Pauline Ferrand-Prévot, CX Poprad, NCK Dronten

zaterdag 29 september 2018 om 20:00
Pauline Ferrand-Prévot, CX Poprad, NCK Dronten

foto: PhotoPress.be

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over Pauline Ferrand-Prévot, de cross in Poprad en het NCK.

Pauline Ferrand-Prévot twijfelt: crossen of niet?

Pauline Ferrand-Prévot is bezig met het plannen van haar nieuwe seizoen. Daarbij twijfelt de Française of ze aantal veldritten in haar programma op moet nemen. Vorig jaar deed de renster van Canyon SRAM het wel, dit jaar vraagt Ferrand-Prévot haar volgers op Instagram de vraag: Veldrijden of niet?

Dit bericht bekijken op Instagram

Time to plan the next season… CX or not ? 🤩

Een bericht gedeeld door Pauline FERRAND-PREVOT (@paulineferrandprevot) op


Marcel Meisen wint cross in Poprad

Zaterdagavond staat er in het Amerikaanse Iowa een wereldbekercross op het programma, maar eerder op de dag reed een aantal veldrijders die niet over de Atlantische Oceaan zijn gevlogen een C1-cross in Poprad, dat in Slowakije ligt. In deze cross was het Marcel Meisen die de bloemen in ontvangst mocht nemen. De Duitser bleef na een uur cross Vincent Baestaens – die gisteren in Unicov won – en David van der Poel voor. Bij de dames was het de Texelse Denise Betsema die de beste bleek te zijn.


UWTC De Volharding prolongeert titel op NCK Dronten

UWTC De Volharding heeft voor het tweede jaar het NCK gewonnen. De Utrechtse wielervereniging haspelde de ploegentijdrit rondom Dronten het snelste af van alle clubteams. ZWC D.T.S eindigde op twintig seconden van het team Nils Eekhoff, Etienne van Empel, Jos van Emden, Marten Kooistra, Jarno Gmelich Meijling en Luuc Bugter op een tweede plaats. Bij de vrouwen was het WV Noord-Holland die zichzelf de beste mogen noemen.

Dit artikel delen:

6 Reacties

FBahamontes 29 september 2018 om 18:13

Wat is de toegevoegde waarde van dit bericht?

Arry1337 29 september 2018 om 18:22

Het is een Wielerflits Kort. Als er nog meer kleiner nieuws komt vandaag, zal dat hierbij vermeld worden. Zie het dan ook niet als een op zich staand bericht, denk ik. Nieuwswaarde is minimaal, maar toch is het er.

Marcel1112 29 september 2018 om 18:29

Voor jou misschien geen. Maar ik ben wel erg benieuwd wat Pauline nou gaat doen.

Kosmonaut 29 september 2018 om 18:36

De foto is de toegevoegde waarde, mooie vrouw.

FBahamontes 29 september 2018 om 18:38

Maar de nieuwswaarde van dit is niet minimaal, maar simpelweg nul komma nul. Als Wielerflits de insta-berichten van renners interessant vind kunnen ze beter een nieuwe rubriek genaamd Wielerflits Boulevard in het leven roepen.

Jowinho 29 september 2018 om 19:15

Dit is een wielersite en dit gaat over een planning van een wielerkalender (die al gepland is, want als je dit post op sociale media, weet je al dat je gaat CX’en). En het gaat trouwens om één van de toppers in de sport. Dus dit heeft wel degelijk nieuwswaarde.

Net binnen

Materiaalzone

Populair