Nils Eekhoff botst op Sporza-motor: “Heb het redelijk goed overleefd”

vrijdag 22 juli 2022 om 07:15
Video

Een vervelend beeld in de eerste wedstrijduren van de achttiende etappe in de Tour de France 2022. Nadat eerst Jack Bauer op de auto van UAE Emirates klapt, knalde Team DSM-renner Nils Eekhoff vol achterop de motor van Sporza. Die werd daarna overigens uit koers genomen. Eekhoff zelf kwam er met een aantal lichte pijntjes vanaf, maar baalt wel van het voorval.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Voor de camera van WielerFlits legt het klassiekertalent uit wat er mis ging. “Toen ik terugkwam via de auto’s, was er plots een wegversmalling. Daar hield de ruimte een beetje op en toen ben ik op de motor van Sporza geklapt. Dat was best een flinke val. Gelukkig ben ik kunnen terugkeren en heb ik de dag redelijk overleefd. Het bracht wel vooral frustratie. Je weet dat al die bergen dan lastiger zijn. Ik heb al flink afgezien deze Tour en dan komt er zelfs nog meer bij.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

8 Reacties

Verweggistan 22 juli 2022 om 07:27

Eerst WvA kloppen in een tussensprint en de dag daarna rijdt de sporza motor je van de weg…;)

0
Wheely 22 juli 2022 om 07:30

Dat kan geen toeval zijn nee!

0
Panache 22 juli 2022 om 07:44

Mea culpa: er stond dus toch een rekening open.

0
Martijn Arensman 22 juli 2022 om 09:17

Renners raken invalide of overlijden door aanrijdingen met auto’s en motards en dit is wat jullie aan reactie kunnen geven?

Was het voor Stig Broecks en Edo Maas ook karma?

0
Beekman 22 juli 2022 om 09:27

Wat is er mis cq verkeerd aan om WvA te kloppen in een tussensprint? Alweer zo een reactie van zijn fans, hij is de "God" niet. En kom mij a.u.b. niet aan met die zogenaamde regeltjes.

0
zacht 22 juli 2022 om 09:53

Eerst WVA flikken in een tussensprint, en na kritiek van Sporza de volgende dag hun motor uit de koers werken, dat kan geen toeval zijn.

0
Japiejo 23 juli 2022 om 11:11

Karamba wat een tere zieltjes weer hier. Je mag geen grapjes maken hoor!

0
Beekman 22 juli 2022 om 11:45

@Zacht, flikken, hij deed niets verkeerd, een tussensprint de naam zegt het al, hij heeft gesprint voor de punten en of het geld.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone