Mathieu van der Poel speelt geen verstoppertje: “Ik ben 100 procent klaar”

Mathieu van der Poel speelt geen verstoppertje: “Ik ben 100 procent klaar”

foto: Cor Vos

woensdag 30 maart 2022 om 07:45
Interview

Mathieu van der Poel stond dinsdagnamiddag de pers te woord via een Zoom-meeting. Eén ding was duidelijk: de kopman van Alpecin-Fenix heeft geen zin in verstoppertje spelen. “Ik ben honderd procent klaar voor Dwars door Vlaanderen en de Ronde. Door die lange pauze werkte ik zelfs een van mijn beste voorbereidingen ooit af.”

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!

Van der Poel heeft alleen Milaan-San Remo en de Coppi e Bartali in de benen wat koersritme betreft. Maar dat moet ruim volstaan om ook op de Vlaamse kasseien te presteren, vindt hij. “Zeker in die etappe in de Coppi e Bartali die ik won, voelde ik dat de conditie is wat ze moet zijn. Eigenlijk heb ik Dwars door Vlaanderen niet meer nodig als vertrouwensboost richting de Ronde. Maar ik koers gewoon graag. Ik ben blij dat die wedstrijd op mijn programma staat.”

“Ik won Dwars door Vlaanderen in 2019, mijn eerste WorldTour-zege toen. Ik ben nu zeker zo goed als drie jaar geleden. Ik heb trouwens een van mijn beste voorbereidingen ooit gehad”, vertelde hij. “Net door die verplichte lange rustperiode. Mijn waarden zijn supergoed. Ik ben meer dan tevreden met dat niveau. Maar dat is natuurlijk geen garantie om te winnen.”

Van der Poel zegt dat hij lange tijd vreesde de kasseiklassiekers niet te halen. “We keken in eerste instantie meer naar de Ardense klassiekers, met de Amstel Gold Race als richtpunt. Maar tijdens mijn stage in Spanje ging het plots snel en verbeterde ik in twee weken tijd enorm. Het is toen dat ik er zelf in begon te geloven dat ik ook de Vlaamse klassiekers nog kon halen.”

Van der Poel won in de Coppi e Bartali de etappe met aankomst in Montecatini – foto: Cor Vos

Hieronder vind je nog een greep uit de talrijke vragen die Van der Poel tijdens de digitale persconferentie voor de voeten geworpen kreeg…

Heb je de E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem gevolgd? Wat is je opgevallen?
“Ik heb het niet integraal gezien, want ik was zelf aan het fietsen. Wel flarden. Wat me opviel? Dat Jumbo-Visma sterk was in de E3. Ook in Gent-Wevelgem trouwens, maar dat is een ander soort koers, die meestal gesloten blijft na de laatste passage over de Kemmel. En dat de zege van Girmay een speciaal moment in het wielrennen is. A cool story.”

Naar wat kijk je het meest uit? Naar koersen tégen dat Jumbo-Visma-blok of koersen tegen Tadej Pogačar?
“Ik kijk er vooral naar uit om te koersen met publiek. Dat is in de Vlaamse klassiekers intussen twee jaar geleden, terwijl de fans deel uitmaken van de koers. Ik heb daar de voorbije dagen ook in Italië al mogen van genieten. De beleving is toch groter.”

Waarom denk jij dat Pogačar naar Vlaanderen komt?
“Dat weet ik niet. Maar ik weet wel dat hij op elke omloop uit de voeten kan. Hij zal er wel staan.”

Kan het uitstellen van jouw seizoensbegin gevolgen hebben voor de rest van het seizoen?
“Dat weet ik niet. Ik kan niet in de toekomst kijken.”

Heb je de voorbije weken geen last meer gehad van de rug?
“Op de fiets bleef ik helemaal pijnvrij en dat is een geruststelling. Maar ik moet wel alert blijven en er de nodige aandacht aan besteden met dagelijkse stabilisatie-oefeningen en behandelingen tussen de wedstrijden door. Dat heb ik de voorbije jaren misschien een beetje verwaarloosd omdat ik vaak en snel wisselde van discipline. Nu weet ik dat het beter is een uurtje minder te fietsen en die oefeningen te verzorgen.”

Wat herinner je je nog van je overwinning in de Ronde van Vlaanderen 2020?
“Wel meerdere dingen. Maar de val van Julian Alaphilippe en de sprint met Wout van Aert springen er uiteraard uit.”

De voorbije twee Rondes van Vlaanderen eindigden telkens in een sprint met twee. Teken je voor een identiek scenario en tegen wie sprint je dan het liefst?
“Als je daar zit, dan betekent dat dat je meedoet om te winnen en dat is al sowieso goed, denk ik. Tegen wie? Dat heb ik niet te kiezen. Het is na zo’n koers ook niet de snelste die wint, maar de sterkste. Maar ik denk dat ik met iedereen naar de finish kan.”

Is jouw team sterk genoeg om het op te nemen tegen Jumbo-Visma?
“Dat hebben we in de laatste editie van de Ronde van Vlaanderen al bewezen. We gaan zondag wel Jonas Rickaert missen, die out is met een blessure, maar ook de rest van de ploeg is sterk genoeg. En in de finale moet de kopman het toch zelf doen.”

Staat er nog een verkenning gepland?
“Ik denk het niet. Ik weet het eigenlijk niet. Maar ik heb intussen al genoeg over de Oude Kwaremont en de Paterberg gefietst om te weten hoe die eruitzien.”

Is een goede prestatie in Dwars door Vlaanderen nog belangrijk om met een goed gevoel van start te gaan in de Ronde?
“Nee. Vorig jaar werd ik gelost op de Trieu (Knokteberg, op 35 kilometer van de finish, red.) en reed ik toch een goede Ronde van Vlaanderen.”

foto: Cor Vos

Dit artikel delen:

64 Reacties

Turtlehead 29 maart 2022 om 19:42

Het is of ie er al begonnen is :)

0
Asje Menou 29 maart 2022 om 19:46

Ik hoop dat hij hier lering uit trekt, en het volgende winter ook rustig aan doet, want dat zou zijn wegprogramma zeer ten goede komen. Ik denk dat hij sterker dan ooit is.

0
Laura 29 maart 2022 om 21:20

Amen
Mijn gedachten ook

0
bellevue 29 maart 2022 om 19:48

liggen de matten klaar aan de finish?

hij speelde verstoppertje heel de winter

nadat hij zijn GPS afdrukte op voor zijn strava ritten deed hij er altijd nog een lusje bij

0
Kopinkas 30 maart 2022 om 00:13

De matten? Hopelijk geen zure matten…
Mattetaarten op zondag? Oudenaarde ligt ver van Geraardsbergen, natuurlijk…

0
Bonifatius 29 maart 2022 om 20:19

En als de wielerflits app nu ook eens doet waar het voor is en niet steeds afsluit dan kunnen we het verhaaltje in een keer lezen inplaats van in 13 stukken verdeeld

0
Quincy Adams 29 maart 2022 om 22:24

Daar heb ik geen last van. Wel van die superirritante reclames

0
RefleX 30 maart 2022 om 00:42

Volledig mee eens. Zelf als webdesigner altijd de rem geweest voor een overijverige website eigenaar die overal flashy reclame campagnes wou hebben. Reclame bureaus die vanuit hun ivoren toren in Brussel besluiten dat hier en daar wel een extra blokje bij kan of nog een popup om de revenue maar te verhogen. Campagnes van automerken, casino’s banken en ga zo maar door. Het is aanlokkelijk en uiteindelijk nodig om dit soort websites draaiende te houden want voor niets gaat de zon op. Echter wanneer de must om popups weg te klikken of grote flashy reclame blokken voorbij te scrollen te groot is dan krijgt de bezoeker er last van. Dan ga je gewoon bezoekers verliezen.

0
LucasR 30 maart 2022 om 10:31

Ik lees Wielerflits dan ook niet meer op de telefoon, dat is echt niet te doen. Alleen via de browser met adblocker.

0
DJ63 29 maart 2022 om 20:39

Beste voorbereiding..ooit… Koren op de molen van de sceptici ten aanzien van de rugblessure. Voor de goede orde: daar hoor ik niet bij maar ik zie de zure reacties al weer komen.

0
Alfons Haavers 29 maart 2022 om 20:50

Mij persoonlijk boeit het allemaal weinig. Zelfs al zou er wat zand in de PR-machine zitten, iedereen kiest zijn eigen voorbereiding.

Maar ik zie Adrie deze winter nog stevig van leer trekken op zowat elke cross van Jajaaaaa “Wout heeft nog niks beslist”… Tuurlijk gaat ie naar dat WK, waarom zegt hij dat niet gewoon??

