalzone