Lotto Soudal schiet jeugdige crossers te hulp na brand

zaterdag 30 december 2017 om 14:00
Lotto Soudal schiet jeugdige crossers te hulp na brand

IKO-Beobank reist vandaag naar de cross in Diegem met een teambus van Lotto Soudal. Dat meldt het Belgische persbureau Belga. De eigen bus ging vrijdag in vlammen op, maar de ploeg vond een oplossing om haar renners alsnog zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende wedstrijden.


“Ik ben vrijdag meteen gaan rondbellen”, zei manager Christoph Roodhooft. “Al snel viel er een oplossing uit de bus. Ik kan het wel goed vinden met Paul De Geyter (de algemeen manager van Lotto Soudal, red.) en enkele mecaniciens van Lotto Soudal. We kunnen nu één van hun bussen gebruiken. Die bussen staan in de winter toch aan de kant en we huren er nu één tot het eind van het crossseizoen. Er is geen overlapping met hun wegseizoen, dus dat is wel een goede oplossing.”

De bus werd vooral gebruikt door de jeugdrenners van IKO-Beobank, het team van onder anderen Mathieu van der Poel en Sanne Cant. De twee toppers in het veldrijden hebben hun eigen camper waarmee zij naar hun wedstrijden komen.

Dit artikel delen:

3 Reacties

Moosje07 30 december 2017 om 14:47

Haha ”al snel viel er een oplossing uit de bus”. Ben vast de enige die hier om kan lachen. Beter titel was geweest “Lotto soudal helpt jeugdcrossers uit de brand”

Anyway, sportief aanbod van Lotto soudal

josi 30 december 2017 om 15:44

Nou ja, te hulp schieten klinkt wellicht wat nobeler dan het is. Ze verhuren dus een bus die ze op dit moment toch niet nodig hebben.

Viktrodriguez 30 december 2017 om 23:42

@Josi Ja, maar alsnog stellen ze hem wel beschikbaar.

Headlines

Materiaalzone

Populair