Nicolas Roche in Dancing with the Stars

dinsdag 14 december 2021 om 08:38
Nicolas Roche in Dancing with the Stars

foto: Cor Vos

Van dansen op de pedalen, naar dansen op de dansvloer: een kleine stap, moet Nicolas Roche hebben gedacht. De 37-jarige Ier die afgelopen seizoen een punt zette achter zijn wielercarrière, doet namelijk mee aan de Ierse versie van het tv-programma Dancing with the Stars.

Roche laat weten ‘erg enthousiast’ te zijn over zijn deelname. “Het is een enorme uitdaging voor me en iets totaal nieuws. Het beangstigt me en windt me tegelijkertijd op”, zegt hij op de website van RTÉ One, dat de shows live uitzendt. “Het is geweldig om terug in Ierland te zijn en ik geniet echt van mijn tijd thuis. De repetities gaan tot nu toe goed, maar het is hard werken. Het daagt me uit om iets totaal nieuws te zijn, maar ook om te presteren en te leren loslaten.”

Roche nam afgelopen seizoen afscheid van het profwielrennen, nadat zijn contract bij Team DSM niet werd verlengd. Hij gaat als consultant aan de slag bij het managementbureau dat tot voor kort zijn zaken deed, Trinity Sports Management. Het vijfde seizoen van de Ierse Dancing with the Stars gaat in januari van start. Roche is niet de enige sporter die meedoet. Ook paralympisch zwemster Ellen Keane en voormalig jockey Nina Carberry zijn onder de deelnemende celebrity’s.

Nog niet zo lang geleden zagen we ook Nairo Quintana opduiken in een televisieprogramma. De 31-jarige klimmer van Arkéa Samsic stal in de Colombiaanse versie van ‘The Masked Singer’ de show als kameleon.

Dit artikel delen:

9 Reacties

Koers 14 december 2021 om 08:39

Is ook wel wat voor Sagan:
https://www.youtube.com/watch?v=QcyElUBIW8Q

Dikke Man 14 december 2021 om 09:01

Wat een filmpje. Ik maar wachten op een voorproefje van zijn skills en dan zitten we 5 seconden naar zijn foto te kijken. Overigens lijkt me dit een betere keuze dan zijn neefje, dat lijkt me geen charmeur.

Panache 14 december 2021 om 09:05

Hier schrik ik van: Dancing with the Stars? Ik heb DSM vaak verdedigd of het voordeel van de twijfel gegeven, maar dit bericht suggereert wel degelijk dat de protocollen een renner knettergek kan maken. Hopelijk komt Roche er volledig bovenop.

Casar 14 december 2021 om 09:46

Het is officieel wielerkomkommertijd!

Wheely 14 december 2021 om 09:46

Straks blijkt Cees Bol dus gewoon Cupido te zijn in The Masked Singer!

re-cycle 14 december 2021 om 10:09

niet op naaldhaakken vanwegen no-needle policy.

Wat een komkommertijd zeg hier op wielerflits. laten we de site niet afglijden tot een half boulevard sitetje…

josi 14 december 2021 om 13:48

Nu weten we eindelijk waarom DSM hem geen nieuw contract wilde aanbieden. Roche wil zelf in de schijnwerpers staan in plaats van vanuit de teamgeest te denken.

Dantiest 14 december 2021 om 14:47

ooh maaj gaaaaawd

Blackcanyon 14 december 2021 om 20:40

Is weer eens wat anders dan biking with the Sun(web)

Headlines

Materiaalzone

Populair