Lucinda Brand vertrekt naar Liv-Plantur

maandag 8 augustus 2016 om 13:31
Lucinda Brand vertrekt naar Liv-Plantur

foto: Rudie Ottens

Liv-Plantur heeft Lucinda Brand weten vast te leggen voor volgend jaar. De 27-jarige rensters tekent bij de Nederlandse vrouwenploeg een contract voor twee seizoenen.

“Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract. Het is na vier jaar Rabobank een grote nieuwe uitdaging. Ik kijk uit naar deze nieuwe stap in mijn carrière”, zegt Brand in het persbericht van de ploeg.

Liv-Plantur kondigt aan binnenkort meer aanwinsten te presenteren. Brand maakt de overstap van Rabo-Liv, dat nog altijd geen nieuwe sponsor heeft gevonden voor volgend seizoen. Ploegleider Koos Moerenhout en Olympisch kampioene Anna van der Breggen ging de tweevoudig Nederlandse kampioene al voor met een overstap naar een nieuwe werkgever.

Dit artikel delen:

6 Reacties

nietram 8 augustus 2016 om 13:33

Leegloop bij Rabo-Liv nu echt begonnen?

0
Chaba 8 augustus 2016 om 13:38

niet gek aangezien Rabo stopt als sponsor ;)
Ik ben benieuw waar de rest van de toppers heen gaan, Ferrand-Prevot en Vos in de eerste plaats maar ook Koster en Knetemann.

0
koos1 8 augustus 2016 om 13:40

Ik vrees dat dit het teken is dat de ploeg echt geen nieuwe sponsor heeft gevonden, nu al de tweede ‘grote naam’ naar een andere ploeg gaat.

0
petoi 8 augustus 2016 om 13:46

@Koos en PFP en Niewiadoma zijn al gelinked aan andere teams volgens cyclingfever dus dan houdt je alleen Vos (als eigenares) en T. De Jong over als grote namen.

0
storm-biker 8 augustus 2016 om 13:50

Ze kunnen bij Liv-Plantur ook wel wat versterking gebruiken… Vorig jaar Amy Pieters en talent Lucy Garner laten gaan en het jaar daarvoor Kirsten Wild.

0
Arema Pro Cycling Team 8 augustus 2016 om 14:01

Plantur wordt ook Sunweb of blijft Plantur wel sponsor?

0

Headlines

Populair

Materiaalzone