Maud Kaptheijns mist veldritweekend door ziekte

vrijdag 8 februari 2019 om 12:24
Maud Kaptheijns mist veldritweekend door ziekte

foto: Photopress.be

Maud Kaptheijns gaat dit weekeinde niet van start in de Krawatencross in Lille en de Superprestige in Hoogstraten. De 24-jarige Brabantse heeft de griep. Dat heeft haar ploeg Roompot-Charles bekendgemaakt.

Kaptheijns, die volgende winter uitkomt voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, is al de hele week ziek. De Nederlandse nam vorige week nog deel aan het Wereldkampioenschap in Bogense, waar ze buiten de top tien eindigde. Kaptheijns staat momenteel nog zesde in het klassement van de Superprestige. Ook in het klassement om de DVV Verzekeringen Trofee, waar de wedstrijd in Lille deel van uit maakt, gaat ze zakken. Daar staat ze op dit moment op een negende positie.

Dit artikel delen:

2 Reacties

williams 8 februari 2019 om 16:48

Wat me opvalt in het vrouwen cross wereldje dat behalve Cant, Vos en Brand er velen komen maar even snel terug gaan… ( Kaptheijns, Verdonschot, Vandesteene… )

steven2743 8 februari 2019 om 19:00

Geldt alleen Voor Van der Steene. Verdonschot rijdt redelijk constant; Kaptheijns heeft even een dipje gehad. Wat wel een probleem is bij sommige vrouwen is het voornemen om eenmaal per week te rijden om werken / kinderen te combineren en dan onder druk van sponsor toch meer crossen gaan rijden.

Volg hier

Headlines

Materiaalzone

Populair