zaterdag 15 juli 2017 om 20:01

Timo Roosen koos voor een dag in vroege vlucht

Timo Roosen kleurde vandaag voor LottoNL-Jumbo het merendeel van de etappe. De 24-jarige Nederlander maakte onderdeel uit van de vlucht van de dag. Tegenover WielerFlits doet de laatste man van Dylan Groenewegen zijn verhaal.

“Het was een mooie beleving om mee te zijn in de vlucht. Het plan was ook om als ploeg mee te springen. Onder aan de eerste klim moest ik van fiets wisselen vanwege een probleem aan mijn derailleur. Ik slaagde er nog in om terug te keren, maar dat kostte flink wat krachten. De komende etappes zijn meer geschikt voor de klimmers in onze ploeg. Over een paar dagen is het mijn taak om te proberen Dylan naar de overwinning te loodsen.”

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
15 juli 2017 20:18
In iedergeval is 't mooi om te proberen. Van Baarle gaf al aan, dat de vluchters geen kans kregen van 't peloton. Maar ja, niet geschoten is altijd mis.
15 juli 2017 21:13
Brute held...
15 juli 2017 21:31
Kreeg een mooi compliment van De Gendt. Dat is toch een kenner op dat gebied.
16 juli 2017 08:26
Ik vond Roosen gisteren echt goed rijden. Hij mist natuurlijk de hardheid van een Voeckler en De Gendt, maar dat komt wel. De Gendt, overigens, de man die onderweg telkens alle (eerste) premies opslurpt. Wat me opvalt is dat ik nog geen medevluchter daartegen heb zien protesteren. Blijkbaar doet DG echt het merendeel van het werk.

Reacties zijn gesloten.