Trek-Segafredo zonder Pedersen in Oxyclean Classic Brugge-De Panne

dinsdag 23 maart 2021 om 13:13
Trek-Segafredo zonder Pedersen in Oxyclean Classic Brugge-De Panne

Mads Pedersen is er niet bij - foto: Cor Vos

Mads Pedersen zal woensdag niet meedoen aan de Oxyclean Classic Brugge-De Panne. De sterke en snelle Deen maakt namelijk geen deel uit van de selectie van zijn ploeg Trek-Segafredo. De Amerikaanse formatie rekent dit keer op Matteo Moschetti en Edward Theuns.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Pedersen is dit voorjaar uitstekend op dreef met een zege in Kuurne-Brussel-Kuurne en een tweede plek in de Bredene Koksijde Classic. De oud-wereldkampioen zal woensdag echter niet deelnemen aan de Oxyclean Classic Brugge-De Panne. De Deen richt zich dit voorjaar nog op de E3 Saxo Bank Classic, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix.

Het is nu aan Moschetti en Theuns om woensdag naar een goede uitslag te sprinten, als we tenminste een sprint krijgen tussen de snelste mannen in het peloton. Moschetti won zondag nog de eerste editie van Per sempre Alfredo en is met zijn sprintersbenen een gevaarlijk klant. Ook Theuns beschikt over de nodige sprintvezels, zeker na een lastige koers.

Wat kan de rappe Matteo Moschetti? – foto: Cor Vos

Trek-Segafredo rekent in de Oxyclean Classic Brugge-De Panne ook op Koen de Kort, Jakob Egholm, Ryan Mullen, Kiel Reijnen en de eveneens niet trage Emīls Liepiņš.

Selectie flag-us Trek-Segafredo voor Oxyclean Classic Brugge-De Panne (24 maart)
flag-dk Jakob Egholm
flag-nl Koen de Kort
flag-lv Emīls Liepiņš
flag-it Matteo Moschetti
flag-ie Ryan Mullen
flag-us Kiel Reijnen
flag-be Edward Theuns

Dit artikel delen:

2 Reacties

Magician 23 maart 2021 om 14:22

Opmerkelijk. Hij reed Koksijde in plaats van MSR om meer gevoel voor de Vlaamse wegen te krijgen richting de grote wedstrijden en dan laat hij deze links liggen.

0
KV 23 maart 2021 om 17:22

Anders zou dit 5 koersen op 12 dagen betekenen. Lijkt me toch wat van het goede teveel.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone