Titelsponsors Bardiani-CSF verlengen tot en met 2020

woensdag 6 december 2017 om 12:04

foto: Sirotti

Bardiani-CSF is ook de komende drie jaar te bewonderen in het wielerpeloton. Titelsponsors Bardiani Valvole en CSF Inox hebben het sponsorschap verlengd tot en met 2020. Dat maakte de ProContinentale ploeg vandaag bekend.


“Dit geeft een nieuwe boost aan ons vertrouwen”, reageren ploegmanagers Bruno en Robert Reverberi. “We zijn erg blij en tevreden dat het Green Team toekomst heeft. We willen graag onze sponsors bedanken omdat we met elkaar iets belangrijks hebben opgebouwd. Bardiani-CSF heeft zijn plekje veroverd in het professionele wielrennen en de ploeg levert een belangrijke bijdrage om de doorstroming van Italiaanse talenten levend te houden.”

Ook werd vandaag in Montecchio Emilia het nieuwe shirt onthuld. De ploeg kiest in 2018 voor meer groen.

Bardiani – CSF Pro Team gaat voor meer groen in 2018!

Geplaatst door Materiaalzone op woensdag 6 december 2017

7 Reacties

Christian 6 december 2017 om 12:08

Verrassend, aangezien het dit jaar qua prestaties niet veel was, maar de ploeg vooral wegens doping in het nieuws was. Ook verrassend dat daar met geen woord over wordt gerept door de ploeg of door WF.

west 6 december 2017 om 12:18

vind het niet heel verrassend dat de ploeg het niet over doping heeft..

Romāns Vainšteins 6 december 2017 om 12:35

Mooi! Leuk team dat toffe coureurs aflevert. Wat dopinggevalltjes neem ik op de koop toe, lekker boeien.

Noud89 6 december 2017 om 14:27

Ondanks de dopingperikelen van het afgelopen jaar hoop ik toch dat ze een wildcard krijgen. Met Senni, Guardini, Albanese(!), Rota, Ciccone & Carboni vind ik het toch een leuke ploeg.

Sebas 6 december 2017 om 14:55

Zitten wel wat leuke renners bij inderdaad. Vooral de overstap van Senni vind ik gaaf! Hopelijk kan hij wat uitslagen gaan rijden.

Begin toch wat gefundeerde vraagtekens te zetten bij die Nicolas BOEM. Renner met de vetste naam, maar was echt niet vooruit te branden dit jaar. Won in 2015 nog, uit het NIETS, een spannende girorit vanuit de vroege vlucht. Hij zit nog zonder ploeg (pcs). Weet iemand daar meer over?

Leukefans 6 december 2017 om 15:39

Dat is gewoon uitstekend nieuws, voor de ploeg en het Italiaanse wielrennen. Leveren toch leuke renners en krijgen door drie jaar extra zekerheid de kans om op iets langere termijn te blijven werken, mooi zo!

Covadonga 6 december 2017 om 21:26

Fijn dat de titelsponsors verlengen. Nieuw woord zeker?

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.