Martijn Verschoor boos op wedstrijdjury

Martijn Verschoor boos op wedstrijdjury
zondag 28 juni 2015 om 15:59

Martijn Verschoor is woedend op de wedstrijdjury. De renner van Novo Nordisk moest het Nederlands kampioenschap verlaten, op aanwijzing van de jury. “Ik snap er echt niets van. Als ik bij LottoNL-Jumbo of een andere grote ploeg had gereden, was dit niet gebeurd”, zegt Verschoor kort na zijn verwijdering uit de koers tegen WielerFlits.

De Drent doet zijn verhaal: “Ik had materiaalproblemen. Ik dacht dat mijn voorwiel kapot was. Toen ik weer op weg was, bleek dat niet het geval en moest ik van fiets wisselen. Mijn andere fiets stond in het midden op het dak van de auto, waardoor het langer duurde voordat ze hem eraf hadden. Er zaten op dat moment nog zes auto’s achter ons. Aan de bumper ben ik toen weer naar het peloton gereden, zonder aan de auto te hebben gehangen. Op het moment dat ik aansloot, kwam de jury naast me rijden en vertelde me dat ik uit koers moest. Echt balen, want ik voelde me enorm goed vandaag”, vertelt een ontstelde Verschoor.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Orakel 28 juni 2015 om 16:02

Het bekende probleem: regels selectief toepassen. Het mag niet, dat is duidelijk, maar het stayeren wordt gewoon te vaak door de vingers gezien.

Headlines

Materiaalzone

Populair