Spekenbrink: “Enorme impact op het team”

maandag 25 januari 2016 om 08:40

Een dag na het ongeluk met zes renners van Giant-Alpecin kan teammanager Iwan Spekenbrink een eerste balans opmaken. “Het ongeval van gisteren (zaterdag, red.) heeft overduidelijk een enorme impact op het team”, stelt de Nederlander in een persbericht.

“Het herstel van de renners en de emotionele verwerking voor iedereen die ter plekke was heeft onze eerste prioriteit”, aldus Spekenbrink. “Maar het staat vast dat dit ongeluk ons sportief maanden achterstand oplevert. Er zal tijd nodig zijn om op volle sterkte terug te keren, maar daar gaan we hard en toegewijd aan werken.”

Dit artikel delen:

3 Reacties

Wim Kruithof 25 januari 2016 om 10:11

tja… klinkt als wijze beleidsvoering. Je moet er niet aan denken dat dit in Tinkovs ploeg gebeurt… kan me voorstellen dat de emotionele schade, meer tijd nog vergt dan de fysieke onbalans.

Friso 25 januari 2016 om 10:37

Naar gebeuren allemaal!

Weet er iemand hoe het met de vermeende Britse automobiliste is?

StonedCamel 25 januari 2016 om 10:38

Reken maar dat dit tussen de oren blijft zitten. Ik ben zelf toen ik net een jaar wielrende frontaal op een auto geklapt, gelukkig (wonder boven wonder) alleen materiele schade maar ik heb jaren als een angsthaas gedaald. Nu ben ik geen geweldige stuurman, maar pas na een jaar of 2/3 ging er een knop om en begon ik op fatsoenlijke snelheid af te dalen. En dat was niet omdat ik ineens veel handiger was geworden met de fiets.

Headlines

Materiaalzone

Populair