Tour 2022: BORA-hansgrohe komt met speciaal ‘Tourtenue’
foto: BORA-hansgrohe/Chris Auld
donderdag 23 juni 2022 om 18:35

Tour 2022: BORA-hansgrohe komt met speciaal ‘Tourtenue’

De renners van BORA-hansgrohe zullen in de komende Tour de France in een speciaal tenue rondfietsen. De Duitse formatie heeft besloten om zijn outfit wat aan te passen. Wat meteen opvalt, is dat de kleur wit nu de boventoon voert.

De nieuwe najaars-editie van RIDE is nu verkrijgbaar! In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

BORA-hansgrohe houdt deels vast aan zijn groene accenten, maar voor het nieuwe Tourshirt kiest de ploeg ook voor de kleur wit. Lennard Kämna, die onlangs zijn contract verlengde met één jaar, had de eer om in het gloednieuwe tenue te poseren.

De ploeg moet zijn definitieve selectie voor de Ronde van Frankrijk nog communiceren, maar normaal gesproken zijn Aleksandr Vlasov en Sam Bennett de kopmannen. Het is overigens nog onduidelijk of Maximilian Schachmann, normaal een belangrijke pion, op tijd fit is voor de Tour. De Duitser kampt namelijk met een coronabesmetting.

 
4 Reacties
Sorteer op:
23 juni 2022
Edit: Goede suggestie, we hebben een foto van het oude tenue toegevoegd!
Leuk! Ik hou wel van wat afwisseling. Alleen irritant dat je dan eerst een week moet schakelen in je hoofd tijdens de koers omdat je shirtjes niet herkent. Maar dat kan ook gewoon aan mijn hoofd liggen...
23 juni 2022
Net als bij Cofidis ook, dat kledingmerk Le Col presteert het om de meest saaie en lelijke tenues te maken.
    24 juni 2022
    Over smaak valt niet te twisten, maar dit is allerminst saai toch?

Reacties zijn gesloten.