donderdag 26 september 2019 om 17:49

Van der Breggen over toekomst Boels-Dolmans: “Misschien tijd voor internationaal tintje”

Video Vandaag werd bekend dat Boels-Dolmans aan het einde van 2020 op zoek moet naar nieuwe geldschieters, aangezien de twee hoofdsponsoren zich zullen terugtrekken. “Dit is niet nieuw, ik wist het al een paar weken”, zo vertelt boegbeeld Anna van der Breggen in gesprek met WielerFlits.

De regerend wereldkampioene op de weg maakt zich geen zorgen over de toekomst van de ploeg. “Dit geeft ook ruimte voor nieuwe sponsoren om in een mooie ploeg te stappen en bij te dragen aan de ontwikkeling van het vrouwenwielrennen. Het past ook wel bij de tijd, de ontwikkelingen gaan heel erg snel. Dit is ook een kans voor verdere ontwikkeling”, aldus Van der Breggen.


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
26 september 2019 19:44
Mooi hoe ze erin staat.
26 september 2019 20:06
Ze komt nu echt totaal niet bezorgd over. Anna is sowieso niet iemand die zich snel zot laat maken, maar aan haar lach te zien is het allemaal niet zo heel ernstig denk. Zij weet meer
26 september 2019 21:53
Natuurlijk maakt zij zich geen zorgen, iemand met haar klasse kan overal aan de slag. Dat geldt natuurlijk niet voor de mindere goden en ik hoop dan ook dat er snel duidelijkheid komt in de vorm van een nieuwe sponsor.
    26 september 2019 23:31
    Door Anna's reactie denk ik dat dat ook wel goedkomt. Dat bedoelde ik meer te zeggen.
27 september 2019 00:07
Naar ik begreep stopt Van der Breggen na Tokyo met wegwielrennen en gaat zij zich op andere dingen focussen.

Reacties zijn gesloten.