Tadej Pogacar bouwt via Ronde van Slovenië op naar Tour de France

woensdag 19 mei 2021 om 11:09
Tadej Pogacar bouwt via Ronde van Slovenië op naar Tour de France

foto: Cor Vos

Tadej Pogačar zal in aanloop naar de Ronde van Frankrijk van dit jaar enkel nog in eigen land koersen. Op het programma van Sloveense Tourwinnaar staan de nationale kampioenschappen en de de Ronde van Slovenië, zo laat zijn ploeg UAE Emirates weten in een communiqué.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Het hing al langer in de lucht dat Pogačar voor een opbouw via de Tour of Slovenia zou kiezen. Nu heeft zijn ploeg zijn programma ook officieel kenbaar gemaakt. Na een hoogtestage in Sestriere staat de Sloveense 2.Pro-koers van 9 tot en met 13 juni op het programma van Pogačar. Op 17 juni verdedigt hij zijn nationale tijdrittitel, waarna op 20 juni de Sloveense wegrit op het programma staat. Op 26 juni begint hij in Brest aan de Ronde van Frankrijk.

“Ik heb zin om weer te koersen”, stelt Pogačar. “Ik heb het druk gehad sinds mijn laatste koers, maar ik voel me goed en ben klaar voor mijn volgende doelen. De laatste keer dat ik de Ronde van Slovenië reed, won mijn ploegmaat Diego Ulissi, dus we zijn de titelverdedigers. Ik ben blij om er terug te keren, ik zou de wedstrijd graag winnen.”

Pogačar heeft al een productief eerste deel van het seizoen achter de rug. Zo schreef hij de UAE Tour en Tirreno-Adriatico op zijn naam. In beide wedstrijden won hij tevens een etappe, net als in de Ronde van het Baskenland. Als klap op de vuurpijl boekte hij ook nog zijn eerste monumentale zege in Luik-Bastenaken-Luik.

Dit artikel delen:

70 Reacties

Jean Dumas 19 mei 2021 om 11:14

Hij is dus vrij vroeg terug van hoogte (3 weken voor de Tourstart).

0
josi 19 mei 2021 om 11:27

Dat viel me ook al op. Het hoogte-effect zal tijdens de Tour wel een beetje uitgewerkt zijn, zou je denken.

0
Groetjesaandevoetjes 19 mei 2021 om 12:08

Ben ik ook benieuwd naar. Ik dacht dat een hoogtestage altijd maar iets van een maand effect had. Zal in de laatste week dan al 5 a 6 weken terug zijn van de hoogtestage. Hopelijk heeft Roglic er profijt van om zo lang mogelijk op een berg te wonen.

0
Glorious 19 mei 2021 om 11:33

Toch klopt er iets totaal niet bij hem en gianetti

0
Aart van Woud 19 mei 2021 om 11:34

Vind ik ook, maar dat mag je hier niet hardop zeggen.. ;)

0
Yeez 19 mei 2021 om 12:15

Dat mag je wel zeggen, maar je kunt het niet onderbouwen. Dit is van bij de jeugd al een toptalent. Waaron stel je die vraagtekens niet bij roglic? Die vanaf een hele andere discipline op latere leeftijd een topper wordt in het wielrennen. Of hij bernal en evenepoel? Die er net als pogacar ook gelijk staan bij de profs?

0
Aart van Woud 19 mei 2021 om 12:21

Om de reden die Glorious al noemt: zijn entourage.

0
Chasse_patate 19 mei 2021 om 12:24

Vianetta is wel lekker ijs.

0
Peetvader 19 mei 2021 om 12:24

Zijn we hier weer. Hoe zit het dan met Roglic en zijn oude Sloveense ploegleider? Pfffff

0
Romāns Vainšteins 19 mei 2021 om 12:26

Het begint wat jankerigs te krijgen om bij Pogacar steeds te gaan mauwen over ‘de Entourage’ ten tijde van Gianettis strapatsen waren de mazen in het net groter dan het net zelf, tegenwoordig wordt het gehaald uit nepsuikers, bergtopzitten en ukkieinjecties. Wanneer het allemaal echt aan je hart gaat kan je alleen maar blij zijn met het wielrennen van vandaag de dag.

