Tour 2022: BORA-hansgrohe komt met speciaal ‘Tourtenue’

donderdag 23 juni 2022 om 18:35
Tour 2022: BORA-hansgrohe komt met speciaal ‘Tourtenue’

foto: BORA-hansgrohe/Chris Auld

De renners van BORA-hansgrohe zullen in de komende Tour de France in een speciaal tenue rondfietsen. De Duitse formatie heeft besloten om zijn outfit wat aan te passen. Wat meteen opvalt, is dat de kleur wit nu de boventoon voert.

BORA-hansgrohe houdt deels vast aan zijn groene accenten, maar voor het nieuwe Tourshirt kiest de ploeg ook voor de kleur wit. Lennard Kämna, die onlangs zijn contract verlengde met één jaar, had de eer om in het gloednieuwe tenue te poseren.

De ploeg moet zijn definitieve selectie voor de Ronde van Frankrijk nog communiceren, maar normaal gesproken zijn Aleksandr Vlasov en Sam Bennett de kopmannen. Het is overigens nog onduidelijk of Maximilian Schachmann, normaal een belangrijke pion, op tijd fit is voor de Tour. De Duitser kampt namelijk met een coronabesmetting.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Koers 23 juni 2022 om 20:02

Edit: Goede suggestie, we hebben een foto van het oude tenue toegevoegd!

Quincy Adams (aka voorwiel) 23 juni 2022 om 20:58

Leuk! Ik hou wel van wat afwisseling. Alleen irritant dat je dan eerst een week moet schakelen in je hoofd tijdens de koers omdat je shirtjes niet herkent. Maar dat kan ook gewoon aan mijn hoofd liggen…

FDJ 23 juni 2022 om 21:47

Net als bij Cofidis ook, dat kledingmerk Le Col presteert het om de meest saaie en lelijke tenues te maken.

BoemBoemWvA 24 juni 2022 om 07:26

Over smaak valt niet te twisten, maar dit is allerminst saai toch?

Headlines

Populair

Materiaalzone