Mettepenningen houdt Sweeck uit handen Tormans CX: “Einde speculaties”

maandag 1 maart 2021 om 14:34
Mettepenningen houdt Sweeck uit handen Tormans CX: “Einde speculaties”

foto: Cor Vos

Van een transfer van Laurens Sweeck naar Tormans CX is geen sprake. Dat laat Jurgen Mettepenningen, ploegbaas van Pauwels Sauzen-Bingoal, weten op sociale media. “Laurens heeft nog een contract tot eind 2022 bij Pauwels Sauzen-Bingoal. Bij deze dus einde speculaties”, aldus Mettepenningen.

Namens Tormans CX liet sponsor Jan Tormans weten dat gesproken is om Laurens Sweeck tussentijds aan te trekken. Hij zou er ploegmaat kunnen worden van Corné van Kessel en Quinten Hermans. “We zijn aan het bekijken hoe we ons team kunnen versterken met een goede veldrijder. Ik heb al gesproken met Laurens en ook met Jurgen Mettepenningen”, vertelde Tormans.

“Ze zijn wel bereid, maar Mettepenningen wil dat Laurens zijn contract uitdoet We zullen proberen naar een middenweg te zoeken”, ging de sponsor verder. “Laurens zou heel graag bij ons komen rijden. Dan kunnen we ook iets meer crossen winnen.”

Niet lang nadat de grote man achter Tormans zich had uitgesproken bij RTV, reageerde Mettepenningen op Twitter. De manager van Pauwels Sauzen-Bingoal maakte van de geruchten een einde: hij houdt Sweeck aan zijn contract.

Dit artikel delen:

8 Reacties

S'mon 1 maart 2021 om 14:47

Als hij echt graag bij Tormans wil gaan rijden, dan zou ik hem laten gaan. Sweeck verdiend het ook.

Plus dan ben je binnen de ploeg ineens af van de conflicten tussen Sweeck en Iserbyt.

Michelangelo 1 maart 2021 om 14:53

Benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Sweeck lijkt me niet gelukkig in zijn huidige ploeg met figuren als Iserbyt als “collega”. Mettepenningen wil zijn concurrent niet versterken en Sweeck behouden. En lijkt het hard te willen spelen.

Pak alvast de popcorn….

Wheely 1 maart 2021 om 16:05

#FreeSweeck!

john 1 maart 2021 om 16:42

Er stroomt nog veel water door de schelde voor dat het oktober is

S'mon 1 maart 2021 om 17:41

Mooi john!

sjaspatat 1 maart 2021 om 17:43

Wil Tormans hem echt los’swecken’ ?

Murcia 1 maart 2021 om 18:21

Als Sweeck echt weg wil maakt een contract niet zoveel uit en gaat het om een mooie schadeloosstelling richting Mettepenningen.

zwaenie 1 maart 2021 om 22:39

Inderdaad, een renner die tegen zijn zin bij een ploeg rijdt, daar heb je oo niet veel aan, het kan zelfs tegen je werken.

Laatste nieuws

Populair

Materiaalzone