Sanne Cant geeft forfait voor Koppenbergcross

vrijdag 1 november 2019 om 08:41
Sanne Cant geeft forfait voor Koppenbergcross

Zoek niet naar Sanne Cant in de Koppenbergcross. De wereldkampioene heeft zich namelijk afgemeld voor de de openingsmanche van de Sack Zelfbouw Ladies Trophy. Het verschoven heiligbeen dat ze opliep bij een valpartij tijdens de verkenning van de Superprestigewedstrijd in Gavere is er de oorzaak van.

Deze week bracht Cant meerdere bezoekjes aan de osteopaat, maar dit heeft het euvel onvoldoende kunnen verhelpen om te kunnen starten op de bult van Melden. Ook de Superprestige-manche van Ruddervoorde op 3 november staat op losse schroeven.

Voorbeschouwing: Koppenbergcross 2019

Dit artikel delen:

13 Reacties

detac 1 november 2019 om 08:47

Edit redactie: Bedankt, is aangepast.

Olly 1 november 2019 om 08:47

Edit redactie: Bedankt, is aangepast.

Arema Pro Cycling Team 1 november 2019 om 09:03

Goed verhaal, lekker kort..

west 1 november 2019 om 09:56

Edit redactie: Graag on-topic reageren.

west 2 november 2019 om 11:24

Jullie zijn zelf degene die het met koeienletters in het Topic zetten…

john 1 november 2019 om 10:01

Een bekend sportman zei ooit : Ieder nadeel hebt zijn voordeel: zo fietsen er alleen maar lachen de vrouwen vandaag in plaats van dit chagrijn

Barry Batsbak 1 november 2019 om 10:39

Ik dacht het, jij zegt het gewoon. Waarvoor hulde. Het is een held, een absolute topper die het al zo veel jaar zó waanzinnig goed doet. Maar jemig, altijd die zure snuit alsof ze net op een nest dode pissebedden heeft zitten kauwen. Zo jammer want er zit best een leuke koppie op.

Rsw85 1 november 2019 om 14:31

Ik dacht ook altijd hetzelfde maar ja iemand op gezichtsuitdrukking in een hokje plaatsen is ook niet helemaal correct. Als je Wout van Aert ziet spat de sympathie ook niet van zijn gezicht af, zijn prestaties en manier van fietsen is meer dan sympathiek. Gevoel wat ik altijd heb bij Sanne Cant is dat ze zich extra wil bewijzen tegenover de 'parttime' )Nederlandse) crossers. Het lijkt haar soms wat pijn te doen dat de parttimers intrinsiek meer talent en vermogen hebben en zij kan aanhaken omdat anderen zich niet een heel jaar concentreren op de cross, haar sport is voor een anderen slechts een onderdeel van het jaar. Als je driemaal wereldkampioen kan worden achter elkaar dan ben je gewoon een groot sporter en als je interviews hoort en leest dan is Sanne gewoon een keihard werkende topsporter die sympathiek is en ook kan verliezen. Maar toch blijft het knagen dat je misschien niet de beste/constantste kan zijn wanneer jij dat wilt. Zit er misschien helemaal naast maar dit gevoel heb ik bij haar altijd.

Poeksel 1 november 2019 om 18:24

Je kent haar persoonlijk, John? Vanwaar uberhaupt de behoefte om over haar te oordelen?

Mellon Collie 2 november 2019 om 09:09

goed gezegd Rsw85

assen 1 november 2019 om 14:16

Verstandig. Deze cross liegt niet. Als je niet top bent of geen zin hebt val je hier gruwelijk door de mand. Enfin, ook einde klassement DVV voor Cant.

Mellon Collie 2 november 2019 om 09:15

Van alle crossmeiden heb ik het meeste sympathie voor haar. Na voske dan. Ik was zo blij voor haar toen ze de eerste keer wereldkampioen werd. Marianne deed er alles aan, maar kon haar niet kloppen. Een van de mooiste crossen die ik ooit gezien heb.

Mellon Collie 2 november 2019 om 09:17

gemeen om die foto uit te kiezen redactie.

Volg hier

Headlines

Populair

Materiaalzone