Puck Moonen in actie op het allereerste WK gravel

woensdag 5 oktober 2022 om 08:47
Puck Moonen in actie op het allereerste WK gravel

Puck Moonen - foto: Cor Vos

Komend weekend wordt in de Italiaanse regio Veneto het eerste WK gravel verreden. De Nederlandse inbreng is groot: bij de vrouwen is Puck Moonen een van de deelneemsters. Bij de mannen is het dan weer uitkijken naar onder meer Mathieu van der Poel, Ivar Slik en Jasper Ockeloen.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.

De vrouwen staan zaterdag aan de start voor een wedstrijd van 140 kilometer over veelal onverharde wegen. Er doen drie Nederlandse rensters mee aan het evenement: Puck Moonen, Tessa Neefjes en Riejanne Markus. De 26-jarige Moonen reed eerder dit jaar al enkele grote gravelwedstrijden.

Zondag zijn de mannen aan de beurt. Voor hen ligt er een parcours van 194 kilometer klaar met heel wat gravelstroken. De grote blikvanger is Mathieu van der Poel, die zich opmaakt voor de allereerste gravelrace uit zijn carrière. “Al is het ook niet helemaal nieuw voor mij. Ik heb vandaag voor het eerst op de gravelbike getraind en het voelt als iets tussen wegracen en veldrijden. De aanpassing op de fiets viel me mee”, liet hij eerder deze week weten.

Ook Jasper Ockeloen, Ivar Slik (de winnaar van Unbound Gravel), Thom Bonder, Jelle-Wietse Jongedijk, Richard Jansen, Bram Imming, Mathijs Loman, Piotr Havik, Diederik Deelen en Rick Nobel komen zondag in actie in Veneto.

Nederlandse deelnemers aan eerste WK gravel (8-9 oktober)
Vrouwen
Maaike Coljé
Riejanne Markus
Puck Moonen
Tessa Neefjes

Mannen
Thom Bonder
Diederik Deelen
Piotr Havik
Bram Imming
Richard Jansen
Jelle-Wietse Jongedijk
Mathijs Loman
Rick Nobel
Jasper Ockeloen
Mathieu van der Poel
Ivar Slik

Dit artikel delen:

73 Reacties

Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 09:55

Iedereen kan wel lachen met Puck Moonen, maar in tegenstelling tot Matje is die niet geselecteerd door de KNWU. Ze heeft zichzelf gekwalificeerd dankzij een bronzen plak in de Gravel One Fifty, de Nederlandse kwalificatierace.

35
Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 14:27

@murcia
Wat mij stoort is dat een aantal mensen het blijkbaar heel leuk vindt om smalend en neerbuigend te doen over alles wat ze doet. Je kan er ook voor kiezen om iemand in haar waarde te laten.
Ze heeft natuurlijk niet het niveau om mee te doen op WorldTour niveau, maar het is ook niet dat ze niets kan op een fiets. Ze rijdt dit jaar op clubniveau bij Jan Van Arckel in 1.1, 1.2 en nationale wedstrijden en daar rijdt ze gewoon degelijk mee. Geen DNF’jes meer sinds maart. Dat ze daarnaast ook nog wat centen verdient met commerciële partnerships en rondjes te gaan fietsen met wielertoeristen, kan je haar moeilijk verwijten. Geeft haar de kans te doen wat ze graag doet, leuk voor haar en slim gezien.

8
Mwielerfan 5 oktober 2022 om 10:29

Mooie inbreng!

6
Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 22:44

@Murcia
Dit is een nieuwsbericht over haar deelname aan het WK gravel, iets wat ze te danken heeft aan een sportieve prestatie en aan niets anders.
Dat de redactie dat niet echt duidelijk in het artikel zet en er een leuke foto bij plaatst, is eerder een reden om smalend te doen over de redactie dan over Moonen.

4
Lay On 5 oktober 2022 om 11:09

Aha, daarom is de kop dus gewijzigd van “Moonen rijdt WK gravel” in “Moonen is geselecteerd voor WK gravel”,
Goed zo!

3
Krist The Vanma 5 oktober 2022 om 11:14

Mooi gezegd, Maillot.
Een wielrenster mag blijkbaar niet aantrekkelijk zijn.

1
Aplus 5 oktober 2022 om 11:23

Even wat context: die bronzen plak was een 3e plek uit 11 deelneemsters in haar leeftijdsklasse…

1
Maillot à Pois 6 oktober 2022 om 11:39

@Murcia
Akkoord dat Puck Moonen artikels krijgt omdat ze extra-sportieve bekendheid geniet, en ja, renners als Tessa Neefjes verdienen aandacht. Maar zo werkt dat nu eenmaal, er wordt geschreven over wie mensen kennen. Je kan het betreuren, maar ik zie er nog steeds geen reden in om de persoon over wie geschreven wordt af te branden.
Nog even terzijde: ik ken la Moonen uiteraard niet persoonlijk, maar ik heb eerlijk gezegd niet het gevoel dat het wielrennen voor haar niet op de eerste plek komt. Haar activiteiten als influencer lijken me eerder tot doel te hebben haar de mogelijkheden te geven volop voor haar sport te proberen gaan. Indien niet, had ze zich al lang kunnen beperken tot ritjes met wielertoeristen.

1
Viktrodriguez 5 oktober 2022 om 11:22

Krist, Hoezo? Omdat het voor het eerst is dat Puck daadwerkelijk een wielerprestatie heeft gehaald?

0
Murcia 5 oktober 2022 om 12:38

Ik begrijp die opmerking van Krist ook niet. Puck heeft zich jarenlang de aandacht voor haar uiterlijk laten welgevallen en er ook flink wat geld mee verdient. Prima, maar het werd wel steeds pijnlijker dat ze als renster geen enkele stap zette. Om dan te zeggen dat je niet aantrekkelijk mag zijn in deze tak van sport is idioot. Het gaat er om dat de aandacht voor haar juist geen moer met haar sportieve kwaliteiten te maken heeft.

0
Murcia 5 oktober 2022 om 16:17

@Maillot
Dat mensen zich smalend over haar uit laten is een direct gevolg van het contrast tussen haar prestaties als wielrenster (namelijk geen) en de aandacht die ze krijgt (vrij veel). Puck is een influencer met een racefiets, en op een site die de nadruk legt op topsport en waar men elke keer duidelijk maakt dat dameswielrennen serieus moet worden genomen is de overdreven focus op iemand wiens bijdrage aan de sport haar strakke broekjes foto's op Instagram zijn juist weer storend voor anderen.

Haar in haar waarde laten betekend mijns inziens ook een eerlijke uitleg over de oppervlakkige reden waarom ze een nieuwsbericht hier krijgt. (Compleet met foto in open wedstrijdtruitje.)

0
Murcia 6 oktober 2022 om 12:09

Afbranden is niet correct vind ik maar gebeurt hier nu eenmaal wel. Dat is het verdienmodel in zekere mate. Over Puck en het op de tweede plek zetten van wielrennen baseer ik mij op vorig jaar toen ze zich afmeldde voor de Brabantse Pijl en LBL bij Bingoal. Ze gaf toen als reden op er fysiek niet klaar voor te zijn. Maar dat was vreemd aangezien ze zelf eerder juist gevraagd had om die koersen te rijden. Later bleek dat de verplichte PCR testen haar agendatechnisch niet goed uit kwamen ivm haar bedrijfje en ze daarom niet wilde rijden. In mijn ogen bewijs dat je je prioriteiten niet bij de sport hebt. Wel haar goed recht want ze verdient meer als influencer maar ga dan niet huichelen over die keuze.

0
Murcia 5 oktober 2022 om 23:31

@Maillot
Zeker, maar dit nieuwsbericht werd geplaatst over de nummer 3 die zich geplaatst heeft en dat zie je nergens. Als bij het NK atletiek de nummer 3 zich plaatst op de 400 meter achter Femke Bol en Lieke Klaver opent geen enkel zichzelf respecterend medium met de kop waarin de nummer 3 centraal staat. Kwalificatie van Puck in Veenhuizen is niet de reden waarom dit bericht wordt geplaatst. Die verregaande Telegraaf lite aanpak zie je bij steeds meer artikelen die hier worden geplaatst. Puck levert clicks op en reacties,waarvan vele smadelijk zullen zijn omdat nu eenmaal de bedoeling is dat dit gebeurd. Zakelijk slim, maar niet echt respectvol.

En tenslotte, mijn eerste reactie was op Krist die stelde dat je als sporter er niet goed uit mag zien. Dat is onzin,de negatieve respons op Puck komt juist doordat sport voor haar op plek 2 komt en dat voelen veel mensen en reageren daar op. Ik zelf stoor mij hier mateloos aan terwijl iemand als Neefjes die in 2016 half dood werd gereden wel volledig voor deze tak van sport gaat en geen sodemieter aandacht krijgt. Daar kan Puck niets aan doen en de redactie inderdaad wel. Echter, dit betekend niet dat Puck wordt aangepakt omdat ze er goed uitziet maar juist omdat haar uiterlijk belangrijker is dan volledig voor de sport te gaan zal ze weerstand oproepen.

-1
Handige Harry 5 oktober 2022 om 17:53

Prima toch dat je op een foto haar kwaliteiten kan zien.

-2
Chekie 5 oktober 2022 om 10:14

Ik was ook altijd sceptisch als het over Puck Moonen ging. Maar ben wel bijgedraaid. Heeft best wel enig talent. Denk dat ze als “gravelster het best tot haar recht komt. In gravel wedstrijden kun je je niet verschuilen en moet je het toch echt zelf doen.” En ze is gewoon rechtstreeks geplaatst en niet ingekocht voor de publiciteit zoals van der Poel.
En ja ze ziet er goed uit maar dat is alleen leuk voor de foto’s.

5
Deo 5 oktober 2022 om 11:02

In gravelwedstrijden ligt het niveau gewoon niet zo hoog

0
Wheely 5 oktober 2022 om 09:30

Geen enkele Terpstra, jammer.

2
Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 09:52

Niki rijdt Parijs-Tours. Ook met stukjes gravel dus.
Eigenlijk wel sneu dat dat dezelfde dag is, die koers heeft al genoeg van haar pluimen verloren. (En hoe grappig is het eigenlijk dat de Ronde van Lombardije zich druk maakt om de werelduurrecordpoging van Ganna later die avond, maar niet om een WK gravel tijdens de wedstrijd nauwelijks 200 km verderop)

3
Wheely 5 oktober 2022 om 10:26

Ah zag Niki nog niet op de startlijst staan voor PT. Zal zijn laatste wegkoers worden wellicht. Dan zwaaien Gilbert, Terpstra, Nibali en Valverde dus gelijktijdig af.

2
Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 10:02

@Steven
De mannen rijden idd zondag, maar de vrouwen zaterdag, tijdens Lombardije dus.

1
Steven_E 5 oktober 2022 om 10:00

Niet TIJDENS de wedstrijd, het WK gravel wordt daags na de RvLombardije gereden.

0
Koers 5 oktober 2022 om 10:08

Benieuwd of die wel op Mathieu’s kamer mag aankloppen

2
Lay On 5 oktober 2022 om 11:11

ik denk dat het dan wel Roxanne is die opendoet. En de dame in kwestie wegjaagt.

2
Mwielerfan 5 oktober 2022 om 10:30

Zolang ze niet wegrent

0
Bimbo Visma 5 oktober 2022 om 11:26

Sinds ze Twan de deur heeft uitgezet, gaat het een stuk beter op de fiets.

2
Pink 5 oktober 2022 om 12:20

Ze heeft zich gewoon netjes gekwalificeerd door 150 km door de blubber te rijden in zware omstandigheden bij de Gravel One Fifty in Veenhuizen waar er veel niet eens finishten.

Je kan veel van haar zeggen, en prof is misschien te hoog gegrepen maar deze vrouw is een zeer verdienstelijke elite-renster.

2
Pink 5 oktober 2022 om 12:23

https://results.sporthive.com/events/6976153862407397376/races/483362

Het bewijs van de kwalificatie.

1
Romāns Vainšteins 5 oktober 2022 om 13:01

Goh wat leuk. Ik ken alles daar maar wist niet dat er een specifieke gravelkoers was.
Prachtomgeving die ik elke recreant ten zeerste aanraad om eens te gaan bekijken: veelal lege wegen, 0 stoplichten en mooie afwisselende omgeving.

Stukken ervan zitten ook in Slag bij Norg, als je nog eens in stijl wil lekrijden moet je daar rond Peest wezen. Juiste banden gebruiken!

0
Fritsie 5 oktober 2022 om 15:22

Oh jee weer een nieuwe clickbait naam om te pas en te onpas artikelen aan te wijden…

Breaking news: MvdP/van Aert/REV/PM staat scherper dan ooit en beste rapportcijfers voor wedstrijd X of heeft wel dan wel niet hotelgast in elkaar geranseld.

