Shirin van Anrooij laat Hamme en Overijse toch schieten

donderdag 21 januari 2021 om 18:27
Shirin van Anrooij laat Hamme en Overijse toch schieten

foto: Cor Vos

Shirin van Anrooij zou aankomend weekend haar comeback maken in het veld, maar inmiddels zijn de plannen van de veldrijdster van Baloise Trek Lions gewijzigd. Van Anrooij zal nu op het WK in Oostende haar rentree maken, zo meldt PZC Sport.

De 18-jarige Van Anrooij is inmiddels volledig hersteld van haar armblessure die ze eind november opliep in de Wereldbeker van Tábor. Momenteel is ze op trainingskamp met de wegploeg van Trek-Segafredo, maar tijdens de stage kreeg ze last van buikgriep.

Van Anrooij voelt zich nu weer fit en heeft besloten om toch het volledige trainingskamp van Trek-Segafredo af te werken. Dit betekent dat ze pas maandag terugkeert naar Nederland en zaterdag en zondag niet zal deelnemen aan de X2O Trofee in Hamme en de laatste wereldbekermanche in Overijse.

Van Anrooij zal nu haar rentree maken in Oostende, waar dit jaar het WK veldrijden zal plaatsvinden. De jonge veldrijdster kroonde zich vorig jaar nog tot wereldkampioen bij de junioren, maar zal dit jaar deelnemen in de U23-categorie.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Deo 21 januari 2021 om 19:29

Wordt waarschijnlijk een drukker wegseizoen dan waar ze er misschien achter komt dat ze dat stiekem ook goed kan.

Gezien haar vermogen sluit ik dat niet uit

Barry Batsbak 21 januari 2021 om 19:49

Shirin is een zeer verdienstelijk triathlete. Die kan uitstekend met een racefiets op de weg uit de voeten. Of ze goed in een peloton kan rijden durf ik zo niet te zeggen.

-Stijn- 21 januari 2021 om 21:50

Zonder al het blessureleed grote topfavoriet voor het wk in het zand. Benieuwd wat ze er nu nog kan tegen een Vas. Iemand een idee hoe Vas het in het zand doet?

HoofdIsVrij 22 januari 2021 om 00:29

Grote topfavoriet?

Dan vergeet je wel even al die andere Nederlandse dames als Pieterse, Bakker, Van Empel, Van der Heijden en vooruit Van Alphen.

-Stijn- 22 januari 2021 om 10:26

Als je zag hoe ze vorig jaar presteerde in het zand was ze zonder pech voor mij favoriet geweest ja

Headlines

Materiaalzone

Populair