Kijk WielerFlits Live met Michael Boogerd, Michel Cornelisse en Job v/d Zon terug

woensdag 14 juni 2017 om 07:00

De voorbereiding op de Tour de France is in volle gang. De topfavorieten hebben in het Critérium du Dauphiné een robbertje gevochten met elkaar en enkele outsiders proberen in de Ronde van Zwitserland de Giro-mannen te snel af te zijn. Genoeg om over te praten. Dat deden we deze week met analist Michael Boogerd, ploegleider Michel Cornelisse (Roompot-Nederlandse Loterij) en journalist Job van der Zon.

Naast de twee grote WorldTour-koersen in Frankrijk en Zwitserland keken we terug op de OVO Energy Women’s Tour. Daarnaast staat de Ster ZLM Toer voor de deur. Wat kunnen we verwachten van de koers in eigen land?

WielerFlits Live #30 – zapservice


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

52 Reacties

Zjoske 12 juni 2017 om 20:47

Wat een gezeur weer hier op voorhand. WF op zijn smalst weer.
Ik kende hem ook niet, maar prima gast voor aan tafel die Job van der Zon.

0
Wielrennertje 12 juni 2017 om 21:16

@8.6 Jaa, Been is echt de toevoeging die we nog nodig hebben elke week. Kom er maar in!

0
Romāns Vainšteins 12 juni 2017 om 21:17

Op het platter dan plat heb je relatief veel kansen op een sprint ja

0
rahimns 12 juni 2017 om 21:33

prima uitzending met zeer prettige gasten om naar te luisteren….

0
LucasR 12 juni 2017 om 21:34

Goede uitzending! Maxim groeit ook steeds meer in zijn rol. Programma wordt steeds beter!

0
kelderfan 12 juni 2017 om 21:36

Maar ik hoorde Van Emden voor de ZLM; die is toch vervangen door Gijs Van Hoecke.

0
rahimns 12 juni 2017 om 21:40

Ik denk dat Cornellise nog niet op de hoogte was van dat feit.

0
Stoempert 12 juni 2017 om 21:42

Goede uitzending!
“Ik ben je naam even kwijt” mag vaker komen! Humor en prettig om naar te luisteren

0
boehoe 12 juni 2017 om 21:46

Leuke uitzending. Alleen die voice over bij de filmpjes.. dat klinkt nergens naar. Die jongen heeft geen prettige stem en legt een erg onnatuurlijk ritme in zijn spraak.

0
LucasR 12 juni 2017 om 21:58

Eens met boehoe. Dat is dan grappig bedoeld, maar ik vind het enigszins tenenkrommend. Die filmpjes zijn sowieso een beetje een kopie van wat de NOS doet als voorbeschouwing op de volgende dag bij de Avondetappe, inclusief lekker gek muziekje.

Maar nogmaals: verder niets dan lof!

0
Djoop 12 juni 2017 om 22:19

Leuke uitzending, prima gasten. Was op een gegeven moment alleen wel klaar met dat dwangmatig positieve gedoe rond zlm.

0
reusjen 12 juni 2017 om 22:22

Ik heb het al vaker gezegd maar ik vind die voice over ook vreselijk. Het maakt het geheel nogal kitscherig en vervelend. Verder een toffe uitzending. De overgang naar het bouhanni box item blijft ook een beetje stroef.

0
Arry1337 12 juni 2017 om 22:59

Persoonlijk vind ik dat je meer leiding mag nemen, en hoop ik dat je in de toekomst vanaf het begin relaxed bent. Je verspreekt je vaak omdat je te snel spreekt, misschien zijn wat adem oefeningen voor de uitzending een idee. Ook het begin van de uitzending mag wel beginnen met het voorstellen van jezelf. Een bepaald patroon hierin vinden helpt ook met rust creëren.

Op sommige momenten stel je een vraag in de open lucht, en dan hoor je twee of zelfs drie man tegelijk antwoorden. Stel de vragen beter altijd aan een persoon, begin de vraag dan met de naam van die persoon en neem de tijd om het goed te zeggen. Op deze manier creëer je meer rust in de uitzending, en zullen de antwoorden ook beter geformuleerd worden door de gasten.

Op een bepaald moment vraag je aan Boogerd hoe het was om door een 68 jarige rondemiss te worden gehuldigd, maar dan wordt dat (waarschijnlijk leuke verhaal) overklast door Cornelisse die die vraag aan Boogerd even mist. Het is leuk om van topic naar topic overal langs te gaan en aan het eind van de uitzending alles besproken te hebben, maar een beetje afwijken van de lijn mag soms ook wel vind ik.

