Tegenvallend weekend LottoNL-Jumbo: “We kwamen gewoon tekort”

zondag 26 februari 2017 om 18:27
Tegenvallend weekend LottoNL-Jumbo: “We kwamen gewoon tekort”

foto: Marcel Koch

LottoNL-Jumbo kende een tegenvallend openingsweekend. Dat concludeert ploegleider Nico Verhoeven na afloop van Kuurne-Brussel-Kuurne voor de camera van WielerFlits. “We hadden er meer van verwacht en gehoopt, maar het is niet meer geworden”, zegt hij.

“Ik heb wel mooie wedstrijden gezien, maar met de ploeg kwamen we, mede door omstandigheden, tekort. Er rijden twintig man weg op de Oude Kwaremont en we zitten daar niet mee. Hoe dat kan? Dat is simpel. Of je bent niet goed genoeg, of je zit niet op de juiste plek”, aldus Verhoeven. “Streep eronder, zou ik zeggen, en we weten dat het niet goed genoeg was over het weekend genomen.”

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

53 Reacties

Jibi 27 februari 2017 om 23:49

Eddy – 27 februari 2017 om 11:43
Jeetje @Jibi, wat een verhaal

ben reeel Eddy. Kijk nu eens naar de feitelijk uitslagen op de website wvcycling.com. Dan zie je hoe per jaar zijn uitslagen minder worden. We kunnen van alles opmerken en vinden, maar om feitelijke uitslagen kunnen we niet heen. Lars boom presteert gewoon niet. Natuurlijk bgen ik de ene tourtetappe niet vergeten. En natuurlijk was hij een uitstekend veldrijder. Maar het wás! In het veldrijden kan hij nooit meer presteren en NIco verhoeven zal met zijn haren in zijn hoofd zitten,als hij die haren had. Je mag mij corrigeren op de volgende uitspraak: Lars Boom haalt in een klassieker nooit meer het podium!. Ga maar
naar zijn komende uitslagen kijken en trek dan zelf je conclusies. Nog één keer: Lars Boom komt nooit meer op een podium en Nico Verhoeven heeft dezelfde miskoop in huis als de Belgische ploeg die destijds nog onderdak bood aan Thomas Dekker. Jeeeemienee, wat was ook die Dekker een afgang.

raleigh 28 februari 2017 om 10:01

@jibi: wat een geweldige vergelijking van je. Het aantrekken van Boom vergelijken met Dekker naar ‘….een Belgische ploeg….’.

Heb je nog meer van dit soort vergelijkingen, geweldig gevonden!

Eddy 28 februari 2017 om 11:55

Ik vind het prima als jij er zo over denkt Jibi. Jouw feitelijke uitslagen vertellen voor mij gewoon niet het hele verhaal. Zo'n tijdritje in de Algarve vind ik bijvoorbeeld ook wel wat zeggen over zijn huidige vorm.

Ik ga ook niet beweren dat hij favoriet is voor een van de aankomende keienknallers, maar je moet hem gewoon nog niet afschrijven. Het gaat hier natuurlijk ook niet om een renner van de buitencategorie als Sagan, Van Avermaet of dat Cancellara was.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair

Poll