Tijd voor een meer wielernieuws gerelateerde website

2
Posterix 5 oktober 2022 om 17:39

Ik ben het met je eens, helaas is kapitalisme ons systeem en zal er dus geld moeten worden verdiend om ons ons daaglijks wielernieuws te verschaffen. Anders heeft ook wielerflits geen bestaansmogelijkheden.

0
Handige Harry 5 oktober 2022 om 18:02

Maar is het nodig om dan allemaal van die clickbait artikelen te schrijven?

Ik snap clickbait titels op websites die een grote verscheidenheid van mensen aantrekken, maar wielerflits is toch vooral een site waar wielerliefhebbers naartoe komen dus is dat niet nodig.

0
Mavi 5 oktober 2022 om 10:42

Beetje stemmingmakerij met deze titel.
Het was al een tijdje bekend dat Puck Moonen gekwalificeerd was voor het WK gravel.

Het is verrassender dat vd Poel hier mag starten, die heeft blijkbaar pas net voor het eerst op een gravel bike gezeten. En dan mag je natuurlijk direct ook het WK rijden.

1
lescargot 5 oktober 2022 om 10:59

De kans dat MvdP wint is net wat groter dan dat PM wint, denk je niet?

0
De Rosse van Rostock 5 oktober 2022 om 11:07

Het is een discipline die nog in de kinderschoenen staat. Er zijn nog niet zoveel (top-)coureurs die 100% voor gravelwedstrijden gaan; daarnaast is vdP lang niet de enige onervaren professionele wegrenner die meedoet.

Voor de publiciteit begrijp ik wel dat de organisatie/KNWU bij vdP en consorten uitkomt (mijns inziens dezelfde reden dat mej. Moonen jarenlang “profwielrenner” heeft kunnen zijn).

Over een paar jaar zijn er vast meer wedstrijden, en het niveau stijgen. Dit zal er ongetwijfeld voor zorgen dat er ook een echte gravel kern zijn i.p.v. veel “toeristen” zoals dit jaar het geval is.

0
Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 11:17

Mathieu maakt inderdaad best veel kans, ook al omdat het parcours qua afstand en ondergrond niet te vergelijken is met de gravelwedstrijden in de USA. Dit is meer een hybride tussen wegwedstrijd en gravel. Op dat gebied zijn de echte gravelspecialisten in het nadeel.

0
Mavi 5 oktober 2022 om 11:51

@lescargot
Wat ik bedoel is dat WF "populair" probeert te doen door te benoemen dat Moonen is geselecteerd terwijl zij deze selectie heeft afgedwongen door haarzelf te kwalificeren.
Inmiddels hebben ze wel de titel aangepast.

vd Poel mag meedoen vanwege zijn naam en prestaties in andere disciplines. Ik ben dan ook benieuwd wat hij kan ten opzichte van onder andere Ockeloen en Slik

0
lescargot 5 oktober 2022 om 22:08

@mavi ik ben het met je eens dat er met de titel wordt geprobeerd extra aandacht te genereren. Ik hoop dat ze een mooi resultaat bijeen fietst. Bij de heren ben ik benieuwd of de ‘specialisten’ de wegrenners kunnen bijhouden. Als een gepensioneerde knecht in deze discipline wereldtop is, kunnen ze alle competitie gebruiken om door te groeien tot een serieuze discipline.

0
storm-biker 5 oktober 2022 om 11:04

@redactie De titel is gewoon feitelijk onjuist. Ze is niet geselecteerd. Je kunt je kwalificeren om op het WK te mogen starten en dan moet je jezelf inschrijven.

De KNWU speelt hier geen enkele rol in. Degene die hier starten moeten (terecht overigens) alles zelf regelen en betalen.
Het enige dat de KNWU heeft gedaan is een opsomming van de Nederlandse deelnemers bij de elite mannen en vrouwen op hun website zetten (en dan idd Maaike Coljé nog vergeten).

1
Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 11:12

Ook niet helemaal juist.
Deelnemers kunnen zich kwalificeren (zoals bvb Puck Moonen) gedaan heeft, en daarnaast mogen de federaties nog maximaal 20 namen doorgeven over alle categorieën heen. De KNWU heeft dus wel degelijk Matje geselecteerd.

4
Ton van Wieringen 5 oktober 2022 om 11:28

Piotr Havik won de Monsterrato in Italie. Een van de Gravel World Series wedstrijden. Let op Havik. Diederik Deelen deed het goed in de Spaanse Ranxo Gravel. Deelen woont en werkt in Girona.