Ik weet dat mijn reactie kritisch is, en dat ben ik omdat ik graag zie dat jullie succesvol zijn. Er zitten nu nog altijd een hoop kinderziektes in, en door het aanwijzen van deze dingen kunnen jullie blijven verbeteren (naar mijn idee).

0
Matthias 12 juni 2017 om 23:49

Leuke uitzending! Die voice-over bij de filmpjes blijft erg akelig maar vind het een van de betere uitzendingen van het jaar.

0
roelieman2 13 juni 2017 om 00:15

Erg leuke en goed inhoudelijke uitzendig. Ik kan me niet zo ergeren aan de kinderziektes. Dit geeft deze show juist zn charme

0
achtpuntzes 13 juni 2017 om 09:17

goeie uitzending, leuke gasten, Job is top en mag vaker uitgenodigd worden van mij, Maxim een paar keer erg stuntelig maar voor de rest wel ok.

0
tvm 13 juni 2017 om 09:53

Mooie uitzendingen echter die voice over is verschrikkelijk irritant inderdaad.

0
ikbenprocycling 13 juni 2017 om 10:21

Vorige keer stond er een indeling van de uitzending onder met links naar onderwerpen.
Dat vond ik wel handig, want ik hoef niet alles te zien.

Edit P.S. Ik zie nu WielerFlits Live #30 – zapservice. Weet niet of ik die eerder gemist had. Prima.

0
Maxim Horssels 13 juni 2017 om 10:32

Dank weer voor het kijken en reageren! Jullie kritieken en opmerkingen nemen we ter harte. Voor volgende week ga ik vooral oefenen op de namen van mijn gasten. ;)

0
Zjoske 13 juni 2017 om 10:49

Maxim valt af en toe ineens stil en kijkt dan bijna verschrikt. Voorheen was je de koning van de “uhhh”. Hangt dit misschien met elkaar samen? Dat je wil voorkomen om “uhhh” te zeggen en daardor ineens dicht klapt?
Verder ook genoten van de uitzending. Overgangen blijven nog wat lastig en de voice over bij de filmpjes hapert telkens wat in het begin. Stoor me niet echt aan zijn stem.
Wat me vooral bij bleef was dat het tegen het eind een beetje los kwam ook qua humor. Boogerd over de Bach-klimmen enzo was erg prettig om te zien/horen. Zoiets mag er wel meer in wat mij betreft (moet natuurlijk wel spontaan blijven).

0
Il Cavaliere 13 juni 2017 om 10:59

Youri is de voice-over toch? Lijkt erop alsof hij een hoge stem op wilt zeggen en dat komt heel onnatuurlijk over.

0
klootje kriekeljon 13 juni 2017 om 13:37

Fijn dat elke week het realisme en logisch verstand aan tafel stukken groter is dan hier op het forum vaak het geval is.

0
sooike 13 juni 2017 om 14:20

Als ik de foto zie hoef ik al niet meer te kijken. Drie spontaan lachende gasten links en de gespreksleider die gemaakt, benepen, nerveus en nu al gestresst in opdracht meelacht. Ik heb tot nu toe twee afleveringen gezien en zie op mijn kritische punten geen enkele verbetering. Het programma wordt niet ontkracht door de gasten aan tafel, maar door de presentator, die blijkbaar vooraf een aantal vragen heeft bedacht die hoe dan ook gesteld MOETEN worden. Gevolg: hij luistert en reageert niet op wat er wordt gezegd, zodat iedere vorm van discussie onder de tafel blijft liggen. En onderwerpen worden niet of nauwelijks uitgediept want anders kan het “lijstje” niet worden afgewerkt. Dus nogmaals mijn voorstel: zoek een andere, minder nerveus ogende, vlottere presentator die niet stamelt, zich zonder lijstje in het gesprek stort, luistert naar zijn gasten en aan de basis staat van een spontaan, vlot gesprek, zonder nerveuze nieuwe vragen en die zich ontpopt als een echte gespreksleider, de baas aan tafel. Nu maakt hij dezelfde fouten als ene Engbers, maar dan nog een graadje erger! Doodzonde van de energie !

0
Zjoske 13 juni 2017 om 14:38

@sooike
Kom je hier nou iedere week (zonder de aflevering te bekijken) klagen dat er geen verbetering in zit?
Blijf dan aub weg uit deze topics.

0
Rikkert 13 juni 2017 om 16:23

@Sooike
Heb je ook alvast copy paste gedaan voor volgende week? Hebben we dat ook weer gehad..

0

Headlines

Populair

Materiaalzone