Pogacar is gewoon de sterkste man op 2 wielen momenteel met als enige zwakke punt dat hij vaak lek achter rijdt, ik denk serieus dat je daar of een valpartij/oponthoud de winst moet gaan zoeken als Jumbo zijnde. Klagen over Gianetti helpt alvast niet.

0
Aart van Woud 19 mei 2021 om 12:50

Volgens mij ben ik gewoon vrij om te zeggen wat ik vind / denk Vainstains, net zoals jij. Je kunt ook wat meer respect voor een ander in je mening laten doorklinken, zonder dat je het met die persoon eens hoeft te zijn. Termen als jankerig en mauwen zijn denigrerend en voor een discussie helemaal niet nodig.

0
Glorious 19 mei 2021 om 12:52

Niet te vertrouwen, ook mijn vrije mening

0
Yeez 19 mei 2021 om 13:09

Een inhoudsloze mening als deze, die niet verder komt dan “zijn Entourage” en “niet te vertrouwen”, voegt niks toe aan een discussie

0
SolitaryShell 19 mei 2021 om 13:10
Quote:
Yeez 19 MEI 2021 OM 12:15
Dat mag je wel zeggen, maar je kunt het niet onderbouwen. Dit is van bij de jeugd al een toptalent. Waaron stel je die vraagtekens niet bij roglic?

Omdat Roglic geen volstrekt buitenaardse prestaties neerzet en wel degelijk zijn zwaktes heeft?

Die zwaktes mis ik compleet bij Pogacar. De tijdrit in de Tour is natuurlijk wel bekend als voorbeeld, maar die laatste etappe in het Baskenland was ook echt ziek, ziek, compleet ziek. Hij wint dan wel niet, maar de wijze waarop hij totaal niet breekt na zelfs geknecht te hebben is echt ongekend.

Dat is bij Roglic wel totaal anders. Daar hoef je alleen maar Parijs-Nice van dit jaar voor terug te kijken. Pogacar was daar op zijn dooie gemakje terug naar voren gereden, daar ben ik van overtuigd.

0
Yeez 19 mei 2021 om 13:11

Op zijn dooie gemakje terug naar voren gereden? Dan ken je niks van koers. Waarom lukt hem dat in het baskenland niet, wat een identieke situatie was op het vlakke?

0
SolitaryShell 19 mei 2021 om 13:18

Zonder McNulty had Roglic geen seconde gepakt op Pogacar. Als je niet kan inzien dat dat een totaal andere situatie is, dan houdt het echt op.

0
Yeez 19 mei 2021 om 13:24

Op het vlakke daar in her baskenland? Waar astana doortrok in de afdaling en pogacar op een gat zat? Dat was een identieke situatie als roglic in parijs-nice. Waarom kreeg pogacar dat dan niet fluitend dicht? Hij moest daar toch knechten voor mcnulty? Dan reed hii op kop toch? Als je niks van koers kent, maar wel dingen als waarheid verkoopt, doe het dan op zijn minst met een serieus standpunt

0
Aart van Woud 19 mei 2021 om 13:36

Zo, wat een agressie zeg…

0
Yeez 19 mei 2021 om 13:39

Geen agressie, maar je komt discussiëren en een mening verkopen die niet verder gaat dan gevoel en aannames. Kom op zijn minst met argumenten

0
Aart van Woud 19 mei 2021 om 13:50

Ik vetrouw hem niet inderdaad . Dat gevoel kan ik inderdaad niet volledig onderbouwen, maar het voorbeeld van de al eerder aangehaalde tijdrit, waarin hij aan het eind van een zware Tour iedereen incl alle specialisten op twee minuten of meer rijdt, en wat Solitary aanhaalt: de ronde van Baskenland, beklijven. Nadat duidelijk werd dat McNulty het niet zou redden, houdt Pogacar het verschil bijna 50km lang op 40 seconden, zonder tekenen van verval. Ik weet niet of je zelf ook koerst of dat gedaan hebt, maar in je eentje een achtervolging leiden (vrijwel niemand nam over in die groep) op drie renners is zo ongelofelijk zwaar, dat je uiteindelijk steeds meer terrein verliest. Dat gebeurde hier niet. Pogacar mag dan een goede renner zijn, ook al van voordat hij prof werd, het zijn dit soort zaken die op mij toch een beetje ongeloofwaardig overkomen. Als je al meer dan 40 jaar koers volgt, word je vanzelf een beetje minder goedgelovig als het op exceptionele prestaties aankomt. Misschien vooringenomen, dat kan, maar de historie wijst vaker wel dan niet uit dat wanneer het te mooi is om waar te zijn, het vaak ook zo is.

0
Glorious 19 mei 2021 om 13:54

Welke discussie?

0
Theo H 19 mei 2021 om 14:09

Nog geen zinnig argument gehoord. En de argumenten die aangedragen zijn, worden sterk overdreven, zoals “Iedereen op meer dan 2 minuten gereden…” Zoals Yeez zegt, dit soort ongein op basis van onderbuikgevoelens voegt niets toe.

0
Aart van Woud 19 mei 2021 om 14:16

Prima Theo, op 6 man na zet hij iedereen op 2 minuten of meer, waarbij 1,21 op de nummer twee. Dus zo sterk overdreven is dat niet.

Om dat als ongein te betitelen, zegt misschien meer over jou en Yeez. Ik blijf bij mijn mening. Agree to disagree dus. De toekomst zal uitwijzen wie het bij het rechte eind heeft.

0
Deel Koeper 19 mei 2021 om 14:27
Quote:
dit soort ongein op basis van onderbuikgevoelens voegt niets toe.

Het blijft wielrennen. Gewoon zeggen dat je al 67 keer eerder onderbuikgevoelens had, die 67 keer terecht bleken te zijn, vind ik daar een argument, daar heeft de sport het zelf naar gemaakt. Die onderbuik is soms gebaseerd op aversie, maar ook regelmatig op een geschiedenis van "too good to be true" verhalen die elke keer opnieuw later doorprikt werden.

Uiteraard is het erg makkelijk om maar wat willekeurige beschuldigingen te uiten zonder al te veel feitelijke onderbouwing, maar de kans dat je later door het stof zal moeten gaan, is dermate klein dat de meesten het gewoon op die manier doen.

En uiteraard is het weer eens een nieuwe generatie die anders is dan de vorige, maar dat verhaal hebben we ook al 10 generaties gehoord. Feit blijft ze steeds harder blijven gaan, ook harder dan die bewezen pakhazen uit het verleden.

0
Theo H 19 mei 2021 om 14:31

6 renners binnen de twee minuten. Dat is wat anders dan iedereen op 2 minuten of meer. Als ik zeg dat Gaviria afgelopen maandag gewonnen heeft, is dat ook niet sterk overdreven. Hij zat er slechts een plaatsje naast…. Dat zie je vaak als er weinig tot geen argumenten zijn, dan wordt het allemaal onnodig overdreven om het punt wat sterker te maken. Vandaar mijn opmerking over ongein. Toekomst zal het inderdaad uitwijzen, tot die tijd niet te druk over maken…

0
Marik 19 mei 2021 om 14:35

Aart van Woud heeft gewoon een goed verhaal. Je kunt toch ook geen keiharde feiten aandragen als je die niet hebt. Maar je twijfel uitspreken op basis van een aantal variabelen die in het verleden hebben bewezen aan de verkeerde kant te hebben gezeten, lijkt mij prima. Beide partijen kunnen hun gelijk niet bewijzen dus het blijft rondbalanceren op deze manier. Ik heb precies dezelfde onderbuikgevoelens rond Pogacar en ook die gevoelens zijn vooral gebaseerd op de entourage rond Pogacar.