1
Romāns Vainšteins 5 oktober 2022 om 09:47

Tuurlijk is dat een grote ‘koop deze gravelbike show’. Waarvan ik trouwens heel sterk het idee heb dat ze veel meer verkocht worden dan dat er werkelijk fanaten op rondgravelen. Op de nare paden zie ik ze maar weinig eigenlijk.

0
JVD 5 oktober 2022 om 16:56

Dan woon je waarschijnlijk niet bij mij om de hoek in Noord-Brabant? Hier in de driehoek Den Bosch-Tilburg-Eindhoven zie je ze veel rondrijden, richting Breda ook.

0
ZureVla 5 oktober 2022 om 10:05

Waarom rijdt Demi Vollering als Nederlandse kampioene gravel eigenlijk niet mee? Komt dat door haar Australische corona-infectie?

0
Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 10:34

Die rijdt normaal gezien de Ronde van Romandië, van vrijdag tot zondag.

4
Mwielerfan 5 oktober 2022 om 10:30

Ik mis haar ook al bij de Italiaanse najaar klassiekers

0
Limal 5 oktober 2022 om 11:49

Een nieuwe wedstrijd met een sterk deelnemersveld die gelukkig meteen wordt uitgezonden op Eurosport/GCN. Van Belgische zijde ben ik vooral benieuwd naar wat laatbloeier/nieuwkomer Ghekiere vermag tegen de wereldtop op langere beklimmingen (zaterdag).

Het WK gravel lijkt me zowel bij de mannen als bij de vrouwen op dit moment nog eerder iets 'voor de fun' dan een volwaardig wereldkampioenschap. Niks mis mee, entertainment mag en het kan enkel maar groeien door de aandacht.

0
ZureVla 5 oktober 2022 om 18:08

Dank je, Maillot!

0
mokum the best 5 oktober 2022 om 22:37

Ik weet niet of de KNWU haar al mist? Die waren haar ff vergeten in Australië. Zij zat daar dus met Corona. Maar alle afgevaardigden van de KNWU waren dus naar huis gepiept. Ze zouden in 1ste instantie wel blijven bij Matheu tot dinsdag. Maar Demi zijn we ff vergeten daar. Hopen dat we daar geen vragen over krijgen. Gelukkig ging alle aandacht naar Matheu. En kwam er niemand met de vraag hoe het met Demi gaat.

0
Secondant 5 oktober 2022 om 10:13

Iemand enig idee of dit nog ergens wordt uitgezonden?

0
Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 10:17

Een stream op Sporza, en ook Flobikes zendt het uit.

0
Poeksel 5 oktober 2022 om 10:51

Op Eurosport.nl staat: “Het WK gravel is in zijn geheel te zien bij discovery+. Schakel zaterdag om 12.00 uur in om de vrouwenrace te bekijken en zet zondag vanaf 11.00 uur de stream aan om te genieten van het WK zonder onderbroken te worden door reclames.”

Hoop dat Eurosport zelf (al dan niet op de player) het ook nog gaat uitzenden.

0
Jan Nijkamp 5 oktober 2022 om 12:15

Op de Player staan beide wedstrijden aangekondigd

0
Posterix 5 oktober 2022 om 15:55

@poeksel Discovery = Eurosport, of eigenlijk Eurosport is van de Discovery groep. geen idee hoe dat werkt met abonnementen etc. Ik heb, denk ik als enige, nog gewoon enkel een KPN aansluiting.

0
Maillot à Pois 5 oktober 2022 om 10:26

Volledige entry list trouwens hier: https://assets.ctfassets.net/761l7gh5x5an/1k66o9USt4uAwtldjyC4ei/0d874f7b20cedb7e0d5cbaa66c26c099/2022_UCI_Gravel_World_Championships-Entries_List.pdf
Staan nog wel wat leuke namen op van profs en oude bekenden, zo doet er een zekere Alexander Vinokourov mee in de leeftijdscategorie M45-49.
@redactie
Bij de vrouwenelite staat ook Maaike Coljé op de lijst.

0
Romāns Vainšteins 5 oktober 2022 om 10:37

Ik zou die Vinoukourov gast zeker meenemen naar de finish als koplopers zijnde.

