Tom Pidcock in het Nederlands over rentree in het veld: “Het was een beetje moeilijk”
foto: Cor Vos
zaterdag 19 november 2022 om 16:37

Tom Pidcock in het Nederlands over rentree in het veld: “Het was een beetje moeilijk”

Tom Pidcock maakte vandaag zijn rentree in het veld. In de Superprestige Merksplas eindigde hij als zevende. Hoe beviel het hem? “Het was een beetje moeilijk”, zei een lachende Pidcock in het Nederlands tijdens het flashinterview na afloop.

“Het was misschien niet de beste cross op mee te beginnen”, gaat hij door in het Engels. “In de bochten verloor ik zoveel tijd. Mijn niveau was oké, maar ik verloor veel tijd en plaatsen in de bochten. Ik denk dat het een beetje een Laurens Sweeck-show was vandaag.”

Op een gegeven moment leek Pidcock mee te strijden voor het laatste podiumplek, maar uiteindelijk zakte hij weer wat verder terug. “Ik viel door een fout, ik had gewoon teveel fouten. Maar ik ben blij, het was niet zo slecht. Ik heb geen datum geprikt om weer te winnen, maar ik hoop dit seizoen nog een keer te winnen in de regenboogtrui. Het is leuk om deze kleuren weer te dragen na een paar jaar. Het publiek maakte het mooi.”

RIDE Magazine
9 Reacties
Sorteer op:
20 november 2022 13:10
Niets op tegen dat het om het financiële gewin gaat maar zeg dat ook gewoon en kom niet met allerlei bij argumentejes aan. Dit geldt overigens voor bijn alle fenners.
19 november 2022 18:08
Dat zinnetje in het Nederlands voor de cross was de enige meerwaarde die zijn heroptreden vandaag had. Ook wel leuk het lang zoeken naar zijn antwoord op de vraag waarom hij juist hier voor het eerst in de regenboogtrui reed. Het echte antwoord liet hij wijselijk achterwege.
    19 november 2022 18:23
    Wat is dat echte antwoord dan?
    19 november 2022 19:10
    Het startgeld dat de organisatoren hebben opgehoest.
    19 november 2022 19:22
    Kwam ie in een gouden Fiat Punto aan?

    Erg nieuwsgierig naar zijn klassieke voorjaar en tour, het is een zeer apart mannetje waarvan nauwelijks in te schatten is hoe grandioos het allemaal zijn kan. Gevoelswaardig dicht ik hem primaat wonderboyschap toe.
    19 november 2022 19:45
    Daar heb je hem weer met zijn denigrerende wonderboys, de ultieme antisupporter. Hoe fouter of dubieuzer de renner of ploeg, des te grotere fan is hij.
    19 november 2022 22:17
    Wat is er nou precies zo anti of denigrerend aan wonderboys?
    19 november 2022 23:13
    Ach ja de 1 trekst de term wonderboys niet, de ander geen kwijlverhaaltjes over troetelsnoetjes. Zo hebben we allemaal wat, niet?
    20 november 2022 08:51
    Gezellig hier zeg!

Reacties zijn gesloten.