Roompot-Orange Cycling haalt ook De Maar en Duyn
zaterdag 13 september 2014 om 09:19

Roompot-Orange Cycling haalt ook De Maar en Duyn

De Maar

foto: Sirotti

Roompot Orange Cycling heeft twee nieuwe renners aangetrokken. Ook Marc de Maar en Huub Duyn zullen volgend seizoen bij de Nederlandse formatie gaan rijden. Dat maakt de ploeg zelf bekend.

De 30-jarige De Maar komt over van UnitedHealthcare. Volgens het Dagblad van het Noorden was er ook interesse van IAM Cycling en Giant-Shimano, maar hij koos voor een rol als kopman bij Roompot-Orange Cycling. “Kopman zijn van een Nederlandse ploeg brengt verantwoordelijkheden met zich mee, maar ik zie er een uitdaging in om die te dragen. Als de resultaten komen, rij ik me hopelijk weer in de kijker en sluit ik een WK zeker niet uit”, aldus De Maar.

Huub Duyn reed afgelopen jaar voor Cyclingteam de Rijke. Ook voor hem is een profploeg niet nieuw. De 30-jarige renner reed in het verleden voor Garmin.

Eerder werd al bekend dat Maurits Lammertink, Jesper Asselman, Johnny Hoogerland, Brian van Goethem, Michel Kreder, Raymond Kreder, Wesley Kreder, Sjoerd van Ginneken, Ivar Slik, André Looij, Berden de Vries en Reinier Honig de ploeg gaan versterken.

RIDE Magazine