‘Nieuwe aflevering in transfersoap Tom Dumoulin’

vrijdag 2 augustus 2019 om 12:46
‘Nieuwe aflevering in transfersoap Tom Dumoulin’

Herken je dat gevoel van leegte na de Tour de France? Het zwarte gat, een NaDeTour-dip? In de nieuwe WielerFlits Podcast bespreken Maxim Horssels en Youri IJnsen hoe je daar mee om kunt gaan. En kom je tevens te weten waarom de jeugd op Ameland een week minder zomervakantie heeft.

Het einde van de Tour betekent het begin van de na-Tourcriteriums. Is het nog wel van deze tijd en wat verdienen de toppers uit de Tour dit jaar. Altijd interessant om te weten. In ons overzicht lees je wie in de na-Tourcriteriums aan de start verschijnen en wie als eerste over de streep zijn gekomen. Youri legt tevens uit waarom je niet over ‘winnen’ mag spreken.

Inmiddels is juli overgegaan in augustus en dat staat gelijk aan het opengaan van de transfermarkt. Wat vaak al bekend is, mogen ploegen nu officieel openbaren. Voor het vijfde jaar op rij publiceert Youri zijn tien potentiële aanwinsten voor Jumbo-Visma. Hoe komt dit artikel tot stand? Youri geeft een tipje van de sluier. Tot slot bespreken we de nieuwe aflevering in de transfersoap rond Tom Dumoulin. Kan hij zonder afkoopsom vertrekken doordat er geen wielercao meer is? Wij pogen de feiten op een rijtje te zetten. Dit en meer in deze aflevering van de WielerFlits Podcast.


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

Dit artikel delen:

16 Reacties

Pat McQuaid 2 augustus 2019 om 12:52

#FreeTDnow

Unchained 2 augustus 2019 om 12:53

Leuke podcast weer mannen! Met plezier geluisterd. Moest wel even gniffelen toen ik tijdens het luisteren het natour criterium bericht van 31 juli zag met als titel “Van der Poel en Cant WINNEN in Antwerpen, Bernal in Chaam”… Deed een klein beetje af aan de sterke woorden in de podcast.

Wellens Nietens 2 augustus 2019 om 13:05

Haha goeie catch. Ik snap sowieso die obsessie van de heren niet zo met dat je per se niet mag zeggen dat iemand “wint” bij de criteriums… Wordt een beetje een semantische discussie, maar ook al is het van tevoren afgesproken wie er gaat winnen, dan wint diegene toch nog steeds gewoon? Je kunt alleen niet zeggen dat diegene ook echt de beste is die dag.

Maxim Horssels 2 augustus 2019 om 15:32

Winnen doe je in een wedstrijd, niet in een optocht. ;)

Niklas 2 augustus 2019 om 16:37

Als je ‘slechts’ als eerste over de streep komt, ‘mag’ je dan wel buitenproportioneel trots juichen…? ;-)

kielabokki 3 augustus 2019 om 06:17

Het zijn te vaak van die weinig levende onderwerpen die gebracht worden als zinnig en relevante analyse.

peervaneynthoven 2 augustus 2019 om 13:30

Nee, maar dat is ook vaak zo bij “niet criterium koersen”

Samlambeej 2 augustus 2019 om 13:32

BREAKING: Remco Evenepoel laat vriendin achter en verhuist naar Monaco! “Gilbert gaat mij daar wegwijs maken.”

haha zalig!

john 2 augustus 2019 om 13:43

ja want hij krijgt een (gratis) appartementje van kennissen ,want hij kan het met zijn loon niet betalen aldus papa Evenepoel,Dus al die anderen Belgen trainen verkeerd ,dat hij recht uit de waarheid spreekt en er voor het geld (belasting vrij wonen) er naar toe gaat

Samlambeej 2 augustus 2019 om 13:48

Wat zeg je? @john

DonQuijote 2 augustus 2019 om 14:08

Dat jullie de snelsten zijn na de wedstrijd doet me juist WF niet lezen na de koers als ik het niet gezien heb.

Met een Eurosportplayer abbo van een tientje per jaar kan ik wedstrijden heerlijk kijken als ik thuis ben. De etappe naar Vall Thorens keek ik zondag ochtend, en het even spannend want ik wist niet hoe het afgelopen was.

Zouden jullie daar geen rekening mee moeten gaan houden? Want misschein gaan steeds meer mensen on demand kijken… of loopt dat zo´n vaart niet?

robert-jan 2 augustus 2019 om 14:39

Wat je eigenlijk wil zeggen is dat ze nieuws bewust later uit moeten brengen met als risico dat andere websites eerder zijn en meer bezoekers gaan krijgen en je uiteindelijk zelf failliet gaat?

Lijkt me een strak plan inderdaad.

DonQuijote 2 augustus 2019 om 16:06

@Robert-Jan

Wat ik “eigenlijk” wil zeggen is dat er steeds meer mensen on demand gaan kijken. En daardoor minder geinteresseerd zullen zijn in snel nieuws mbt uitslagen.

Wat WF daar verder mee moet doen heb ik natuurlijk geen verstand van. Ik signaleer het omdat in de podcast als een strongpoint de snelheid van WF te berde wordt gebracht. Ik twijfel dus of dat zo blijft vanwege on demand kijken van wielerwedstrijden.

Of WF dan maar nieuws later moet gaan brengen zeg ik niet en suggereer ik niet, dat doe jij. Dus leg me niets in de mond aub.

Maxim Horssels 2 augustus 2019 om 16:21

Wij zijn eigenlijk een on-demand service. Je leest ons waar en wanneer het jou uitkomt. Daarnaast zijn live sportwedstrijden juist de uitzondering in de opkomst van on-demand kijken. Sportwedstrijden worden voornamelijk nog lineair gekeken en dat zie ik niet snel veranderen.

DonQuijote 2 augustus 2019 om 16:56

@Maxim

Ja dat klinkt heel plausibel wat je zegt.
De volgende ochtend “live” kijken geeft idd een andere sensatie dan ´s middags “voor de TV”.
Of dat snel zal veranderen zullen we zien, en ik ga ervan uit dat jij/jullie daar veel meer kijk op hebben dan ik.

Samlambeej 2 augustus 2019 om 14:16

Is dat fotootje in de midden niet een beetje spotten met Big T?