Lorena Wiebes: “Dit jaar is nu al geslaagd!”

zaterdag 29 juni 2019 om 19:57

Lorena Wiebes maakte grote indruk door zaterdag het NK op de weg op haar naam te schrijven. De sprintster van Parkhotel Valkenburg pareerde alle aanvallen, waarna ze in de sprint oppermachtig bleek te zijn. “Dit jaar kan nu al niet meer stuk, zeker niet met dit truitje nu”, jubelt ze voor de camera van WielerFlits.

“Het klinkt supertof om de beste van Nederland genoemd te mogen worden. Het komt eigenlijk door de ploeg, die meiden hebben super hard gewerkt om het gat dicht te rijden”, spreekt Wiebes dankbaar. “Ik heb ze gezegd dat we elkaar moesten blijven motiveren en dat we in elkaar moesten geloven om het dicht te rijden. En daarna moest ik het afmaken!”

“In de laatste paar kilometer was het gokken, wachten tot de anderen het gat dichtrijden. Toen kwam ik in de goede positie terecht”, eindigt ze. “Ik hoop dat we het zo nog even gaan vieren met de ploeg!”

Dit artikel delen:

3 Reacties

west 29 juni 2019 om 20:45

Gefeliciteerd! Trakteer jezelf eindelijk op een fatsoenlijke zonnebril.

Emergo 30 juni 2019 om 18:40

Knap, eerst feliciteren en dan een beetje afzeiken.

Gefeliciteerd Lorena.

sooike 30 juni 2019 om 09:08

Ik weet niet wie de interviewer is, maar hij is voorspelbaar in zijn vraagstelling en heeft een saai stemgeluid. Aarzelingen, haperingen en allemaal open vragen. Kortom: amateurisme vult de ruimte .

Laatste nieuws

Materiaalzone

Populair