Revelatie Kim Van de Steene verlengt bij Tarteletto-Isorex
foto: Nico Dick
Koen Middendorp donderdag 1 november 2018 om 12:40

Revelatie Kim Van de Steene verlengt bij Tarteletto-Isorex

Kim Van de Steene is een van de revelaties van dit veldritseizoen, maar de Belgische blijft de komende jaren gewoon voor Tarteletto-Isorex koersen. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens een persbijeenkomst op de Koppenberg, waar vandaag de gelijknamige cross op het programma staat.

Tijdens de presentatie werd ook het nieuwe truitje gepresenteerd. Teammanager Peter Bauwens is erg blij met de contractverlenging. “Kim zorgt voor de nodige publiciteit. Ze hoort bij de wereldtop in het veld. We zijn woensdag dan ook tot een overeenkomst gekomen: we hebben het contract opengebroken tot februari 2021.”

“Aanvankelijk was het de bedoeling om de overeenkomst te verlengen tot februari 2019, maar we hebben er gelijk twee jaar bijgedaan”, aldus Bauwens. Dit is niet zo gek, aangezien Van de Steene aan een uitstekend seizoen bezig is. Zo won ze verrassend de Superprestigecross van Boom. Daarnaast eindigde ze afgelopen zondag nog als derde in Ruddervoorde.

WielerFlits sprak onlangs nog met Van de Steene. In een uitgebreid interview geeft ze een inkijkje in haar (opmerkelijke) leven.