Tour 2021: Ook Tosh Van der Sande en Miles Scotson staken de strijd

woensdag 7 juli 2021 om 14:26
Tour 2021: Ook Tosh Van der Sande en Miles Scotson staken de strijd

Van der Sande (l) was gisteren nog in de aanval - foto: Cor Vos

Tosh Van der Sande en Miles Scotson zijn de volgende uitvallers in de Tour de France. Na twee uur koers in de elfde etappe stapten zij uit de koers.

RIDE: Een must-have voor iedere wielerliefhebber
Met het Zomernummer van RIDE ben je optimaal voorbereid op de komende wielerzomer. Met dit magazine doe je iedere wielerliefhebber een plezier! Bestel nu jouw exemplaar

Van der Sande vormde een dag eerder samen met Hugo Houle nog de lange vlucht van de tiende etappe, die door Cavendish werd gewonnen. Het is vooralsnog niet bekend waarom de Belgische renner heeft opgegeven. Door zijn opgave heeft Lotto Soudal nog vijf man in koers.

Scotson, die een belangrijke rol had in de leadout-trein voor Arnaud Démare, was ziek en raakte aan het begin van de dag in de problemen. Na twee uur koers besloot de Australiēr de wedstrijd te verlaten. Zijn opgave is alweer de vierde bij Groupama-FDJ.

Eerder op de dag konden we al opgaves noteren van Tony Martin en Clément Russo.


Tour 2021: De uitvallers

Dit artikel delen:

1 Reactie

Remcoderksen 7 juli 2021 om 19:19

En nog een Soudalventje eruit. Altijd een grote mond en altijd een klein servetje. Stikjaloers op Porno Pat en zijn Wolfpack. Het wordt tijd voor een fusie met Wanty, Lotto is wel klaar.

Headlines

Materiaalzone

Populair