0
Lay On 5 oktober 2022 om 11:12

gegarandeerde winst dan ja

0
Ton van Wieringen 5 oktober 2022 om 11:33

Prachtige film van Deelen over The Traka in Spanje, een beroemde Gravelrace aldaar:
https://indekopgroep.nl/video-traka-360-diederik-deelen/

0
Murcia 5 oktober 2022 om 13:24

Tekenend voor de status van het gravel rijden is deze expliciete aandacht voor de deelname van Puck en het compleet negeren van Neefjes die dit jaar al won in gravelkoersen. Misschien een idee voor de redactie om die dame eens te interviewen?

0
Fritsie 5 oktober 2022 om 15:25

Natuurlijk kost een interview met Neefjes veel meer en levert veel minder clicks op. Jammer dat een website die opgestart is uit liefhebberij verandert in een moneymaking machine.

4
Oblomov 5 oktober 2022 om 13:31

Lijkt me eerder een teken dat Wielerflits zijn pappenheimers kent…

1
Murcia 5 oktober 2022 om 13:35

@Oblomov
Dat de redactie inziet dat Puck een clickbait bij uitstek is weet ik ook wel. Maar dat doet niks af aan mijn vraag waarom de beste Nederlandse dit jaar in de World Series niet eens een keer de focus krijgt.

-1
Pedalo 6 oktober 2022 om 15:42

Ze is mss niet het beste wat vrouwenwielrennen te bieden heeft maar zo slecht is het ook niet. Anna Kournikova was hetzelfde in het tennis……Ik wil wel een keertje gravelen met Puck.

0
Blackcanyon 7 oktober 2022 om 06:51

Op een vraag van een journalist wat haar doel is heeft ze ooit geantwoord: wereldkampioen.
Ze heeft er nu al 2 gescoord.

En binnenkort ligt ze in het hotel tegenover Matje die al geoefend heeft hoe hij op een bed moet duiken.

0
Oblomov 5 oktober 2022 om 13:00

Opvallend dat beide podiums van het NK Gravel vorig jaar ontbreken.

Vollering, Mackaij en Wiebes bij de vrouwen (Neefjes 4e en Moonen 8e) en Eising, Vermeltfoort en Van Sintmaartensdijk bij de mannen (Slik 6e).

Wiebes zou gekund hebben, aangezien haar wegseizoen voorbij is. De rest rijdt dit weekend in Zwitserland of België.

-1
mokum the best 5 oktober 2022 om 22:23

Ik begrijp dat WielerFlits aandacht aan haar besteed. Ze heeft in haar hele carrière nog niet voor 2 frank prijs gereden. WielerFlits moet juist aandacht geven aan de wielrensters die het verdienen. Die het met de Pendalen hebben laten zien. En niet aan degene die een leuk koppie hebben. Er zijn 10 tallen zo niet 100den die om haar heen rijden. Geef die dan aandacht.Puckie der hele uitslagenlijst staat vol met DNF. Zij verdient die aandacht niet op deze site.

-1
mokum the best 5 oktober 2022 om 22:26

Ik begrijp niet.

-1
Johnnie Doe 5 oktober 2022 om 17:58

Wat een reakties allemaal. Ik vroeg alleen of ze kleding kwam showen. Zo ja… dan zie ik ze graag. Zo nee… dan sla ik het over….

-2
De Rosse van Rostock 5 oktober 2022 om 09:20

De eerste DNF van de koers is bij deze al bekend

-3
Oblomov 5 oktober 2022 om 13:22

Aangezien het in gravel de norm is om gewoon op je eigen tempo naar de finish te rijden als jij of je groepje gelost zijn (waar je in het wegwielrennen bij eendaagse wedstrijden zo ongeveer van de weg afgekeken wordt door de organisatie), zou je nog wel eens teleurgesteld kunnen gaan worden.

0
nickdt 5 oktober 2022 om 12:41

Hoeveel kilometer zal het duren voordat ze afstapt.

Plaats hier je wedje

-4
Oblomov 5 oktober 2022 om 13:07

Als je nou gewoon de reacties leest, weet je dat ze zich zelf gekwalificeerd heeft en dus blijkbaar ook wel eens niet afstapt.

1
Johnnie Doe 5 oktober 2022 om 09:43

Wat komt die doen? Kleding showen?

-5
Steven_E 5 oktober 2022 om 10:00

De eerste stap zetten richting wereldkampioene worden op de weg.

-3

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone