Van Schip en Museeuw jaar langer bij BEAT Cycling

Van Schip en Museeuw jaar langer bij BEAT Cycling

Jan-Willem van Schip - foto: Cor Vos

maandag 2 november 2020 om 19:50

Jan-Willem van Schip en Stefano Museeuw hebben hun contract bij BEAT Cycling met een jaar verlengd. De Nederlandse continentale ploeg kan volgend seizoen ook rekenen op Luuc Bugter, Yves Coolen en Marten Kooistra.

Deze week presenteert BEAT Cycling de nieuwe renners voor 2021. WielerFlits weet dat Jordy Bouts een van de nieuwkomers is. De 24-jarige Belg komt over van Tarteletto-Isorex. BEAT liet eerder weten dicht bij een overeenkomst te zijn met Sven Burger (23) van SEG Racing Academy. Daarnaast lopen er gesprekken met Yoeri Havik (29), die na het stoppen van Vlasman een nieuwe ploeg zoekt.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Bas van der Kooij, Alex Mengoulas, Nahom Desale, Guillaume Seye en Adam Lewis zouden vertrekken bij BEAT. Met Daniel Abraham wilde de ploeg nog wel verder, maar die gesprekken zijn niet uitgedraaid op een contractverlenging.

Stefano Museeuw – foto: Cor Vos

Dit artikel delen:

5 Reacties

Yannick Jean 2 november 2020 om 20:58

Havik en van Schip hadden samen een mooi duo kunnen vormen in dezelfde ploeg, jammer..

0
KnightBiker 2 november 2020 om 22:44

Blij dat van schip een ploeg heeft maar we hebben hem ongeveer nergens kunnen zien.. mag deze renner na de spelen Aljseblieft naar een pro Tour team?

0
Derierre de la course 3 november 2020 om 00:22

Nadeel voor hem is da de Nederlandse procoti's verdwenen zijn en hij voor een Belgische proconti weinig commerciële waarde heeft.

Voor een WT-plek moet je niet de helft van het jaar op de baan willen koersen.

En bekijk het sportief gezien. Op de baan is hij wereldtop, op de weg kan hij "lekker mee". Ik snap zijn prioriteiten wel.

0
Lance4eva 3 november 2020 om 16:29

Oh Bas van der Kooij ook weg? Theo Bos vergleek hem met Viviani.

0
storm-biker 4 november 2020 om 12:55

Als hij de Viviani van dit seizoen bedoelt, begrijp ik BEAT heel goed ;)

0

Headlines

Populair

Materiaalzone