0
Aart van Woud 19 mei 2021 om 14:41

Beetje kromme vergelijking met Gaviria Theo. Ik overdreef het niet heel erg sterk volgens mij, maar je zult hopelijk eens zijn dat de verschillen die dag opvallend waren. Voor de rest eens met je betoog: laten we ons er niet al te druk om maken en het de toekomst laten uitwiijzen.

0
Theo H 19 mei 2021 om 14:44

Aart, doe er mee wat je wil. En frustreer je vooral niet te veel over Pogacar. Die jongen is gewoon een megatalent, of je nu fan bent of niet. In wielerpeloton worden deze vragen helemaal niet gesteld, zelfs niet bij Jumbo. Dat zegt mij heel wat meer dan wat anoniempjes op een internetforum. Ten tijde van een Armstrong was dat heel anders. Daar gingen rond de eeuwwisseling vanuit het peloton al genoeg geruchten over.

Edit: Ik zie opeens een vriendelijkere post. Moet ik mijn post nu ook gaan aanpassen ;-) Vergelijking met Gaviria was snelle inspiratie, kan goed zijn dat die minder of helemaal niet geslaagd is.

0
SolitaryShell 19 mei 2021 om 14:58
Quote:
Yeez 19 MEI 2021 OM 13:24
Op het vlakke daar in her baskenland? Waar astana doortrok in de afdaling en pogacar op een gat zat? Dat was een identieke situatie als roglic in parijs-nice. Waarom kreeg pogacar dat dan niet fluitend dicht? Hij moest daar toch knechten voor mcnulty? Dan reed hii op kop toch? Als je niks van koers kent, maar wel dingen als waarheid verkoopt, doe het dan op zijn minst met een serieus standpunt

Nogmaals, als je niet hebt gezien dat Pogacar geërgerd in moest houden voor McNulty en anders heel snel dat gat had dichtgereden, en ondanks al dat geruzie met de andere kopmannen waarbij het tempo eruit ging nóg amper tijd verliest op Roglic ook al zit ie continu in de wind dan houdt het gewoon echt op.

0
Aart van Woud 19 mei 2021 om 15:43

Hoi Theo, ik vond mijn originele post inderdaad een beetje te scherp geformuleerd, dus even wat vriendelijker gemaakt idd. Soms heb je dat he, in het heetst van de discussie. Verder even goede vrienden natuurlijk! :)

0
Nils96 19 mei 2021 om 18:14

Dat heb ik dus bij prins Eddy en zijn gevolg.

0
Shinzawai 19 mei 2021 om 11:36

Heeft de Dauphiné zijn beste tijd gehad?

0
Dario Koelkast 19 mei 2021 om 11:42

Er zijn daar wat valpartijen geweest die de voorbije jaren wat klassementsmannen dwars hebben gezeten (Froome, Roglic, Buchman..) misschien wil die dat vermijden.
Maar het is ook mooi om in zijn thuisland te koersen.

0
Dikke vrouw 19 mei 2021 om 12:33

edit wf: dergelijke opmerkingen mag je achterwege laten

0
hartstikkebedankt 19 mei 2021 om 11:45

Alleen maar korte klimmetjes dus in koers maar Pogacar heeft aangetoond doorgaans meteen wel goed te zijn

0
SprintMaster 19 mei 2021 om 12:05

edit wf: dergelijke opmerkingen mag je achterwege laten

0
Chasse_patate 19 mei 2021 om 12:22

Wat insinueer je hier mee?

0
Romāns Vainšteins 19 mei 2021 om 12:27

Simpel. Hij zegt dat Pogacar een pakhaas is en dat het in Slovenië easy controles ontlopen is.

0
Shinzawai 19 mei 2021 om 13:48

Laten we vooral doen alsof er in Slovenië geen dopingcontroles plaatsvinden.

0
Mirra 19 mei 2021 om 12:23

Knalt gewoon naar zijn tweede tourwinst op rij!

0
lander luypaert 19 mei 2021 om 12:33

Dat denk ik dus ook met een sterkere ploeg.

