Terpstra terug op de fiets na val in Ronde van Vlaanderen

vrijdag 19 april 2019 om 17:11
Terpstra terug op de fiets na val in Ronde van Vlaanderen

foto: Cor Vos

Niki Terpstra heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn eerste fietstocht sinds zijn zware val in de Ronde van Vlaanderen. Bijna twee weken geleden kwam de Nederlander hard ten de vlakte in de klassieker, waaraan hij een zware hersenschudding overhield.


Inmiddels maakte Terpstra alweer meters op de fiets. “Ik maakte een fietstocht vandaag en het voelde goed”, liet hij vanmiddag weten via zijn social media. “Hopelijk reageren lichaam en hoofd er goed op, zodat ik snel de training weer kan oppakken.”

Maandag kondigde hij al aan dat hij spoedig zou terugkeren op de fiets. Wanneer hij zelf weer in koers terugkeert, liet hij toen nog in het ongewisse. “Dit is geen normale blessure, hiermee moet je voorzichtig zijn. Ik ga rustig opbouwen en niks forceren.”

Dit artikel delen:

1 Reactie

Fietsman 20 april 2019 om 09:28

Wel zuur dat hij net in de 2 klassiekers die voor hem het hoogtepunt van het jaar zijn niet mee kan doen. Dat heet nou eens pech hebben, al heeft hij ze gelukkig al weleens gewonnen. Voor het echte pech hebben moet je dus bij Vanmarcke zijn.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair