Ackermann en Schwarzmann testen positief op corona, Bodnar invaller voor Parijs-Bourges en Parijs-Tours

donderdag 7 oktober 2021 om 09:19
Ackermann en Schwarzmann testen positief op corona, Bodnar invaller voor Parijs-Bourges en Parijs-Tours

© Cor Vos

Geen Pascal Ackermann en Michael Scharzmann voor BORA-hansgrohe in Parijs-Bourges en Parijs-Tours. De twee ploegmaats testten positief op Covid-19 en blijven thuis. Maciej Bodnar zal invallen, maar de ploeg gaat slechts met zes in plaats van zeven renners van start.

“Ackermann en Scharzmann vertoonden lichte symptomen van verkoudheid, kort voor hun afreis naar Frankrijk. Ze lieten allebei een PCR-test uitvoeren en die leverde een positief resultaat op. Een tweede test bevestigde dat positief resultaat van beide renners. Het duo reist uiteraard niet af naar Frankrijk en volgen in eigen land de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten”, meldt het team in een persbericht.

Ackermann werd vorige zondag overigens nog 9de in de Sparkassen Münsterland Giro.. Marciej Bodnar is de enige invaller voor de twee wedstrijden, waarin de ploeg dus maar met zes renners van start zal gaan. Naast Bodnar zijn dat Erik Baska, Patrick Gamper, Martin Laas, Jordi Meeus en Rüdiger Selig.

Dit artikel delen:

4 Reacties

Ron de Hoep 7 oktober 2021 om 09:37

Balen mann!

Pietspeed 7 oktober 2021 om 11:03

Beiden rijden volgend seizoen elders.

guyremgabdel 7 oktober 2021 om 13:50

De hele ploeg moest al aan de kant in het voorjaar voor E3 en GW. Pas na speciale tussenkomst mochten enkele renners terug heropstarten in DDVL.

Bram Zwaluw 7 oktober 2021 om 17:55

Ach ja de PCR test.

Headlines

Materiaalzone

Populair