Sacha Modolo langs de kant met gebroken rib
foto: Cor Vos (archief)
maandag 17 augustus 2020 om 15:29

Sacha Modolo langs de kant met gebroken rib

Sacha Modolo zal hoogstwaarschijnlijk het Italiaans kampioenschap van komend weekend missen. De sprinter van Alpecin-Fenix heeft afgelopen week een rib gebroken bij een valpartij.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De crash waarbij Modolo de blessure opliep gebeurde in de Tour Bitwa Warszawska 1920, een rittenkoers in Polen van UCI 2.2-niveau. Al in de eerste etappe moest de sprinter opgeven na een valpartij. “Gisteren kreeg ik de bevestiging dat ik een rib gebroken heb en ik dus even moet stoppen met fietsen. Ik hoop zo snel mogelijk weer op de fiets te kunnen stappen”, zegt hij.

De rittenkoers kende ondanks het uitvallen van Modolo wel een goed einde voor het Belgische ProTeam. Senne Leysen won de voorlaatste rit en zag in de slotetappe ploeggenoot Oscar Riesebeek een dubbelslag slaan.

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
17 augustus 2020 19:38
Modolo is echt onzichtbaar dit seizoen. Mathieu heeft zich al enkele keren voor hem opgeofferd, en bijna elke keer eindigt hij voor Modolo in de uitslag..

Reacties zijn gesloten.