Tony Martin terug op de fiets na opgave in de Tour

zondag 11 juli 2021 om 14:01
Tony Martin terug op de fiets na opgave in de Tour

foto: Cor Vos

Vier dagen na zijn opgave in de Tour de France traint Tony Martin weer buiten. De Duitse renner van Jumbo-Visma ondervindt nog steeds last van de gevolgen van zijn val in de etappe over de Mont Ventoux, maar kan wel weer fietsen.

Vroeg in de elfde etappe kwam Martin hard ten val, waarbij hij in een greppel langs de kant van de weg terechtkwam. De Duitser kon niet verder en moest in een ambulance de Tour verlaten. Bij zijn valpartij bleek hij niets te hebben gebroken, wel moesten de wonden aan zijn lip, elleboog, knie en schouder worden gehecht.

Inmiddels traint hij weer buiten. “Blij om terug op de fiets te zijn”, laat Martin weten via zijn social media. Op de foto bij het bericht is te zien dat zijn elleboog en knie nog in het verband zitten. Aan zijn gezicht heeft hij nog enkele verwondingen. “Ik heb nog steeds wat pijn, maar rustig trainen is weer mogelijk. Het seizoen is nog niet voorbij.”

Dit artikel delen:

5 Reacties

DeGroteMolen 11 juli 2021 om 15:26

Tony is niet kapot te krijgen. Op naar de Vuelta?

Turtlehead 11 juli 2021 om 15:26

Op naar de volgende stuurfout. Het is toch onvoorstelbaar knap dat ie steeds weer opnieuw kan opstappen.

Jacob Lieverse 12 juli 2021 om 03:24

Ja onvoorstelbaar dat een topsporter zich niet verschuild achter een pseudoniem als Turtlehead om vervolgens anoniem een beetje gal te kotsen naar mensen die wel wat bereikt hebben.

williams 12 juli 2021 om 09:12

Turtlehead heeft gewoon gelijk.

Romāns Vainšteins 11 juli 2021 om 19:06

Op de foto klapt hij ook bijna achterover scheelt een haar!

Headlines

Populair

Materiaalzone