0
Dikke vrouw 19 mei 2021 om 12:35

Lander heb je niet liever een ploeg die elk dag knalt ipv dat suffe 1 kopman gedoe 3 weken na één. Ik wel.. maar zelfde geldt idd ook voor jumbo en ineos

0
Mirra 19 mei 2021 om 12:47

Ineos koerst de laatste tijd toch vrij attractief vind ik. Heel benieuwd of ze die lijn doortrekken naar de Tour.

0
lander luypaert 19 mei 2021 om 12:55

Tuurlijk heb ik liever spektakel en een open koers. Maar laat ons eerlijk zijn ploegen met geld gaan een sterk team sturen. En een meesterknecht in elk team is ook mooi om te zien.

0
Murcia 19 mei 2021 om 13:10

@Dikke vrouw
Waarom noem je DQS niet? In de Giro rijden die met hun kopman toch niks anders dan de door jouw bekritiseerde UAE, INEOS en JV?
Verder een logische keuze voor Pogacar, die doping insinuaties vind ik altijd vrij goedkoop. Ik ben een JV fan maar voor hetzelfde geld kun je dat soort laag bij de grondse aantijgingen maken over Primoz die nu geen wedstrijden rijdt. Net zo ongefundeerd.

0
JdS 19 mei 2021 om 13:14

2 1/2 á 3 weken Hoogtestage
9 tot 13-juni Sloveense 2.pro koers
17-jun NK- ITT
20-jun NK- weg
26-jun TdF

Er is zelfs geen enkel tijd om nog een korte (7-10) dagen herhaal hoogtestage te doen. Misschien dat hij nog in een tent slaapt die de hoogte simuleert …

0
Gitan 19 mei 2021 om 13:24

Misschien heeft Pogster het gevoel dat hij die hele hoogtestages eigenlijk zelfs niet meer nodig heeft om te winnen? Een experiment dat bij succesvolle afloop ervoor zorgt dat hij zich de komende jaren lekker chill kan voorbereiden dichtbij het vrouwtje thuis in plaats van weken, maanden isolatie op een bergtop. Een lichte zak kan overigens ook een soort van nieuwe marginal gain zijn om de bergen vlotter over te komen?

0
Groetjesaandevoetjes 19 mei 2021 om 15:21

Uit onderzoek blijkt dat hoogtestage gemiddeld 2,5% verbetering in prestaties brengt. Nu ben ik benieuwd naar een onderzoek die kijkt of het effect van een lichte zak meer dan 2,5% is.

0
Alto de angliru 19 mei 2021 om 13:20

We gaan het zien, ik vertrouw trouwens al langer dan een jaar dat hele jumbo team niet, Roglic die schansspringer was en Woutje die opeens klimmer is geworden en ook nog eens massasprints kan winnen het moet echt niet gekker worden.

Nou zie ik trouwens ook een aantal andere Jumbo renners rare sprongen maken wat betreft uitslagen.

0
lo squalo dello Stretto 19 mei 2021 om 13:35

Precies dit. Ik geloof best dat Roglic en Van Aert ongelofelijke talenten zijn maar als je me zou vragen een ranglijst te maken met verdachte teams (omwille van de gemaakte progressies, dominantie,…) zou Jumbo-Visma behoorlijk bovenaan staan. Maar ik kijk niet graag op die manier naar wielrennen, liever naïef en genieten dan met een pessimistische blik te moeten kijken.

0
Franco Ballerini 19 mei 2021 om 14:28

Benieuwd op welke andere Jumbo renners je doelt. Ik zie geen onverwachte rare sprongen, althans niet in positieve zin.

0
Aart van Woud 19 mei 2021 om 14:31

De resultaten van Jumbo Visma zijn dit jaar zeker niet opvallend te noemen. Dus die opmerking volg ik niet helemaal. Daarnaast stond Roglic er zeker niet van de ene op de andere dag, maar ging die progressie geleidelijk.

Van Aert, zie de uitleg van Jan de Pandaman hieronder hoe dit kan. Wout won overigens ook geen klimetappes, ging wel lang mee bergop, dat wel.

0
FDJ 19 mei 2021 om 14:32

Met alle respect hoor: maar als je iets over Jumbo roept onderbouw het op zijn minst. Toen Roglic in 2016 overkwam van Adria Mobil werd al gezegd dat het een klimmer was. Hij heeft binnen Jumbo rustig stappen gezet. Dat ging van het winnen van een bergrit naar een ronde van een week winnen naar top 5 grote ronde, podium en uiteindelijk winst. Heel geleidelijk, weinig onregelmatigheden erin of grote uitschieters vooruit.

Ook de rest van de ploeg maakt geen rare stappen. Een Kuss of Vingegaard hebben in grote rondes nog regelmatig mindere dagen bijvoorbeeld.

Het is nu niet zo dat bij Jumbo jongens ineens kilometers harder rijden. Er is door de jaren heen heel slim beleid gevoerd door zowel jonge talenten met groeimarge (Kuss, Vingegaard, Foss) als ervaren krachten (Tony Martin) binnen te halen. Je hebt zo een enorm uitgebalanceerd team.

0
Romāns Vainšteins 19 mei 2021 om 18:57

Dat ineens uithalen in tijdritten vind ik een goede indicator. Jaja, fiets, tuurlijk.

0
Alto de angliru 19 mei 2021 om 13:26

Wat ik overigens wel grappig vind is dat wanneer zo een Pogacar verslagen word zo nu en dan, er met geen woord over gerept word hoe Roglic of Woutje of welke andere renner dan ook dat dan voor mekaar krijgt doen zij dat dan wel op wat boterhammen met kaas terwijl Poga op kerosine rijd hahah??

0
Shinzawai 19 mei 2021 om 13:52

Die hebben dan gewoon meer talent, dat is logisch.

0
Jandepandaman 19 mei 2021 om 14:09

Ik zeg het niet graag maar jouw reactie is ongefundeerd en bijna pure quatsch te noemen. Van Aert was altijd al een toptalent. Een transformatie á la Roglic zien we vaker, zie maar Evenepoel. Een op en top sporttalent kan snel omscholen zodra hij fysiek gezien dezelfde spieren aan heeft gesproken in het verleden.

Wat betreft WvA trapt Wout voor zijn gewicht gewoon heel hoge wattages waardoor hij ook bergop zijn mannetje staat zonder echte klimmer te zijn. Die wattages maken hem ook een sterke sprinter, het is niet de pure snelheid maar wel de acceleratie waar Van Aert sprints door wint.
Dit voorjaar zag je exact het probleem dat deze klimmer-/puncher-transformatie bewerkstelligt. Doordat hij een paar kilo lichter staat dan normaal, lees scherper (spier/vet verhouding), kon hij in de klassiekers simpelweg niet de rol spelen die hij normaal zou moeten kunnen vervullen.

0
Adorni 19 mei 2021 om 14:11

Dit jaar is de visie dat men geen/amper wedstrijden nodig heeft om goed te zijn in een grote ronde: Bernal, Evenepoel, Roglic, Pogacar,…

Men is op 1jaar tijd enorm veranderd van aanpak. Vorig jaar was na de corona-onderbreking het ideale moment om dat toe te passen, maar toen reden ze volgend programma voor de Tour:
Roglic: Tour de l’Ain, Dauphiné
Pogacar: Strade, Milaan-San Remo, Dauphiné
Bernal: Occitane, Ain, Dauphiné

De lokale kampioenschappen laten voor de eenvoud buiten beschouwing.

0
Murcia 19 mei 2021 om 14:35

Is gewoon het overnemen van de opbouw bij andere duursporten, trainen, hoogtestages, rusten en dan het het grote doel. In feite gaat de opbouw voor AK renners grote ronde steeds meer lijken op die van de marathonlopers. En nieuw is het ook niet, Armstrong reed voor de Tour ook praktisch niks.

0
Alto de angliru 19 mei 2021 om 14:39

@janpanda

Laat me niet lachen het enige wat je doet is met 2 maten meten je redenen klinken zo onlogisch als maar kan en dan mijn reactie ongefundeerd en bijna pure quatsch noemen.

0
Jandepandaman 19 mei 2021 om 14:45

Volgens mij meet ik niet met twee maten en leg ik toch duidelijk gefundeerd uit hoe het kan dat Van Aert een allrounder is.

0
Theo H 19 mei 2021 om 14:43

…………..

0
Alto de angliru 19 mei 2021 om 14:58

Omdat volgens jou Woutje een top talent was en Roglic ook en Remco ook maar Pogacar niet? Is dat zo omdat jij dat gewoon denkt of omdat het daadwerkelijk zo is want laten we wel wezen als we alleen Woutje al even als voorbeeld nemen dat was een veldrijder die in ze eerste jaren op de weg nog geen schim liet zien van wat hij liet zien toen hij zijn eerste jaar bij Jumbo reed…

0
Murcia 19 mei 2021 om 15:15

@Alto de angliru
Wout werd derde in de Strade toen hij nog bij Veranda’s Willems reed in 2018, hij werd derde op het EK op de weg datzelfde jaar. Verder won hij de ronde van Denemarken en dat jaar werd hij 10e in G-W, 9e in de RVV en 13e in Parijs-Roubaix en dat noem je een schim van zijn latere prestaties bij TJV? Als je dan met dit soort aannames komt onderbouw ze dan beter want dit soort uitslagen bij een Pro-continentale ploeg behaald zijn redelijk goed te noemen en dan druk ik mij nog zachtjes uit.

0
reusjen 20 mei 2021 om 00:01

Als ik het me goed herinner was van Aert toen ook nog een aantal keer ongelukkig in de finale door verschillende vormen van pech.

0
Alto de angliru 19 mei 2021 om 16:21

Murcia

1 maal podium voor de rest lees ik nergens top resultaten, als je mijn onderbouwing niks vind lees en denk voortaan dan beter over wat je zelf typt kerel.

0
Murcia 19 mei 2021 om 16:34

Dit soort reacties bewijzen dus mijn gelijk. Wat verdachtmakingen erin slingeren, die niet onderbouwen met feiten maar een gevoel en dan als je geconfronteerd wordt met je eigen gebrek aan bewijs voor een stelling namelijk dat Wout voor TJV geen resultaten reed je er maar snel van afmaken. Dat is inderdaad een onderbouwing van niks.

0
Alto de angliru 19 mei 2021 om 16:58

Yes precies het zelfde dus als men doet bij Pogacar iedere keer, alleen daar hoorde ik je dan niet over en bij Woutje wel en dat is dus ook precies waarom ik jandepandaman verweet dat er met 2 maten gemeten word.

Heb voor de rest helemaal geen moeite met de prestaties van Woutje hoor en zeker ook niet met Pogacar Roglic Mathieu etc.

0
Jandepandaman 19 mei 2021 om 17:56

Murcia heeft gewoon gelijk en dat weet je best..

Alto, ik ga inhoudelijk in op waarom Van Aert gewoon alles kan, dat licht ik toen met onderbouwing en uitleg over hoe dat fysiek kan qua wattages en de impact die de veranderingen aan hem hebben op zijn ontwikkeling op de verschillende vlakken. Beter onderbouwen lijkt met niet mogelijk en nodig, helemaal niet met de aanvullingen van Murcia over de prestaties.
Dat jij direct gaat smijten met persoonlijke verwijten licht niet aan onze onderbouwing maar meer aan jouw trollwaardige houding in deze discussie. Jammer dat je het niet op de inhoud kan houden, ik ben bijv. heel benieuwd waarom jij Pogacar zo’n wereldrenner vindt. Ook ik ken zijn jeugd maar ben dus benieuwd naar jouw inhoudelijke onderbouwing want alleen uitslagen is wel erg scorebord journalistiek.

0
Alto de angliru 19 mei 2021 om 23:43

Als ik een trol was geweest dan reageerde ik wel op elke post over je geliefde Woutje net zoals jij en andere man dus doen bij posten over Pogacar. Enough said!

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone