Van der Hoorn na nieuwe overwinning: “Vol gaan en hopen dat je ze voor kan blijven”

zaterdag 15 september 2018 om 16:04
Van der Hoorn na nieuwe overwinning: “Vol gaan en hopen dat je ze voor kan blijven”

foto: Sirotti

Taco van der Hoorn boekte na een eerdere zege in de Binckbank Tour in de Primus Classic zijn tweede zege van het seizoen. Met een ultieme aanval in de laatste kilometer was de Roompot-Nederlandse Loterij-coureur zijn vluchtgenoten te slim af. In het flashinterview na afloop vertelt hij: “Ik hoopte een goede uitslag te rijden, maar de heuvels lagen vrij ver van de finish, dus ik moest er vroeg aan beginnen en dan hopen dat je een leuk groepje meekrijgt. In de laatste tien kilometer zijn we pas volle bak gaan rijden en toen is het gelukt. Mooi uitgespeeld.”

“Ik probeer elke wedstrijd te kijken waar mijn kansen liggen en hoe ik hem kan winnen”, gaat Van der Hoorn verder, “Vandaag was het gewoon vol gaan en hopen dat je ze voor kan blijven. In Antwerpen lukte dat net niet, maar nu had ik dat beetje geluk wel.”

Dit artikel delen:

4 Reacties

jvh93 15 september 2018 om 16:49

Hallo Jumbo!!

assen 15 september 2018 om 18:58

Ongelooflijk eigenlijk dat zo’n renner, die niet de snelste is in de sprint, WEL meermaals in een winnende vlucht kan zitten EN winnen.
Trouwens, in de Eneco tour, sorry BinckBank, reed ie ook bijna top10.
Klasse renner.

wielrenner 15 september 2018 om 19:03

Ben benieuwd als hij zich direct zal meten met de toppers, hoe hij er dan voor staat.

EddyB1958 16 september 2018 om 11:08

En weten we uit het interview op Sporza dat Taco onderweg lekker "gepeesd" heeft. En om te bewijzen dat "gepeesd" juist is.
https://www.encyclo.nl/begrip/pezen

Headlines

Materiaalzone