PostNL bezorgt goed nieuws aan dsm-firmenich, en wat betekenen de keuzes van Wout van Aert?
foto: Cor Vos
zaterdag 18 november 2023 om 07:30

PostNL bezorgt goed nieuws aan dsm-firmenich, en wat betekenen de keuzes van Wout van Aert?

Podcast De Wereldbeker blijft de gemoederen bezighouden in het veldrijden. Zelfs UCI-president David Lappartient begon zich er deze week mee te bemoeien. Het enige positieve aan zijn woorden is dat de cross hem klaarblijkelijk na aan het hart ligt, anders had hij er niets over gezegd. Maar er viel nog meer over te praten, net als over Wout van Aert. Dat en meer in een gloednieuwe WielerFlits Podcast!

Hét nieuws van de week is echter de komst van PostNL als tweede hoofdsponsor bij Team dsm-firmenich. Maxim en Youri openen daar de show mee. De Nederlandse ploeg heeft het aantal Nederlanders in de selectie behoorlijk opgekrikt en vanuit de nieuwe hoofdsponsor zijn er nadrukkelijke wensen voor een andere nationaliteit. Maxim en Youri bespreken die opties.

Daarna schakelen de mannen over naar het veldrijden en schuiven onze crossmannen Niels en Zeger aan. Ze bespreken het programma van Wout van Aert, die mogelijk nog meer wedstrijden aan zijn kalender toevoegt. Ook komt naar voren dat de rentree van Tom Pidcock aanstaande is. Wanneer is nog de vraag, maar de Britse ex-wereldkampioen is zich op de achtergrond aan het klaarmaken.

En dan was er nog het opvallende hoofddoel van diezelfde Van Aert op de weg in 2024. Hij benoemt dat dit voornamelijk de Giro d’Italia gaat zijn, maar volgens onze mannen kan dat niet anders dan gevolgen hebben voor zijn voorjaar. Alleen sprak de Belg zich dan tegen bij de aankondiging van zijn crossprogramma, waarin hij zei dat hij niets aan het toeval wilde overlaten met het oog op het voorjaar. Luister snel naar de WielerFlits Podcast!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine
WielerFlits Podcast
9 Reacties
Sorteer op:
16 november 2023 19:08
De vraag is natuurlijk vooral wat voor ellende jij allemaal leest, dat je in aanmerking komt voor dit soort reclames die ongetwijfeld gericht worden vertoond op basis van surf- en zoekgedrag. Er zijn blijkbaar mensen die vinden dat jij er aan herinnerd moet worden dat Hamas inderdaad een weerzinwekkende organisatie is.
16 november 2023 16:15
Ook een iets lichtere Wout van Aert zou prima voor de dag komen in Roubaix. Zie hem er maar af te rijden en te verslaan in de sprint.

Zijn deelname aan Roubaix is dus zeker niet onverenigbaar met klassementsambities in de Giro.
  16 november 2023 18:22
  Deelname niet nee. Maar winst? Hij zou er voor gemaakt zijn, maar kwam nooit verder dan afgelopen jaar derde achter de knecht van Van der poel
  16 november 2023 19:26
  Mwielerfan: Wat een domme reactie.
16 november 2023 16:23
Een hot item is ook hier weer het opvallend hoofddoel van Wout, met de Giro'24.....waarbij volgens de mannen in deze podcast, deze gevolgen zal hebben voor zijn voorjaar.....en "de Belg zichzelf tegensprak " door te stellen dat hij niets aan het toeval zou overlaten met het oog op zijn voorjaar.
Oh ja, aan degene die het anders lieten uitschijnen.......lees gerust ééns hoe Wout wél degelijk door het slijk
gehaald wordt in sociale-media met zijn mini-crossmenu alsook over het skippen van het WK....waarbij hij trouwens niet aan zijn proefstuk toe is.
  16 november 2023 19:38
  Je hebt het maar druk met Wout, als je obsessie dergelijke vormen gaat aannemen kun je maar beter wat afleiding zoeken zoals een keer naar The Big Show te gaan. En Social Media zijn nooit iets anders dan een troebele vijver gebleken dus als bewijs van een openlijke afkeur bewijst dat niks. Volgens jouw redenatie zou Taylor Swift dan geen stadion meer vullen aangezien ook zij op social media wel eens wat te verduren krijgt.
  18 november 2023 08:44
  Ik sta hiervoor open maar wil wel klikbare linkjes.
16 november 2023 18:21
Of is wielerflits tegen mensenrechten of moslims
16 november 2023 19:59
Daar kan WF niks aan doen denk ik, je krijgt dingen te

Reacties zijn gesloten.