Mitchelton-Scott stuurt droomploeg naar Ruta del Sol

Mitchelton-Scott stuurt droomploeg naar Ruta del Sol

foto: Sirotti

donderdag 6 december 2018 om 15:04

Wie gaat Mitchelton-Scott kloppen in de komende Ruta del Sol? Dat is de vraag, nu de organisatie van de Spaanse rittenkoers heeft laten weten dat zowel de gebroeders Yates als Esteban Chaves aan de start zullen staan.

De Britse broers zullen in het zuiden van Spanje aan hun seizoen beginnen. Chaves daarentegen werkt zijn eerste wedstrijdkilometers af tijdens de Volta a la Comunitat Valenciana (6-10 februari). Mitchelton-Scott zal in de Ruta del Sol ook nog kunnen rekenen op Europees kampioen Matteo Trentin.

De gebroeders Yates begonnen het voorbije seizoen nog in Valencia, terwijl Chaves koos voor een Australisch avontuur met de Cadel Evans Great Ocean Road Race en de Herald Sun Tour.

De drie overige namen moeten nog worden bekendgemaakt. De Ruta del Sol – die dit jaar werd gewonnen door Tim Wellens – telt komend seizoen vijf etappes en duurt van 20 tot en met 24 februari.

Dit artikel delen:

3 Reacties

josi 6 december 2018 om 15:20

Ik weet niet of ik Chaves op dit moment tot mijn droomploeg zou behoren, maar op papier mooie namen natuurlijk.

kelderfan 6 december 2018 om 17:08

Michelton geeft wel een voorzetje. Ik ben benieuwd wat ’t Team Jumbo daar tegenover kan stellen. Roglic met Kruijswijk en De Tier?

Mwielerfan 6 december 2018 om 19:08

Iedereen is nog totaal in opbouw dus er zijn zoveel die deze ploeg zouden kunnen kloppen. Koerst J thiernan Locke nog?

Headlines

Materiaalzone

Populair