Door zelf overal vraagtekens bij te zetten, lok je natuurlijk ook reactie uit vanuit het andere ‘kamp’. In dit geval zijn dat dan de sceptischer aangelegde WvA-fans.

0
Deel Koeper 29 maart 2022 om 21:06

Niet de eerste keer dat uitspraken van Adrie als een boomerang terugkeren in zijn gezicht.

0
bellevue 29 maart 2022 om 21:44

Fonsie
spijker op de kop!

0
Beer 29 maart 2022 om 22:21

Lijkt me onmogelijk dat hij zondag meespeelt voor winst. Hij is pas in februari beginnen trainen, aanvankelijk met de rem vol opgetrokken om te luisteren naar de rug. Om dan in een wedstrijd als de RvV te kunnen strijden tegen toptalenten als van Aert, Pogacar en Asgreen die al vanaf november/december naar deze periode aan het toewerken zijn; onmogelijk zou je toch denken. Lukt het hem wel dan mogen er wat mij betreft grote vraagtekens bij heel het rug- en trainingsverhaal geplaatst worden.

0
Quincy Adams 29 maart 2022 om 22:25

Het kan toch beiden waar zijn? EN rugklachten EN een goede voorbereiding?

0
Beer 29 maart 2022 om 22:29

Het verhaal is toch dat hij eerst niet mocht trainen en nadien (februari) heel voorzichtig beginnen? Hoe dat een goede voorbereiding is terwijl anders toppers kilometers en hoogtemeters malen op grote hoogte begrijp ik niet.

0
DJ63 29 maart 2022 om 22:48

@Beer
Jij weet net zo goed als ik dat Van der Poel mee gaat doen voor de winst zondag. Door nu net te doen alsof dat onmogelijk is creëer je al weer een sfeer van verdachtmakingen waarbij een voorgewende rugblessure nog de minst kwalijke is.

0
TheBigShow 29 maart 2022 om 22:52

@Beer

VdP heeft zich voor januari natuurlijk ook voorbereid. Het is niet dat hij van oktober tot februari niks heeft gedaan.

0
AdZ 29 maart 2022 om 23:14

@beer … ‘dat begrijp ik niet’

Dat zegt alleen wat over jou en je onwil om aan te nemen wat Mathieu in het interview heel duidelijk stelt.

Om er dan vervolgens voortdurend suggestief negatief over te posten…

Zo jammer dit!

0
Baroudeur Baroudeur 29 maart 2022 om 23:43

Adrie die op 3 maart in Extra Time Koers moppert dat zoonlief aan het fietsen is maar nog lang niet aan het trainen is…
Over liegen gesproken, triestig figuur is die Adrie.

0
Theo H 30 maart 2022 om 00:00

Gewoon tactiek om zijn grote concurrent nog wat zenuwachtiger te maken. En het werkt waarschijnlijk ook nog…..

0
RefleX 30 maart 2022 om 00:51

Beer weet maar al te goed hoe de vork in de steel zit maar provoceert graag als het op de concurrentie van zijn idool aankomt.

Met de basisconditie die iedere prof heeft kun je op 6 tot 10 weken gewoon weer een topvorm halen. Het niet trainen voor een periode is juist iets wat iedere prof doet hetzij iets vroeger in de winter. Een periode zonder de fiets met desnoods wat andere sporten om het hart bezig te houden maar het hoofd leeg te maken is een bewezen methode waar genoeg studies op zijn uitgevoerd.

0
Panache 30 maart 2022 om 07:57

Dit draadje suggereert dat Mathieu nu heel goed voorbereid zou zijn omdat hij iets in die richting zegt. Echter is m.i. de uitleg dat de voorbereiding van 2019, 2020 en 2021 relatief slecht was. 2019 een onverwachts debuut in Vlaanderen, in 2020 corona, in 2021 met pijnlijke rug debuteren in Roubaix. Dus 2022 is relatief goed voorbereid, maar nog steeds verre van ideaal.

0
Mystery Rider 30 maart 2022 om 08:46

@Alfons – geen enkel artikel meer gezien met de opinie van A3 sinds mijn tirade van een paar weken geleden (of was het al maanden) :)

Ofwel durft Youri niet meer te bellen

Ofwel heeft A3 gezegd – genoeg is genoeg, ik heb het gehad met WF, praat vanaf nu maar met Matje en de Roodhoodt brothers :)

Sorry Youri – het is weeral even geleden :)

0
Beer 30 maart 2022 om 09:01

Het niet trainen voor een periode is wat andere profs doen in November. We hebben het hier over een inactiviteit van eind december tot begin februari; wat blijft er dan nog over van de basisconditie waarnaar verwezen wordt als VDP effectief enkel op de zetel gelegen heeft? Het is in die periode dat andere renners hun ‘fond’ leggen dmv trainingskampen.

0
Jooop 30 maart 2022 om 09:42

@Beer:
Mooi om te zien hoe je je nu al goed positioneert voor de reacties die je na de wedstrijd van zondag kunt geven. Ligt nogal ver van het genieten van koers af om je zo druk te maken om in welke mate een rugblessure aangezet is of niet. Blijkbaar is het beoordelen van dit soort randzaken en de manier waarop je daarop kunt reageren om elkaar vliegen af te vangen belangrijker dan wat er tijdens de wedstrijd gebeurt.

0
Marik 30 maart 2022 om 10:49

edit wf: niet op de man

0
Pogacar_GOAT 30 maart 2022 om 18:02

@Beer
De knie operatie zal dan ook wel uit de duim gezogen zijn zeker? Triest figuur ben je met je onzin verdachtmakingen.

0
bartp25 29 maart 2022 om 20:39

Ik hoop vooral op geen valpartijen, ik wil hem de komende weken zien rijden tegen WvA en zijn blok.

0
Ramonz 29 maart 2022 om 20:42

hopelijk valt ie niet..

0
evelineroos 29 maart 2022 om 20:57

Sympathiek van je..

0
wimvl 29 maart 2022 om 22:11

Beste voorbereiding ooit. Een paar weken was hij nog niet zeker dat hij iets ging rijden in het voorjaar.

0
Marik 29 maart 2022 om 22:13

Jouw liefde voor Mathieu is ongeëvenaard, vink mooi.

0
Beer 29 maart 2022 om 22:23

Toch gewoon een terechte opmerking? Onnodig om die weer te ridiculiseren omdat jij het niet trekt.

0
Agnolutto 29 maart 2022 om 23:05

Dit doet pijn bij de WVA fans. Ze hadden toch best lang de hoop eindelijk een voorjaar verlost te zijn van hun zwarte beest. Net als van Aert zelf zijn ze veel te veel bezig met Mathieu. Soms denk ik dat ze vooral fan zijn van Wout om maar tegen Mathieu te kunnen zijn. Ligt ook in het verlengde van het onnodige(!) collectieve minderwaardigheidscomplex dat veel Vlamingen hebben t.o.v. NL. Echt niet nodig, lekker genieten van top atleten, ongeacht het vlaggetje dat achter hun naam staat. Wel zo leuk!

0
evelineroos 29 maart 2022 om 23:19

Inderdaad Agnolutto. De euforie van een tijdje terug heeft daar langzaamaan plaats gemaakt voor angst om te verliezen.

0
Medicijnman 29 maart 2022 om 23:35

Ik ben voor Matthieu maar ook voor Wout, die opgeklopte tweestrijd is onnodig

0
Kopinkas 30 maart 2022 om 00:19

@Agnolutto
Onzinverhaal. Als er nu één sport is waar ‘Vlamingen’ (vergeet niet dat we als het over sport gaat echt wel Belgen zijn) geen minderwaardigheidscomplex moeten hebben tegenover ‘NL’, dan toch wel wielrennen?
Volgens mij staar je je blind op de kleine (inderdaad erg Vlaamse) niche van het veldrijden, met biergooiende, ‘Hollander’hatende supporters…
Ik ga niet ontkennen dat MVDP voor WVA zélf een zwart beest is, en dat het mentale aspect daar een grote rol speelt, maar échte wielerliefhebbers, ook in België, genieten volop van MVDP’s capriolen en prestaties op de weg.

0
Agnolutto 30 maart 2022 om 09:20

@kopinkas. Mijn uitspraak was wellicht wat gechargeerd. Toch lijkt die ‘niche’ groep wel ieder jaar groter te worden. Hoop dat die trend snel stopt.

0
wimvl 30 maart 2022 om 10:25

@Agnolutto. Ik ben niet fan van WVA. Correct me of I am wrong Michelangelo. Ik ben wel fan van de wielersport in het algemeen. Ik vind Mathieu trouwens een geweldige renner. Alleen heb ik problemen met de manier van communiceren. Je gaat me toch niet zeggen dat jij bij deze uitspraak geen vragen hebt.

0
Barry Batsbak 30 maart 2022 om 10:34

Waarom zou je je daar in godsnaam aan storen man. Daar haal je toch je schouders over op. Kijk gewoon koers. Als je je hier bij herhaling een potje druk gaat zitten maken over "de manier van communiceren" van een wielerploeg godbetert, dan mag je je heel gelukkig prijzen dat je zo weinig echte problemen hebt.

0
Lalsacien 30 maart 2022 om 10:45

@wimvl alle informatie over Mathieu z’n rug en andere aspecten van zijn wel of niet meerijden heb je van horen zeggen. Heel goed voor de roddelpers. Niet de eerste keer volgens mij.
De bron moet Mathieu zelf zijn. Zoek zijn uitspraken even op en niet die van anderen.
Geniet van de koers, de rest is bijzaak.

0
Marik 30 maart 2022 om 10:45

Juist Batsbak, volledig mee eens. Dat eeuwige gezeur over de communicatie en dan vooral het wantrouwen of het allemaal wel klopt, is toch dodelijk vermoeiend?

0
Pietspeed 29 maart 2022 om 22:55

Niet ’top, top, top, maar wel favoriet’ vlg één van de broers Roodhooft.
‘Nu één de beste voorbereidingen ooit en supergoede waardes’…
Mwah, hoe zit dat nu precies? Beetje dubbel toch?
Gaat hij morgen gewoon nog even wat testen, spanning op de benen en verder uitrijden, of voor de winst?

0
Panache 30 maart 2022 om 08:06

Het is niet dubbel, het geeft aan dat er nog meer in het vat zit bij een echt goede voorbereiding.

0
Mystery Rider 30 maart 2022 om 08:51

Hij gaat voor winst – hij start alleen maar als hij weet dat hij kan winnen!

Hij heeft DDV niet meer nodig om zijn conditie aan te scherpen, hij wil zich gewoon even testen en kijken wat Pogi kan op de kasseien!

0
Sjaak P 29 maart 2022 om 23:10

“In de finale moet de kopman het zelf doen”.
Hopelijk gaan ze de afspraken nog even doornemen met Philipsen, dat’ie zich niet vergist in het aantal kopmannen.
Afijn, nu MvdP fit lijkt, is ’t jammer dat QSA kwakkelt, liefst hebben we toch alle blokken in tact.

0
Baard 30 maart 2022 om 11:22

Vd Poel is wel een leuder, Merlier en Philipsen zijn sprinters, maar geen leiders. En als het er op aan komt durft Vd Poel ook te knechten voor een sprinter. Bijv. Greipel heeft dat in het verleden ook laten zien op Vlaamse wegen.

0
girardengo 29 maart 2022 om 23:47

Wat maken jullie je druk, geniet gewoon van de koers. Veel gepalaver om niets denk ik.

0
De Valk 30 maart 2022 om 00:15

Mooi, zin in!
Ik denk dat Mathieu in topvorm op de kassei monumenten een klein treetje hoger staat dan de andere favorieten. Het heeft niet altijd meegezeten de laatste jaren. Valpartij in 2019, rugprobleem roubaix 2022. Totalen RVV en PR: aantal deelnames 4, resultaten 1,2,3 en 4. Dat is fenomenaal. Alle keren kleurt hij ook nog de koers. Wout, de andere topfavoriet en mijn insziens de completere wegcoureur, heeft in zeven deelnames eenmaal podium gereden en driemaal top tien.
Matthieu zijn voorbereiding is nu natuurlijk niet optimaal zoals Beer ook terecht aangeeft, maar met een prima voorbereiding kan hij alsnog meestrijden denk ik. En ik denk niet dat die rugblessure gespeeld is zoals soms gesuggereerd, maar dat er dus sprake is van dat tikkeltje extra klasse wat compenseert.

0
Comments 30 maart 2022 om 05:14

Hij is er kennelijk klaar voor; De maestro uit Nederland of moet ik zeggen:
uit Capelle van bij ons!

Diepe haat reacties richting Mathieu in Het laatste nieuws;
de krant van bij ons!

En dat gedoe hiervoor over zn rug en voorbereiding:
Het is wel duidelijk dat Mathieu zelf de communicatie (feitenrelaas) voor zn rekening heeft genomen en niet meer overlaat aan anderen. Zo hoort het ook: het is een volwassen vent.

0
Merlinappa 30 maart 2022 om 07:31

Nou ben ik wel benieuwd wat er in HLN heeft gestaan.

0
Limal 30 maart 2022 om 08:12

HLN is al decennialang het Vlaamse equivalent van een Engelse of Duitse tabloid, dus als je de vuilbak der commentaren wil lezen moet je vooral daar gaan kijken. Zelf vermijd ik het als de pest. Wat mij veel triester maakt is dat je hier op WF gelijkaardige reacties leest bij artikels over vdPoel, Evenepoel, Dumoulin, Poga,…

0
Mystery Rider 30 maart 2022 om 08:53

Akkoord – laat A3 en Roodhoodtjes maar aan de kant – hij kan helemaal zelf zijn PR verzorgen !

0
Jean Dumas 30 maart 2022 om 07:21

Hij zegt al het juiste, die kerel is zo stabiel en heeft zich straks niets te verwijten. OK, in Vlaanderen is tegenslag zo gevonden, maar hij is slim en sterk genoeg om voorin te koersen en zich te handhaven, terwijl wolventroepen uiteenvallen. Ik denk niet dat hij gaat gloriëren in een solotocht richting Oudenaarde, en weet ook niet of hij sterk genoeg is in een sprint, maar hij gaat meedoen om de overwinning.

0
williams 30 maart 2022 om 07:55

Zeg dan gewoon in December: het gaat niet meer, ik ben op.. Ik ga me nu gedurende 4 maand voorbereiden op het volgende seizoen. Niets mis mee.

0
DJ63 30 maart 2022 om 08:27

Waarom zou hij dat zeggen? Hij had last van zijn rug en moest noodgedwongen stoppen. Waarom zou je dat niet gewoon geloven? Dat z’n rug (snel) herstelt door rust en hij daarmee alsnog een goede voorbereiding heeft gehad is dan achteraf gezien een meevaller. Waarom mag het dat niet gewoon zijn in plaats van allerlei verdachtmakingen?

0
Mystery Rider 30 maart 2022 om 08:57

Wat een belachelijke post!

Money makes the world go round!

Of hij nu 3 miljoen verdient of niet – elke Euro startgeld extra is mooi meegenomen en elke overwinning maakt zijn palmares groter!

Dat er hier Wielerflitsers zijn die nog steeds twijfelen aan zijn rugblessure begrijp ik echt niet!

Alsof het zo leuk is om in Spanje te zitten om lekker in het zonnetje te trainen en KOM op Strava aan te vallen terwijl je gewoon wil wedstrijden rijden!

0
Lalsacien 30 maart 2022 om 09:26

Fijn om te horen. Dat wordt een mooie strijd. Van Aert en Pogacar zijn ook in vorm. Daarachter zitten Pedersen, Küng, Asgreen en Turgis.

0
Beer 30 maart 2022 om 09:36

Turgis vind ik net iets minder dan vorig seizoen; of hij moet perfect pieken. Zou in zijn plaats eerder Laporte zeggen.

0
Lalsacien 30 maart 2022 om 10:23

Ik verwacht Laporte in een meer dienende rol.

0
Marik 30 maart 2022 om 11:09

Ik verwacht Laporte als bliksemafleider en als de groten naar elkaar gaan kijken dan kan hij zomaar een “Knaven-achtige” overwinning pakken hier.

0
Explorer 30 maart 2022 om 10:43

'Tikkie jij bent hem Mathieu' past beter als titel, want straks gaat/is 'het stiereke' los. 'Ze kunnen allemaal z'n rug op'

0
Marik 30 maart 2022 om 10:54

Ik hoop vooral een schitterende clash tussen alle groten die meedoen aan De Ronde. Ik verwacht Pogacar vooraan die een onverwachte demarrage doet. Ik verwacht een sterk TJV blok met een fantastische Benoot, Laporte en Van Aert, die tactisch een mooi spel gaan spelen. Ik verwacht een gretige Van der Poel die weer onverwachte dingen doet.
En wat er vooraf nou wel of niet is gecommuniceerd over welke vorm of trainingsarbeid dan ook, interesseert me geen moer.

0

Headlines

Populair

Materiaalzone