Podcast: CIRC-rapport, einde voorjaar Boonen en wat doet Elijzen tegenwoordig?
dinsdag 10 maart 2015 om 11:25

Podcast: CIRC-rapport, einde voorjaar Boonen en wat doet Elijzen tegenwoordig?

WielerFlits bespreekt elke week het laatste en opmerkelijkste wielernieuws in de WielerFlits Podcast. Deze week bespreken we de uitkomsten van het CIRC-rapport, de voorjaarsklassiekers zijn voorbij voor Tom Boonen en wat doet Michiel Elijzen tegenwoordig?

De podcast met freelance journalist en wielerliefhebber Emile Vaessen en WielerFlits-verslaggever Maxim Horssels is hieronder te beluisteren via Soundcloud.

 
7 Reacties
Sorteer op:
10 maart 2015
edit; inmiddels aangepst. foutje in de podcast: het CIRC onderzoek is volgens mij niet in 2004 begonnen. ze hebben echt geen 11 jaar over het onderzoek gedaan. ;)
10 maart 2015
Moet inderdaad 2014 zijn ;)
10 maart 2015
heel leuk hoor zo'n podcast, maar kan er please een transscript worden toegevoegd zodat ik het gewoon kan lezen? @ mn werk kan ik dit soort dingen niet beluisteren.
10 maart 2015
edit redactie: Bedankt! aangepast
10 maart 2015
ik vond het een goeie podcast, natuurlijk was het CIRC rapport een dankbaar onderwerp om mee te beginnen. dat niet alle aanbevelingen realiseerbaar zijn is helemaal juist, het gemis van Tom Boonen is natuurlijk ook gespreksvoer, maar stuk met Elijzen vond ik zelf iets minder interessant, maar dat kan ook niet anders met de onderwerpen daar voor. na mijn twijfels na de eerste uitzending ben ik dan toch trouw luisteraar geworden. :)
11 maart 2015
Complimenten voor de makers! Nu nog wachten op de RSS-feed.
16 maart 2015
Wanneer komt de volgende Potcast? Vorige keren stond hij er al lang op

Reacties zijn gesloten.