Tom Pidcock klopt Van Aert en Trentin in De Brabantse Pijl

woensdag 14 april 2021 om 17:15
Tom Pidcock klopt Van Aert en Trentin in De Brabantse Pijl

foto: Cor Vos

Tom Pidcock heeft De Brabantse Pijl achter zijn naam gezet. In Overijse bleef hij Wout van Aert en Matteo Trentin voor in een eindsprint met drie man.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Vijf maanden voor het WK wielrennen kon het peloton alvast kennismaken met een gedeelte van de wegwedstrijd. De Smeysberg, de kasseiklim de Moskesstraat en de S-Bocht Overijse komen straks allemaal terug tijdens de strijd om de regenboogtrui en in de Brabantse Pijl werden de drie beklimmingen al een of meerdere keren omhoog gereden. Met onder meer Wout van Aert, winnaar van Gent-Wevelgem, Jasper Stuyven, primus in Milaan-San Remo, Michael Matthews, Greg Van Avermaet, de nummer drie van vorig jaar Benoît Cosnefroy, Sep Vanmarcke en Matteo Trentin kon de organisatie bogen op een sterk deelnemersveld.

Winnaar van Nokere Koerse in de vroege vlucht
Na veertig kilometer kwam de lange vlucht tot stand. WorldTour-renners Kévin Van Melsen, Brent Van Moer, Jordi Meeus, Emmanuel Morin en Andreas Leknessund sloegen de handen ineen met de ProTour-mannen Ludovic Robeet, winnaar van Nokere Koerse, Julian Mertens, Bryan Coquard en Anders Skaarseth. Op weg naar de Alsemberg wisten zij hun voorsprong uit te breiden tot zes minuten. Op weg naar de plaatselijke ronden rond Overijse begon Jumbo-Visma het verschil dan langzaamaan terug te schroeven. De geel-zwarte ploeg had met Van Aert de belangrijkste favoriet aan boord.

foto: Cor Vos

Bij de eerste passage van de Moskesstraat bedroeg de voorsprong van de kopgroep nog maar drieënhalve minuut. Ook BikeExchange begon zich in dienst van Matthews met de achtervolging te bemoeien. Vlak voor de eerste passage van de aankomst anticipeerden de eerste renners in het peloton. Op die manier werd een achtervolgende groep met Rémi Cavagna, Robert Stannard, Toms Skujinš en Sven Erik Bystrøm gevormd. Enige tijd later gingen ook Benoît Cosnefroy, Dylan Teuns en Oscar Riesebeek in de tegenaanval. Ondertussen ging het voor Van Melsen, Morin en Coquard in de kopgroep te hard.

Op de S-Bocht Overijse, vlak voor de tweede passage van de aankomst, trok Leknessund door in de kopgroep. Daardoor ging Mertens overboord. Van Moer en Meeus moesten even op de tanden bijten, maar konden toch bij Leknessund, Robeet en Skaarseth blijven. Met twintig seconden op de achtervolgers die waren samengekomen, en een minuut op het peloton sneden de vijf laatste vluchters de twee laatste plaatselijke ronden aan. Met nog 38 kilometer te gaan, in aanloop naar de Hertstraat, werd het peloton opgeschrikt door een grote valpartij, waarbij ook drie renners van Deceuninck-Quick-Step waren betrokken.

Pidcock, Trentin en Van Aert laten de koers ontploffen
Op de Hertstraat ontplofte de koers toen Tom Pidcock, Matteo Trentin en Van Aert aanvielen. Op de Moskesstraat kwamen de tegenaanvallers bij de overgebleven vluchters. Een gemankeerd peloton volgde op een minuut. Omdat Cosnefroy en Van Aert vooraan doortrokken, moesten onder anderen Van Moer, Meeus, Bystrøm en Robeet lossen. Dan bleven Cavagna, Cosnefroy, Teuns, Pidcock, Van Aert, Stannard, Leknessund, Skujinš, Trentin en Riesebeek vooraan over. Voor Trentin was het niet goed genoeg en met nog 25 kilometer te rijden, reed de Italiaan alleen weg. Hij pakte een gaatje van twintig seconden.

foto: Cor Vos

Terwijl de wedstrijd aan de laatste lokale ronde van 21,9 kilometer begon, wist Ide Schelling knap over te steken naar de groep met Van Aert. De Nederlander had in Catalonië en Baskenland al een aantal sterke weken achter de rug. Op de laatste beklimming van de Hertstraat demarreerde Tom Pidcock en hij kreeg Van Aert mee in zijn wiel. Op twaalf kilometer van de streep sloten zij aan bij Trentin. Op dat moment hadden ze de Moskesstraat, Holstheide en de S-Bocht Overijse voor zich liggen. Met zijn drieën naast elkaar begonnen ze aan de Moskesstraat, terwijl Teuns en Cosnefroy vanuit de achtergrond naar de koplopers probeerden toe te springen.

Teuns en Cosnefroy konden samen het gaatje niet dichten, waardoor Pidcock, Van Aert en Trentin met zijn drieën bovenkwamen op de Holstheide. Het verschil met de tegenstand leek gemaakt en de winnaar moest vooraan worden gezocht. Omdat de drie mannen vooraan naar elkaar keken naarmate de finish dichterbij kwam, wist Cosnefroy met een late aanval bijna nog aan te sluiten. Toch ging het tussen Pidcock, Van Aert en Trentin. Trentin gaf zich als eerste gewonnen, waarna Pidcock Van Aert aftroefde in de eindsprint. Daarachter legde Ide Schelling beslag op de vierde plek.

Dit artikel delen:

117 Reacties

chasse patat 14 april 2021 om 17:19

Wout wilde in de sprint laten zien dat hij op hetzelfde niveau zit als Mathieu. Wat lijken ze toch op elkaar!

0
thorsen 14 april 2021 om 17:20

Gelukkig doet Mathieu het meestal als hij een race al eens eerder heeft gewonnen ;)

0
Sven.99 14 april 2021 om 17:23

Wout net als Matje een iets te zwaar voorjaar door overal koers te willen maken. Vandaag echter lang in het peloton kunnen schuilen maar niet genoeg om fris te zijn aan de finish blijkbaar.

0
hartstikkebedankt 14 april 2021 om 17:28

Ben benieuwd of Wout volgend jaar weer zo’n Tirreno gaat rijden, zo even in retrospect

0
Peter Lippens 14 april 2021 om 17:59

of kan het gewoon niet zijn dat Pidcock ook een klasbak is en dat we na de grote 3 en de grote 4 nu best van de grote 5 kunnen spreken al is Tommeke meer dan een kop kleiner dan Wout en Matje

0
Franco Ballerini 14 april 2021 om 17:20

Even de finishfoto afwachten. Misschien heeft van Aert alsnog gewonnen…

0
Cayolle 14 april 2021 om 17:26

Verschil was ietsje (;-)) groter dan bij de vrouwen. Moeten ze de finish-foto-camera wel erg scheef opgesteld hebben ..

0
Krakowic 14 april 2021 om 17:20

Op 3km van de finish: “Pidcock rijdt voor het podium. Zegt iets over de naam van de koers” MvdP en WvA moeten eens wat minder werk gaan verzetten denk ik.

0
S'mon 14 april 2021 om 18:10

Inderdaad, met al het respect voor de andere renners. Maar een andere renner in de plaats van van Aert (van dit peloton), en de vlucht blijft niet vooruit. Maar ja, dat is nu eenmaal zijn (en die van Mathieu en Julian) koersstijl.

En laat ons eerlijk zijn, Tom was ook gewoon héél goed. Deze koersen zijn op maat van hem, dit past hem nog beter dan het rondewerk en de pure kasseiklassierkers (tot dusver vermoed ik).

0
Turtlehead 14 april 2021 om 18:15

Klopt, niet slim. Een beetje het ‘Sagan-syndroom’ zo.
Twee troostende gedachtes:
1. Als je vaak genoeg verliest word je vanzelf minder favoriet :)
2. In de AGR heeft hij Roglic als superknecht.

0
LyndaLid 14 april 2021 om 17:20

Sterk ventje wel

0
Dikke vrouw 14 april 2021 om 17:20

Tijd voor een break wout, de topvorm is weg

0
harryjohan71 14 april 2021 om 17:35

Hij wordt gewoon 2e en verliest van een sterke Pidcock. Van Aert is niet zo oppermachtig als de Belgen denken.

0
Aart van Woud 14 april 2021 om 17:42

Als je bij de beste drie in koers bent, is de vorm echt niet zo slecht. Het ontbrak wel aan dat kleine beetje extra in de sprint.

0
Krakowic 14 april 2021 om 18:39

Door al dat thuiswerken lees ik alleen nog maar tijd voor een ‘breakout’..
Denk niet dat Wout een break nodig heeft, moet eerder minder de koers dragen en gewoon winnen in de sprint van een grotere groep.

0
Dr op en dr over 14 april 2021 om 23:02

Dertien koersdaagjes… Zou niet best zijn als de vorm er niet meer is. Dan kan Woutje maar beter stoppen.

Dit is gewoon een ijzersterke Van Aert, enkele was er één sterker/slimmer vandaag. Geen schande toch ?

Die flauwekul van zovelen om maar te denken dat Wout en Mathieu zomaar ff’kes alle koersen zullen winnen moet maar eens verdwijnen. Uiteraard zijn beide super talenten, maar daar zijn er gelukkig nog meer van. En gelukkig voor de neutrale fans zullen zowel Mathieu als Wout veel meer koersen verliezen dan winnen. ;-)

0
de nieuweMerckx 14 april 2021 om 17:21

Wat een fenomeen. Hij is gewoon beter dan Mathieu en Wout samen.

0
tvm 14 april 2021 om 17:21

Niemand op de foto. En hij stond er ook al in het openingsweekend. Wat een klasbak!

Schelling ook zeer sterk: het gat toerijden naar de kopgroep en dan nog de sprint voor plek 4 regelen.

0
Jean Dumas 14 april 2021 om 18:03

Hij piekt naar dit soort koersen. Wout rijdt veel meer op topniveau.

0
Koers 14 april 2021 om 17:21

Pas op hé: hij gaat ook naar de OS MTB..

0
Wheely 14 april 2021 om 17:23

Ohw nooo. :)

0
Handige Harry 14 april 2021 om 17:29

Schürter en van der Poel zijn nog wel een niveau hoger.

0
Koers 14 april 2021 om 17:34

Dat vermoed ik ook, maar vdp heeft natuurlijk geen perfecte voorbereiding, ik meen Pidcock wel, kan toch net het verschil maken. vdp mag vertrouwen putten uit de gezamenlijke crosscampagne, maar ik heb toch wel het idee dat Pidcock elke maand nog beter wordt.

0
Handige Harry 14 april 2021 om 17:43

Van der Poel kan alleen Gets niet rijden, lijkt mij geen probleem.
Zal in de Tour ook wel gewoon zijn ritten uitkiezen.

0
elrio 14 april 2021 om 17:43

Maar als ie nu geen WB gaat rijden, moet ie waarschijnlijk behoorlijk achteraan gaan starten en dat maakt heel veel uit.

0
Handige Harry 14 april 2021 om 19:32

Er zijn vier weekenden met wedstrijden, zowel de shorttrack en de races, als hij er drie van de vier rijdt dan heeft hij zes wedstrijden om punten te halen, dat is zeker genoeg.
Dan kan hij gewoon op rij één starten bij de olympische spelen.

0
Sven.99 14 april 2021 om 17:21

Woooow heel onverwacht die sprint, maar Pidcock was echt heel erg sterk. Mooie editie.

0
reusjen 14 april 2021 om 17:22

Mooie laatste kilometer. Als het dan toch een sprint wordt dan het liefst met renners uit de achtergrond die met een alles of niets poging nog bij de koplopers proberen te komen. Hierdoor raken ze voorin toch een beetje in paniek. Al had het vandaag weinig uitgemaakt of van Aert iets later kon beginnen, Pidcock vandaag by far de sterkste.

0
Yeez 14 april 2021 om 17:22

Nu al benieuwd naar de reacties hier. Pidcock de sterkste in de sprint en de schifting gemaakt.

0
Aart van Woud 14 april 2021 om 17:29

Ik vraag me af of hier andere reacties op komen anders dan dat Pidcock de sterkste in koers was. Schelling ook ijzersterk 4e.

0
Xevar 14 april 2021 om 17:22

Van Aert moet wel echt gaan leren om tactischer te koersen. Bijna elke wedstrijd dit voorjaar koerst hij veel te gretig waardoor hij op het einde net dat hele kleine beetje te kort komt om te winnen. Pidcock geeft nota bene letterlijk aan dat van Aert onderweg te veel op kop heeft gereden.

0
thorsen 14 april 2021 om 17:24

Hier hebben Van Aert en Van der Poel beide last van. Hun automatische piloot staat nog op veldrit modus, waar je maar beter op kop kunt rijden.

0
Yeez 14 april 2021 om 17:25

Volgensmij maakte pidcock de schifting en heeft pidcock er ook een langer voorjaar opzitten. Soms is iemand sterker

0
LeoR 16 14 april 2021 om 17:25

Vond dat hij vandaag net alles redelijk slim aanpakte, had gewoon pech dat er eentje beter was.

0
bartp25 14 april 2021 om 17:27

Heb je het interview gehoord van Pidcock of gok je maar wat Yeez? Pidcock geeft net zelf aan dat als WvA overnam hij moest knallen om in het wiel te blijven, neemt niet weg dat Pidcock hier terecht wint.

0
Xevar 14 april 2021 om 17:32

Van Aert was vandaag toch gewoon de beste? Zoals bartp25 al aangaf zei Pidcock in het interview achteraf dat hij met alle moeite van de wereld kon volgen toen van Aert aanging. Pidcock heeft alleen een stuk meer kunnen sparen onderweg waardoor hij op het einde nog een explosie over had en van Aert leeg was.

0
tendam 14 april 2021 om 17:40

Van Aert was niet de beste op het moment dat het erom ging. Ik wil best geloven dat Pidcock moeite had om hem te volgen op het vlakke, Van Aert zal een slordige 100 W meer trappen. Maar Pidcock had veel meer punch.

0
evelineroos 14 april 2021 om 17:42

Blijft blijkbaar moeilijk om toe te geven dat een ander sterker was.

0
S. Morgenstern 14 april 2021 om 17:49

Pidcock had moeite met Van Aert op het vlakke, Van Aert had moeite met Pidcock als ze gingen punchen. Het tweede was doorslaggevend vandaag.

0
bartp25 14 april 2021 om 18:12

S,Morgenstern, mooie conclusie ik sluit me er bij aan. Mooie koers, terechte winnaar.

0
Jacco van Stierop 14 april 2021 om 18:50

@ Xevar
Je hebt misschien gelijk, maar ik zie renners als Van Aert en Van der Poel liever krachten smijtend fenomenaal winnen en af en toe jammerlijk verliezen.
Tactisch rijden is bedoeld voor de minder bedeelden.

0
Wheely 14 april 2021 om 17:22

Prachtige editie! Schelling mooi gekoerst ook, die had hier gewoon podium kunnen rijden als ie op tijd mee zat.

0
Sven.99 14 april 2021 om 17:26

Heel sterk hoe die naar de kopgroep reed. Ik denk uiteinlijk op de plaats terecht gekomen die hij verdiende. Op de 3 vooraan na de sterkste. Trentin ook wel een solo erop zitten natuurlijk.

0
fietsvriend 14 april 2021 om 17:23

Ide Schelling toch ook prachtig zeg – steekt zijn neus serieus aan het venster.

0
Oblomov 14 april 2021 om 17:40

Daar gaan we nog veel plezier aan beleven de komende jaren. Hopelijk mag hij veel en vaak als vrijbuiter koersen, want met dat sprintje van hem gaat dat zeker overwinningen opleveren.

0
Wheely 14 april 2021 om 17:53

Ja heeft al paar mooie resultaten laten zien dit seizoen. 5e in GP Industria, 8e in tijdrit Baskenland, 7e in rit Catalunya en 11e in Kuurne. Veelzijdig mannetje, die Vuelta werpt zijn vruchten af.

0
FritsvanHoefelen 14 april 2021 om 17:23

Heerlijke koers.

Genoten van de jeugd. Klasse Pidcock, Schelling en Leknessund

0
Craig Vanderswag 14 april 2021 om 21:26

Dit dus. Misschien is dit wel zo’n koers die in documentaires aan het eind van hun carrière getoond wordt. Als doorbraakmoment.

0
Geert Kroezen 14 april 2021 om 17:23

Even lekker nationalistisch, heel knap van Schelling, zijn stijl lijkt op die van Mollema. Riesebeek laat gelukkig ook zien dat die op dit niveau nog makkelijk een plaats heeft.

0
Barry Batsbak 14 april 2021 om 17:24

Phoe, afgetekende eindsprint van Pidcock. Goed gedaan.

0
WernerFranke 14 april 2021 om 17:24

Alaphilippe niks
VDP de Strade
Van Aert Gent Wevelgem

De gigantische 3 winnen uiteindelijk samen 2 eendagswedstrijden.

0
LeoR 16 14 april 2021 om 17:26

Alaphilippe kan straks nog wel wat oogsten..

0
FritsvanHoefelen 14 april 2021 om 17:26

Je weet de uitslag van de komende weken al van Alaphilippe?

0
evelineroos 14 april 2021 om 17:30

Wout en Mathieu waren wel sterk dit voorjaar. Blijkt maar weer eens hoe moeilijk het is om een grote wedstrijd te winnen. Wordt hier nogal eens onderschat.

0
Rendo 14 april 2021 om 17:34

De vloek van de grote 3 zeker?! De focus op die mannen was enorm.

0
Aart van Woud 14 april 2021 om 17:35

Als je podiumplaatsen telt ziet het er alweer anders uit. Bovendien hebben ze ook alle drie ritten in de Tirreno gewonnen.

0
NDI22 14 april 2021 om 17:47

Ze stonden ook lang niet overal aan de start.

0
Wheely 14 april 2021 om 17:55

Je kunt de Tirreno niet negeren natuurlijk.

0
Dolfy 14 april 2021 om 17:24

Wat een mooie overwinning van Pidcock, kroon op een mooi debuut in het voorjaar en de weg bij de profs.

0
Wim Kruithof 14 april 2021 om 22:08

eens, een aanwinst voor het wegwielrennen.

0
boehoe 14 april 2021 om 17:25

Die Wuyts had er toch maar moeite mee zeg. Moeite met toegeven dat Pid de beste was. Minuten voor de finish had hij de zege al aan WVA geschonken. Zeer vermakelijk allemaal en dan was er nog koers ook…

0
Glorious 14 april 2021 om 17:28

Wuyts haat jumbo hoor..

0
Franco Ballerini 14 april 2021 om 17:28

Gelukkig werd hij goed gecorrigeerd door de Cauwer die hem duidelijk wist te maken dat Pidcock toch echt de beste in koers was vandaag.

0
Martino87 14 april 2021 om 17:30

Ja maar Van Aert zat zo mooi op zijn fiets!

0
S. Morgenstern 14 april 2021 om 17:30

Pijnlijkste moment toch wel toen de motormuis van hem ook nog even moest aangeven dat Van Aert ook van achter de beste indruk gaf. De seconden vlogen erbij als Wout over nam..

0
David Janssens 14 april 2021 om 17:32

Wuyts heeft het altijd moeilijk als er geen Belg wint, helemaal als zijn favoriete Belg niet wint. Zo wist hij (opa vertelt!) nadat Boonen een rit in de Ronde van België NIET won, ondanks dat hij hem al voor de start had opgeschreven, een minuut niets uit te brengen. Hij is ook de reden dat ik al jaren niet meer naar de koers op de “Belg” kijk: dat veel te nationalistische geleuter begon mij zwaar de keel uit te hangen.

0
Handige Harry 14 april 2021 om 17:33

Door dat supporters gedrag van Wuyts ga je bijna hopen dat degene waarvoor hij support verliest.
Het is tijd dat hij vervangen wordt.

0
Murcia 14 april 2021 om 17:35

Michel is President, secretaris en algemeen bestuurslid van de van Aert fanclub. Hartstikke mooi, maar het mag allemaal wat minder als je de koers becommentarieert waar ook andere mensen prachtige dingen laten zien. Dat moment waarop hij aan die arme Maarten vraagt wie de beste indruk maakt vanaf de motor gezien was tenenkrommend.

0
Romāns Vainšteins 14 april 2021 om 17:36

Ach joh, dat is toch genieten man.

0
Derrick 14 april 2021 om 17:42

Michel corrigeerde Jose en niet andersom. José gebaarde met zijn twee vingers in zijn neus, waarna Michel dat recht zette…

0
Davide Lappartiente 14 april 2021 om 18:04

Kijk dan op de NOS of Eurosport als je vakkundig Nederlands commentaar wilt ipv treurige klaagreacties over een buitenlandse zender te schrijven. Men voelt zichzelf blijkbaar een betere wielerkenner als men Wuyts kan corrigeren of op een foutje kan betrappen.

0
Lalsacien 14 april 2021 om 18:17

@Derrick en na de finish corrigeerde José Michel door aan te geven dat Pidcock de overwinning verdiende omdat hij driemaal het verschil had gemaakt door als eerste actie te ondernemen.

0
Craig Vanderswag 14 april 2021 om 21:28

Ik keek op Eurosport, maar ook daar waren ze overtuigd dat een 3e plek voor Pidcock het hoogst haalbare was.
Kroon hield wel een slag om de arm. Die draait intussen ook al lang genoeg mee om de commentator’s curse te kennen.

0
Wim Kruithof 14 april 2021 om 22:12

ik begrijp al die haat op ‘de Belg’ nooit zo. Juist prachtig toch, wielrennen is ook sentiment, emotie en drama. Hoe mooi dat zelfs een verslaggever daar niet ongevoelig voor is.

Jumbo bashen vind ik niet nodig, maar van adoratie zal ik nimmer iets vinden. En als Belg, op de zender Eén, heb je het volledige recht om alles met een rood-geel-zwart sausje te begieten.

0
Murcia 14 april 2021 om 17:25

Hele mooie zege voor de jonge kerel met veel mogelijkheden nu en in de toekomst. Klasse Tom!!
Bij Wout was er in de sprint het beste wel af en na zijn vlucht (overigens goed geanticipeerd) bij Trentin helemaal. Verder een hele fijne nerveuze koers gezien waar toch altijd de sterkste kerels komen bovendrijven. Met de kortere afstand in het achterhoofd had ik al wat van Pidcock verwacht maar ook op de klimmetjes was hij uitstekend.
Als voorgerecht voor de heuvelklassiekers smaakt dit naar meer en alleen een aantal valpartijen ontsierden het laatste uur enigszins. Met name van Bilzen, en later Geniets lagen er niet echt lekker bij.

0
reusjen 14 april 2021 om 17:26

Ook goed om te zien dat er geen concessies zijn gedaan aan de hekken. Sowieso in de finishstraat waar het helemaal top is, maar ook onderweg op een aantal punten waar eventueel gevaar kon ontstaan net hekwerk wat bedekt is met hard materiaal.

0
AnderJ 14 april 2021 om 17:27

Mooie koers en Pidcock verdiend gewonnen. Hij maakte steeds de schifting op de klimmetjes en had over in de sprint. Zou Van Aert de AGR wel starten?

0
Gitan 14 april 2021 om 17:29

Waarom niet, van Aert was toch sterk vandaag? Kan met deze vorm in de AGR ook meespelen wat mij betreft.

0
S. Morgenstern 14 april 2021 om 17:32

Ja, lijkt me ook vreemd om Amstel opeens niet te rijden. Hij had er nog zin in om door te koersen en was vandaag gewoon bij de allerbeste in koers.

0
Beer 14 april 2021 om 17:28

Mooie en verdiende overwinning voor Pidcock. De drang om al te juichen voor Wout voor het binnen was, was groot. Dit voorjaar leert echter vooral om blij te zijn met de overwinningen die je wel pakt en dat de koers pas op de streep wordt beslist. Trentin, mooie renner, maar zo vaak net niet.

0
Lalsacien 14 april 2021 om 18:24

Inderdaad. Meerdere malen al dit jaar dat de verwachte winnaar het niet wordt. Stuyven die MSR wint. Roglic die PN niet wint. Asgreen die de RVV wint. Roglic die Baskenland pakt ondanks het verfoeide tactische plan van JV. En Pidcock die de BP wint. Duidelijk dat we hier op wielerflits niet te vroeg moeten oordelen.

0
Jacco van Stierop 14 april 2021 om 18:36

Inderdaad altijd een genoegen Trentin te zien rijden. Op de een of andere wijze heb ik nog steeds het idee dat hij over een sprint beschikt. Wordt tijd dat ik dat eens voorgoed uit mijn hoofd ga rossen.

0
ProfrondeZevenbergen 14 april 2021 om 21:02

Niet zo heel lang geleden won hij nog massasprints. Dus je gedachte is niet heel vreemd.

0
S. Morgenstern 14 april 2021 om 17:28

Leuk man, mooie winnaar voor deze koers en mooie koers voor deze winnaar! Wanneer hij zijn inhoud nog wat uit kan diepen hebben we er weer een smaakmaker bij in de echte klassiekers. Van Aert nog steeds heel goed, maar wat gevangen in het besef dat hij hier alleen kon verliezen en vergeten dat hij er al een zwaar voorjaar op heeft zitten. Schelling top!

0
  • 1
  • 2

Headlines

Populair

Materiaalzone