Moerenhout heeft vertrouwen in voortbestaan Rabo-Liv

Moerenhout heeft vertrouwen in voortbestaan Rabo-Liv

foto: Sirotti

zaterdag 25 juni 2016 om 07:00

Koos Moerenhout ziet de toekomst van de Rabo-Liv rooskleurig tegemoet. Na het Nederlands kampioenschap voor elite-vrouwen vertelde hij aan WielerFlits dat hij vertrouwen heeft in het voortbestaan van de ploeg. Marianne Vos voegde daar bij andere media aan toe dat er een partij garant staat voor de toekomst van de ploeg. De komende weken komt meer duidelijkheid.

‘Verlies Rabo-Live-ploeg zou heel triest zijn voor vrouwenwielrennen’
“Rabo-Liv stopt ermee”, begint Moerenhout. “Het tijdperk van Rabobank als sponsor van de wielerploeg komt een einde. In die zin leveren we de laatste Nederlandse kampioen af (Anouska Koster, red.). Hopelijk gaat de ploeg wel door zoals die nu is, of in ieder geval toch op een goed niveau. Dat zou anders heel triest zijn voor het wielrennen. Maar daar heb ik ook wel alle vertrouwen in. Ik denk dat wij als ploeg de lat voor het vrouwenwielrennen hoog hebben gelegd. Je ziet dat de concurrentie omhoog gaat. De ontwikkeling ook van een Boels-Dolmans-ploeg, die een wereldspeler is geworden. Die ons op moment ook heeft overvleugeld. Als je dan toch de boel weer naar jezelf toe kunt trekken op het moment supreme, dan is dat heel mooi”, doelt Moerenhout op het gewonnen NK.

Bekijk hieronder het volledige gesprek met Koos Moerenhout, vlak na de finish

Dit artikel delen:

1 Reactie

Hoebele 25 juni 2016 om 20:41

Hoop dat er toch snel een opvolger bekend wordt; de onzekerheid lijkt me niet bevorderlijk voor prestaties in o.a. Rio en anders gaan toppers als VDB, PFP en Kasia nieuwe oorden zoeken.

0

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone