UAE Emirates met De la Cruz en Fisher-Black in Vuelta a Burgos

maandag 2 augustus 2021 om 15:19
UAE Emirates met De la Cruz en Fisher-Black in Vuelta a Burgos

David De la Cruz - foto: Cor Vos

UAE Emirates heeft de selectie voor de aankomende Vuelta a Burgos geopenbaard. De WorldTour-ploeg geeft in de Spaanse rittenkoers, die een belangrijke testcase is voor de Vuelta a España, onder meer David De la Cruz en nieuwkomer Finn Fisher-Black de kans.

De la Cruz en Fisher-Black, die afgelopen maand de overstap maakte van de opleidingsploeg van Jumbo-Visma, krijgen in de zware etappes bijval van Camilo Ardila, Giro-ritwinnaar Joe Dombrowski en Cristian Muñoz. Voor sprinter Juan Sebastián Molano en de rappe Matteo Trentin zijn er kansen in de twee vlakke etappes.

Vorig jaar eindigde UAE Emirates met twee man in de top-10 van de Vuelta a Burgos. De la Cruz eindigde als achtste op 2.34 minuut van eindwinnaar Remco Evenepoel. De inmiddels vertrokken Fabio Aru werd afgelopen seizoen negende.

Selectie UAE Emirates voor de Vuelta a Burgos 2021 (3-7 augustus)
flag-co Andrés Camilo Ardila
flag-es David De la Cruz
flag-us Joe Dombrowski
flag-nz Finn Fisher-Black
flag-co Juan Sebastián Molano
flag-co Cristian Muñoz
flag-it Matteo Trentin

Dit artikel delen:

5 Reacties

Chasse_patate 2 augustus 2021 om 16:41

FFB mag meteen aan de bak.

0
S. Morgenstern 2 augustus 2021 om 16:56

Ze halen hem inderdaad niet voor niets in juli naar de ploeg (heeft zijn debuut al gemaakt). Hadden een mooi programma liggen.

0
AdZ 3 augustus 2021 om 00:02

Haha nog ff lekker framen…. er werd hier natuurlijk niets gehaald, maar aan de kant gezet. Eerst de actie, dan de reactie…

0
S. Morgenstern 3 augustus 2021 om 00:31

Waar blijkt dat uit dan? Volgens mij haalt UAE gewoon twee talenten midden in het seizoen naar de ploeg, waar ze beide nu al mee willen werken en ze een mooi programma voor klaar hebben liggen. Daar lijken de feiten op te wijzen. Welke dingen zie je om een andere gang van zaken te vermoeden? Waar baseer je die 'aan de kant gezet' framing op?

0
Titaantje 3 augustus 2021 om 01:34

morgenstern, ik zou die verzuurde jumbo-fan reactie gewoon negeren.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone