Rentree Jelle Wallays mogelijk al eind april

donderdag 28 maart 2019 om 10:07
Rentree Jelle Wallays mogelijk al eind april

foto: Cor Vos (archief)

Jelle Wallays maakt mogelijk eind april al zijn terugkeer in het peloton van de Ronde van Romandië. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De Belg van Lotto Soudal liep in januari ernstige blessure op in zijn gezicht, maar het herstel daarvan verloopt voorspoedig.

De schade was enorm: Wallays brak zijn bovenkaak, liep een ernstige hersenschudding op en verloor een tand. Door het klassieke voorjaar van Wallays kon al direct een streep na zijn zware valpartij in de Vuelta a San Juan in Argentinië.

“Inmiddels gaat het opnieuw de goede kant op. Ik heb vooral nog last van mijn nek, maar de dagelijkse oefeningen bij de kine (fysiotherapeut, red.) helpen mij vooruit”, laat Wallays weten. Aanvankelijk stond zijn rentree gepland voor de Vierdaagse van Duinkerke, half mei. Mogelijk wordt aan dat programma dus aan gesleuteld. “Volgende week zit ik samen met de ploeg en bekijken we wat er precies mogelijk is.”

Dit artikel delen:

1 Reactie

Olly 28 maart 2019 om 10:30

Vooral geen last van mijn nek. Wat bedoelt hij hiermee? Had hij dit wel en nu niet meer, ik weet niet goed hoe dit geïnterpreteerd moet worden.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone