Reinier Honig verlengt verblijf bij Landbouwkrediet
dinsdag 27 september 2011 om 15:47

Reinier Honig verlengt verblijf bij Landbouwkrediet

Reinier Honig rijdt ook volgend seizoen voor Landbouwkrediet. Managementsbureau SEG Cycling laat vandaag weten dat de 27-jarige Noord-Hollander van zijn werkgever een contractverlenging heeft gekregen. De door blessures veelgeplaagde Honig zette dit jaar zijn mooiste prestatie neer door op het Nederlands kampioenschap brons te pakken.

“Ik ben blij bij deze ploeg te blijven, ik heb het hier prima naar mijn zin. Het is een prettige ploeg om in te werken en we rijden een zeer mooi programma. Ik hoop eindelijk weer eens een goede winter te maken en een seizoen lang mijn niveau te halen. Ik ben er zeker van dat ik dan weer mooie resultaten kan behalen en kan winnen”, aldus een ambitieuze Honig.

Ook Egidijus Juodvalkis blijft een jaar langer bij de Belgische ProContinentale formatie. De 23-jarige Litouwer boekte dit jaar in de openingsrit van de Ronde van Picardië zijn enige seizoenszege. “Ik heb dit eerste jaar als professional zeer veel geleerd en ik heb een koers gewonnen, dat was mijn doel. Landbouwkrediet geeft mij de kans om mij verder te ontwikkelen in de koersen die mij passen.”

RIDE Magazine