Marianne Vos grijpt zege in 7-Dorpenomloop Aalburg

zaterdag 7 mei 2016 om 18:28
Marianne Vos grijpt zege in 7-Dorpenomloop Aalburg

Marianne Vos heeft de Rabobank 7-Dorpenomloop in Aalburg op haar naam geschreven. Ze bleef in de 1.2-koers, die deel uitmaakt van de topcompetitie voor elitevrouwen, haar Australische medevluchter Lauren Kitchen voor in de sprint. De strijd om de derde plaats wist Anouk Rijff in haar voordeel te beslissen, vlak voor Claudia Koster.

De nieuwe RIDE is nu verkrijgbaar! Onze wintereditie staat in het teken van terugblikken en vooruitkijken. Over binnen fietsen op de beste smart trainers, buiten fietsen onder uitdagende omstandigheden, maar ook het opzoeken van adembenemende fietsgebieden waar de zon nog wel schijnt.
Bestel 'm nu online en je krijgt hem binnen enkele dagen thuisbezorgd.
Vos en Kitchen reden met nog tien kilometer te gaan weg uit een kopgroep, waar ook de Nederlandse rensters Rijff en Koster, de Duitse Jacqueline Dietrich en de Belgische Kaat Hannes een plaatsje in hadden veroverd. De twee pakten in een mum van tijd een voorsprong van meer dan een minuut en mochten het onderling uit gaan maken. Vos bleek in haar thuiswedstrijd in het Noord-Brabantse Aalburg uiteindelijk de sterkste.

Voor Vos is het haar tweede overwinning na haar comeback en haar eerste sinds lange tijd in eigen land. Eind maart won ze in België de Pajot Hills Classic (1.2)

Dit artikel delen:

5 Reacties

polke 7 mei 2016 om 18:40

Vos is back.Komt in orden voor rio.

0
Explorer 7 mei 2016 om 19:40

Idd polke. Goed voor het zelfvertrouwen. Geen aansprekende koers maar toch. Winnen is winnen!

0
petoi 7 mei 2016 om 19:46

Die wedstrijd ook niet voor niks de Marianne Vos Classic. Het is letterlijk een thuiswedstrijd voor haar en met dit deelnemersveld was het ook niet superlastig.

0
polke 7 mei 2016 om 19:54

[email protected] dat waar maar, winnen is winnen

0
noordhollander 7 mei 2016 om 21:56

ach doe het maar eens even,goed bezig met het oog op rio

0

Net binnen

Populair

Materiaalzone