Oud-renner Andrea Manfredi (26) komt om bij vliegtuigcrash Indonesië

maandag 29 oktober 2018 om 16:05
Oud-renner Andrea Manfredi (26) komt om bij vliegtuigcrash Indonesië

foto: Sirotti (archief)

Bardiani-CSF heeft op social media het overlijden van Andrea Manfredi gemeld. De 26-jarige voormalig renner van de Italiaanse ploeg was een van de passagiers van het neergestorte vliegtuig in Indonesië.

“Rust zacht, Andrea. Bardiani-CSF betuigt zijn medeleven met zijn familie en geliefden die hem dierbaar zijn. Wij herinneren een vrolijke en serieuze jongen, die verliefd is op zijn sport. Hij zal onuitwisbaar blijven in de geest van zij die het geluk hebben gehad om hem te kennen”, schrijft de ploeg op Twitter.

Vrees voor 189 doden
Manfredi was een van de passagiers van vlucht JT-610, die kort na het vertrek van Jakarta neerstortte in de Javazee. Gevreesd wordt dat alle 189 inzittenden zijn overleden. Manfredi was de enige Italiaanse inzittende. Dat melden Italiaanse media op basis van een gepubliceerde passagierslijst, die bevestigd is door de president van luchtvaartmaatschappij Lion Air. Meerdere lichamen zijn inmiddels geborgen, laat de NOS weten.

“Op basis van de gevonden lichaamsdelen verwacht ik geen overlevenden”, geeft een woordvoerder van nationale reddingsdienst BASARNAS aan. Ook het hoofd van rampendienst BNPB vreest het ergste: “We hopen, we bidden, maar we kunnen niets bevestigen.”

Bardiani-CSF
Manfredi stond in 2014 en 2015 onder contract bij Bardiani-CSF. Daarna koos hij voor een maatschappelijke carrière. De Italiaan plaatste zondag nog een foto dat hij in Indonesië was. Onder de foto stromen inmiddels meerdere reacties binnen. Voormalig ploegmaat Sonny Colbrelli reageert op Twitter: “Tot ziens, mijn vriend!”

Dit artikel delen:

1 Reactie

IlPirata 29 oktober 2018 om 20:12

RIP

Headlines

Materiaalzone

Populair