Naamsverandering voor Vital Concept-B&B Hotels

vrijdag 30 augustus 2019 om 08:52
Naamsverandering voor Vital Concept-B&B Hotels

foto: Cor Vos

Vital Concept-B&B Hotels zal vanaf volgend seizoen door het leven gaan als B&B Hotels-Vital Concept. De reden voor de naamsverandering is dat sponsor B&B Hotels meer zal investeren in de ProContinentale ploeg. “Dit is een project van de lange termijn”, zo laat teammanager Jérôme Pineau weten in een persbericht.

Vital Concept-B&B Hotels is de ploeg van onder meer Bryan Coquard (die onlangs heeft bijgetekend), Pierre Rolland en Arthur Vichot. De Franse formatie werd de voorbije jaren niet uitgenodigd voor de Tour de France, maar toch heeft medesponsor B&B Hotels besloten om vanaf volgend seizoen het dubbele te investeren.

“Door de wielersport kunnen we nog meer mensen bereiken”, aldus Vincent Quandalle, CEO van B&B Hotels. “We willen net als de ploeg internationaal erkend worden en deelnemen aan de grootste wielerwedstrijden. ” Pineau hoopt volgend jaar eindelijk de Tour te rijden. “De selectie zal dan ook internationaler worden.”

“Bovendien gaan we een nog internationaler programma afwerken. Maar we blijven een Bretoens team”, zo belooft de oud-renner.

Dit artikel delen:

1 Reactie

ivo001 30 augustus 2019 om 09:52

Dus de volgorde van de woorden wordt veranderd, spannend.

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair