‘LottoNL-Jumbo test Dupont en Van Hoecke’

zaterdag 3 september 2016 om 08:40
‘LottoNL-Jumbo test Dupont en Van Hoecke’

Foto: Sirotti

LottoNL-Jumbo laat volgende week in de jacht op ‘goedkope versterkingen’ vijf renners een test afleggen. Die test zou volgens De Telegraaf bepalen wie van de vijf een plekje in de WorldTour-ploeg krijgt.

Binnenkort verschijnt de nieuwe voorjaarseditie van RIDE, waarin we uitgebreid vooruitblikken op het nieuwe wielerseizoen. Het wordt wederom een lekker dikke editie vol verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Pre-order hem nu online en ontvang leuke extra's. Wil je onze voorjaarsgids extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang maar liefst 20% korting!
De krant kent van twee van de vijf de identiteit. Het zou in ieder geval gaan om de Belgen Timothy Dupont (Verandas Willems) en Gijs Van Hoecke (Topsport Vlaanderen-Baloise).

De 28-jarige Dupont (foto) is een sprinter. Hij won dit seizoen Nokere Koerse en een etappe in de Driedaagse van West-Vlaanderen. Van Hoecke (24) heeft nog geen profzeges. De Belg maakte tot nu toe vooral naam op de baan.

Dit artikel delen:

52 Reacties

Koel 3 september 2016 om 14:55

En dat alles onder het motto “Nederlands trots”….

0
jvh93 3 september 2016 om 16:20

DuPont vandaag 5e in de Brussels Cycling classis. Vindt het niet eens zo gek dat er meer Belgen bijkomen. Pr technisch voor de jumbo misschien ook een kans, misschien willen ze zich ook in België gaan vestigen ;) en daarnaast, Nederlandssprekende renners dus het Nederlandse tintje blijft sowieso

Neemt overigens niet weg dat ik tankink heel graag zie blijven

0

Headlines

Populair

Materiaalzone